Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@sufo vyrobca uvadza od 6+, ja som si ale pockala, az Hanka samostatne sedela, skor som ju tam nedavala (ale bola aj zima, inak by som ho mozno skor vytiahla :D), inak ale stale ho pouzivam iba ako "prirucny" kocik - na nakupy, rychle presuny, ked nechcem rarozit kufor auta velkym kocikom a najma iba vtedy, ked viem, ze mi Hanka nebude vonku spat (na spanie sa mi moc pohodlny teda nezda...a to 5 mesacne babo asi este vela spi)
Ahojte, nemate niektora na vymenu modre potahy za ruzove? Ja mam k dispozicii ruzove, bez poskodeni....Popripade viete mi poradit, kde ich kupit za dobru cenu? dakujem
Ahojte baby, neposuvate niektora tento kocik, rada by som ho kupila pouzivany nech je aspon trosku lacnejsi, vdaka.
@mycats Ahoj, uvazujem nad kupou tohto kocika modreho, vidim ze tvoje dieta je dost velke, ja mam 2.5 rocneho a bojim sa ze sa mi nezmesti, kolko ma tvoje? Vopred dakujem.
@tasamaja25 Ahoj, my sme ho pouzivali cca do 3,5 roka. Pre 2,5 rocneho drobca bude isto vyhovujuci 😉 🙂 Je lahucky a velmi dobre sa mi s nim jazdilo.
@tasamaja25 tu mi v nom sedi 3,5 rocny syn 😉
Neviem z akeho dovodu mi MK tu fotku dalo do inej polohy, ale tak kazdy mame iny vkus 😀
Ach, super, veeelka vdaka, prva dobra sprava dnes 😉 🙂 tu na mk mi maminka povedala ze je max. do 15kg, ale mam nadej ze vydrzi viac 😀
@mycats A mate ho este, neplanujes predavat?
@tasamaja25 🙂 no len moj maly ma na tej fotke 15kg, ale ja si myslim, ze v pohode vydrzi do tych 17kg 🙂 😉 Moj maly je hlavne dlhy, nie tazky 😀
@tasamaja25 nie, uz nie. moj maly ma 4 roky, uz je cool bicykel a nie kocik 😀 😀
jasne 😀 vdaka a pekny den 😉
@tasamaja25 hlavne by som ti asi pripomenula, ze je to fakt extra lahky kocik a moj prvy dojem po jeho poskladani bol, ze sa urcite rozsype do 5tich metrov 😀 😀 😀 😀 😀
ale nakoniec som bola velmi spokojna, tichucky, lahucko jazdi a prejde aj nerovnu cestu a kamienky bez problemov, da sa s nim manevrovat 1 rukou a hlavne sa rychlo a lahko sklada ked clovek potrebuje 🙂
ahojte, idem sa k vám pripojiť aj ja...rozmýšľalame nad týmto kočíkom...všetko sa mi zdá fajne...až na pár maličkostí...nevadí vašim deťom, že nie je vpredu tá hrázdička? Strieška sa mi zdá dosť krátka, cloní dobre??
Ďakujem za odpovede 🙂
@sunflower87 madlo vpredu pri skladaní by my vadilo, takže vôbec my nechýba a striežka je dosť veľká, v skutočnosti kočík vyzerá lepšie ako na fotke, hlavne je veľmi ľahký a rýchlo skladateľný
@sunflower87 ja som tiez velmi spokojna dokonca uz mam len tento nakolko maly radsej chodi po svojich a prepravujeme sa skor autom.madlo mi nechyba dokoncz niekto sa tu kedysi stazoval ze mu vadi volny chrbatik ze ked sa dieta nahne moze vypadnut.no moj maly teda ma predklananie a vyklananie sa najradsej a veru sa mu to este nepodarilo a to uz niekedy sa da pimaly dole hlavou 😀 aj moj muz ho zboznuje a to je teda nad 8mi kocik.skladanie je perfektne a o velkosti ani nehovorim.
@ellysa no náš malý má 1 rok a 4 mesiace, a viac chce chodiť ako byť v kočíku, tak chceme niečo ľahké, spratné a do každého počasia 🙂 a hlavne na dovolenku 🙂 a preto sa mi zdá tento kočík celkom fajný 😉 ved čítam samé dobré ohlasy naň, tak verím, že bude ok 🙂
@sunflower87 @sufo vozím v ňom malého od 5 mes., hlavne poležmo, ale je pevný a silný, rád je v polosede, chce vidieť....tiež som uvažovala či madlo nebude chýbať, ale je to najskladnejší a najľahší kočík, nemôže mať všetko 🙂 strieška úplne nezatieni, ale malý spáva s prikrytou tváričkou. Bývame na 2. posch. bez výťahu a nemusím konečne na dva-trikrát behať dole s konštrukciou, alebo čakať, kým prídu deti a pomôžu mi 🙂....na pleci mám poskladaný kočík, v ruke malého, prípadne ešte tašku...naozaj odporúčam....po meste chodíme hlavne po zámkovej dlažbe a asfalte, nehrkoce, ako som si začala všímať iné "ľahké" kočíky, ľahučko sa ovláda hoci len dvoma prstami, môžem popri vození nakupovať, telefonovať...a do auta, obchodov...hotová rozprávka 🙂
@ellysa a neplanujete ho predavat?
@tasamaja25 urcite nie 🙂 ten u nas bude az do konca
Ahojte. Ja po tomto kociariku tuzim uz dlho a patricne dlho nan cakam od objednavky. Mate tiez niekto problem s dodanim? Dakujem.
Ahoj kocky chcem sa opýtať či niektorá z vás neplánuje predať babyzen yoyo..Mala by som záujem najlepšie sivý 🙂 dik Ada
Kupila som z babydino.com a ano je to verzia 6+
Ahojte...nemate nahodou niektora na predaj cierny alebo modry babyzen yoyo?
@mycats
@ellysa
@lencuskac ahojte 🙂 tak sa mi nieco zda ze som zachytila ze ste v minulosti boli aj majitelkami bugaboo bee+...ak sa mylim prepacte...chcela by som porovnanie od niekoho kto vymenil bee+ za yoyo. dcerka ma 2roky 4 mesiace, kocik ale este potrebujeme ked niekam ideme , niesom ochotna ju vlacit na rukach. potrebujem nieco spratnejsie ako bee+ ale som na neho prudko naviazana :D Tak sa obavam ci by som to nelutovala... mozete please nejak porovnat? dik 😉

Este mam otazku, neviete poradit kde v tomto obdobi je najlepsia cena?