Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@nelinqua ja som bola dlllho zamilovana do bee+, mala som aj all black 😉 🙂
yoyo je lahsi, spratnejsi, skladanie cca to iste, ale vahovo rozdiel a je mensi, takze kludne aj take 50kg ziena bez problemov ten kocik zlozeny odnesie. bee+ je laska na cely zivot, yoyo nie je az taky dobry, ale ma svoje +++, pre ktore som do neho isla a nelutujem. do auta a na nakupy je to take male sikovne na nezaplatenie 😀 aj jazdne vlastnosti ma super. ja som si na zaciatok nechala aj aj, ze keby nahodou som tu zmenu nerozchodila 😀 😀
@slafka234 Ahoj ak by si predavala ja ho chcem, aka by bola cena?
@lencuskac Ahoj, planujem kupit tento kocik ale na stranke babydino ho nemaju, je vypredany ☹
@diamand
Babyzen YOYO je genialna a prakticka vec, je od 6+ a teraz ho dostat aj 0+, skutocne mozem vrelo doporucit.
My sme boli vlani so 4 a pol mesacnym dietatom na dovolenke v Spanielsku a prave kvoli dovolenke sme ho kupili.Velmi sa nam osvedcil a boli sme na roznych terenoch!°!!. Kedze este nemal 6 mesiacov, tak som kocik vylepsila tym, ze som farebnu cast pod sedakom odopla a podlozila zrolovanu tenku deku a znovu pripla. Tym sa sedacia cast pod nozickami zdvihla a maly mohol spravne lezat ako ma v jeho veku. A kedze sme mali so sebou aj vajicko,dali sme ho opacne na kocik a moholi sme ho az do nastupu do lietadla aj vozit, co bolo sikovne lebo bol velmi tazky spolu s vajickom. Zaroven pri kupe kocika som si kupila aj velmi sikovny nie hruby fusak, ktory aj v Londyne pouzijes na prechodne obdobie. Bolo to v marci a zaroven som si objednala aj Slnecnik a drziah na flasu, ktore vsak stale urgujem a neviem zohnat. Yoyo uzivame stale a normalny sportovy kocik stoji
Pripadne nebudete niekto predavat yoyo ideal ruzovy? ;)
Ahojte, prosim vas, kto ste v nedavnej minulosti kupovali tento kocik, kde ste ho kupili? Lebo ja som dnes obvolala viacere eshopy a nikde ho nemaju a bolo mi povedane, ze je problem s dodavkou pre europsky trh a najskor budu az koncom augusta, zaciatkom septembra. Pripadne nepredavate niektora?
@nelinqua kupovala som ho tu www.discountbabyequip.co.uk ale neviem ci posielaju aj na sk, spolu s drziakom na flasu ma stal £309
dobry, ja som si ho kupovala asi tak pred mesiacom na stranke www.moje-miminko.cz mali ho skladom-sivy.
Ahojte ak by mal niekto záujem mám na predaj Babyzen YOYO 2013 sivý, málo používaný za 280€ + pošta
Dievčatá, opatrne s objednávaním zo zahraničia, lebo nezoženiete náhradné diely. Mne mm prešiel nový babyzen autom, našťastie sa zničilo len jedno koleso, ale tá tortúra ohľadne zháňania kolesa, to bol des, musela som mesiac stále dokola dokazovať, že bol kupovaný tu na Slovensku. Inak by mi ho vôbec nedodali.
jaj strašne sa mi páči, zvažujem kúpu keďže stále kočík skladám a prekladám do auta a späť. a tento nie je tuctový a vyzerá perfektne!
@katarina1008 do auta je skvelý, môže ho mať dieťa keď je v autosedačke pri nohách, zmestí sa v pohode...
Ahojte, predavam 2014 yoyo colour pack, ak by mal niekto zaujem kuk moj bazar, dakujem
Ahojte baby, ja uz vyse mesiaca zufalo hladam tento kocik na Slovensku v predajniach a na eshopoch.
neviete mi poradit? Chystame sa na dovolenku a surne potrebujeme nieco taketo.
@lueciak ahoj, aj ja som ho zhanala, bolo mi povedane, ze je problem s dodavkou pre nas trh a dodanie sa ocakava koncom augusta / zaciatkom septembra. Kedze som kocik potrebovala na letne cestovanie, tak sme nakoniec kupili toto http://www.predeti.sk/produkt/kocik-nano-ruby-m... a velmi velka spokojnost 🙂
@rumcajzikdakujem, ja som ho aj pozerala naživo len som rada ze viem ako sa správajú aj v reale🙂 nie len predajni
@rumcajzik tak ani neuveríš, ale práve tento som si nakoniec kúpila 🙂 . Pochodila som všetky obchody kvôli Babyzenu a tak ako hovoríš je problém s dodávkou a príde asi až po lete. Ale v nakoniec v Trnave v Bambini mi ukázali toto Nano a odpadla som. Všetko zlé je na niečo dobré hovorím...Už sa z neho vytešujem doma a môžem len doporučiť. Má oveľa viacej funkcií a ešte je aj lacnejší, muž ma konečne pochválil, že som si vybrala niečo lacnejšie a praktickejšie. 🙂 a ako píše lentila.g, že je až do 20kg nosnosť je geniálne. A rovno som si k tomu kúpila aj takú podložku proti poteniu. Uvidím či to pomôže, ale tu na fóre ju baby odporúčajú, že je super. Tak v tomto budeme jazdiť. Odfotila som ho aj v porovnaní s kávou 😅 , je neskutočne skladný.
Baby nebudete posúvať niektora yoyo

@nelinqua ano mala som aj bee ale spokojnejsia som s yoyom,myslim ze pre dietatko a na ucel ako mas ty neolutujes 🙂.Moj v nom dnes na kupku spal dve hodiny a no problem.Bee som mala pri starsej ale nemala ho rada a ja som bola nan az extremne precitlivela,muz ho neznasal.yoyo od zaciatku chvali.