icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

diamand
3. okt 2013

@wonderwall sneh mame mozno dva dni v roku, nanoznik mam elodie details a myslim ze bude pasovat len ci neolutujem to ze sa zbavim bee

lentila.g
3. okt 2013

@diamand nemenila by som..mám bee aj yoyo ale tie opierky nie sú zrovnatelné..ako jediný kocik tak pre dieťa po 2r jedine yoyo
Yoyo ked sa môj 14m predkloní tak ide vypadnúť nešťastne polohovanie na šnurku
Ale v snehu ide fajn...v tom nie je problém

diamand
3. okt 2013

@lentila.g dakujem tak predsa to bude asi all black s bugs hood

lentila.g
3. okt 2013

@diamand pre tak malé/staré určite

kapokapo
14. nov 2013

@georgia333 ahoj, premyslam nad tymto kocikom, aj ty mas skusenost, ze ak sa dietatko predlkoni, tak pada dopredu? Dakujem.

kapokapo
16. nov 2013

@wonderwall
@diamand
@mycats
@vojacik1985
@cyklamenka
@dolla
@novan
@mycats
@ninka09 ahojte Baby, moja mla bude mat vo februari rok.... mame brio go a uvazeujem nad yoyo..... co poviete? Na dovolenky, cestovanie k nasim, na vylety..... je vhodny aj pre menise alebo skor starsie deti? Velmi sa mi paci, taky na leto, ale nema ziadne doplnky pozeram, napr. sietku, alebo slnecnu clonu, prsiplast.... ako ste spokojne? Ja uvazujem nad yoyo, cosatto supa alebo nuna.... hmmmm poradte. Dakujem. Hlavne ake su vyhody, nevyhody....

wonderwall
16. nov 2013

@kapokapo ahoj, syncek dostal yoyo, ked mal 11mesiacov. Obaja ho mame veľmi radi, je ľahký, úžasne skladny a ľahko ovládateľný.
Nevýhody som nenašla žiadne. Pre prípad dažďa mám univerzálny kryt na kočík, žiadne ine doplnky ku kočíku nepotrebujem a ani som nehladala.
Teraz v zime ho používať nebudem, na jar ho znovu vytiahnem.
Stále je to pokiaľ viem jediný kočík, ktorý môžeš so sebou zobrať do lietadla hore na palubu a to je pre mna veľmi dôležité a preto som si ho aj vybrala.

Teda ja odporúčam, rozhodnutie je na Tebe a Tvojom pocite, určite sa rozhodnes výborne!

kapokapo
16. nov 2013

@wonderwall ahoj, dakujemm velmi za radu....

ellysa
16. nov 2013

@kapokapo ahoj, my máme yoyo od máleho 4m, k tomu máme ešte 3,5 ročnú dcérku, malého sme tam po obchode vozili už ako 5m, teraz má skoro 10 m, využívame ho na cestovanie, do obchodu, na výlety, keď potrebujeme prázdny kufor, podľa mňa je perfektný aj muž hovorí, že je to naj kočík ako sme mali a to je teda náš 9. k nemu mám ešte bgb cameleon ale ten využívam len okolo domu.
je k nemu len origo pláštenka, tú som ešte nepoužila, v lete sme boli na dovo, tak som kúpila sunshine kids clonu, nevypadá to síce úžasne ale svoj účel splnila.
A staršia sa tiež ešte veľmi rada povozí

Nuna je tiež fajn, ale podľa mňa má horšie kolieska ako yoyo a strašne nížky podvozok, kamoška ju má a zachytáva každý obrubník

ellysa
16. nov 2013

nevýhody, ak ho berieš ako kočík na nákupy, cestovanie, presuny po meste... a nie ako kočík na 4h prechádzky v lese tak žiadne

kapokapo
16. nov 2013

@ellysa dakujem...

dolla
16. nov 2013

@kapokapo ahoj.. My sme pochodili chorvatsko s 8 mesacnou malinkou v tomto kociku.. U nas na 1! Mala je spkojna, a ja tiez.. Nelutujem tie peniaze.. Daj vediet ako si sa rozhodla..

kapokapo
16. nov 2013

@dolla diiik

georgia333
17. nov 2013

@kapokapo ja mám iba dobré skúsenosti, vôbec nepadá je perfektný

kapokapo
11. dec 2013

ahojte, nepredava niekto rozovy? 🙂

xipsa
8. jan 2014

Baby kde ste kupovali YOYO? Kde najdem najlepsiu cenu ? dik za info ;)

mata1988
13. jan 2014

@xipsa Ahoj, my ho ideme dnes kupovat v BA - kocikovo na drienovej. cena je 359 tak ako vsade, akurat na ruzovy maju teraz akciu za 323. inak som ho nenasla nikde lacnejsi.

xipsa
13. jan 2014

oki, dik 🙂

kikuleenka
13. feb 2014

@xipsa ja som kupovala tu: https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/1r3s/bab..., stale je za 349,- aj s flasou zadarmo 🙂

xipsa
13. feb 2014

Super cena, dakujem ale zhanam cierny,... ak by ste niekto niekde objavili napiste mi.. vsade su momentalne vypredane.. 😒
@kikuleenka

teegreen
Odpoveď bola odstránená
jessey
24. feb 2014

Baby nepredavate niektora tento kocik? dakujem

babymarket_sk
24. feb 2014

@teegreen
Zatiaľ sme nezaevidovali jedinú reklamáciu na kolieska, takže kvalita ok.

niki3210
21. mar 2014

Ahojte, chcela by som sa opytat na skusenost so starsimi alebo 'dlhsimi' detmi. Nie je ta opierka chrbta kratka? Myslim tym, ci si vacsie dieta dokaze opriet hlavicku a pospat si... Dakujem

kiakocikovsvet
24. mar 2014

@niki3210 práve že opierka je dostatočne dlhá v porovnaní s ostatnými golfovými kočíkmi

niki3210
24. mar 2014

@kiakocikovsvet Dakujem za info 🙂

leni0607
25. mar 2014

@kiakocikovsvet Dobry den uvazujem nad kupou babyzen...chcem sa spytat ci je dostatocne vysoky aj pre mna a a mojho mm..mam 182 cm a mm ma 190c. dakujem

kiakocikovsvet
26. mar 2014

@leni0607 je to kočík, ktorý patrí medzi vyššie

sufo
2. apr 2014

Ahojte dievcata, moja otazka znie : je tento kocik vhodny aj pre 5mesacne dieta? Dakujem za odpovede