Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@radk4 a za kolko? mozes mi napisat na mimca@centrum.sk a poslat aj niake foto? diky
@rumcajzik teraz majú na mountain buggy nano sezónny výpredaj za 199€. mohla som usetrit vyse 70€. skoro ma porazilo. ale je pravda, ze co by som mala na dovolenke a v com by som vozila malu. inak odporucam aj ja, je fakt spickovy. vzdy machrujem pred autom ako mi to ide lahko zlozit a rozlozit 😀
Je ku kociku NANO uz aj madielko ?
baby ,kde zoženiem nahradne koleso na babyzen yoyo?dakujem
Ahojte, nakoniec som bola taka namotana na mountainbuggy nano, nabehnem do obchodu, mala bola z neho nadsena no nato ze by som ho potrebovala pouzivat az na jar co bude mat mala 2,5 r , a teraz nieje teda nejaky obor skor by som povedala ze na svoj vek malinka jej bola chrbtova opierka na dlzku LTT co sa mi moc nepacilo, vo stvrtok idem pozriet este babyzen yoyo a uvidim no ak bude mat tiez taku midi pidi chrbtovu opierku asi to nejako dokrutim s mojim Phil a teds VIBE
@madamecrazy prosim ta ten fusak ste si davali sit, alebo je kupeny? Ak ano aka znacka ? Sedi v nom dobre? Dakujem. 🙂
@janka2232 ja posúvam moje modré kukni na bazár 😀
Kupim babyzen yoyo . Dakuejm za ponuky.
Maminky nemáte niektorá na predaj babyzen yoyo najlepšie v modrej, čiernej, šedej alebo červenej farbe. Vopred ďakujem za ponuky ak niektorá máte.
Podľa mna je NANO skvelý kocik oproti iným golfacom nehrkoce dieťa tam ma veľa priestoru a to skladanie a veľkosť po zložení je na nezaplatenie, ľutujem akurat že som ho nekúpila skôr lebo naše dietko sa uz nechce vyvážať v žiadnom kočíku aj nano stojí doma a preto uvažujem o predaji mame cely čierny a je v top stave ako nový ma mesiac, s papiermi a zárukou tak ak by ste mali niekto záujem napíšte mi😉
kupim babyzen yoyo, ak date ponuky, budem Rada. okrem ruzovej vsetky farby. poprosim najlepsie aj nafoteny, a blizsie info k nemu. dakujem
Ahojte baby...nebudete niektorá posúvať v najbližšej dobe ružový yoyo? Ďakujem 🙂
ja som to uz nevydrzala a musela som ho ist kupit. sice na slovensku som ho pozerala za 360, v nemecku ma stal 380 ale cakat som uz nechcela. Je uzasny, krasny perfektny. Dufam, ze bude dobre sluzit. 🙂
Mam ciernu konstrukciu a sedy textil a vyzera uzasne. 🙂))
Ponúkam na predaj šedý, viac info v mojom bazári
Ahojte.chcela by som sa spítať či niekto nepredáva športovy kočík yoyo babyzen
@erika298 ja predavam, viac info v mojom bazari 🙂
Ahojte , neposuva niekto modry , červený alebo inej farby dakujem 🙂
Ahojte, mam zaujem o kupu babyzen yoyo, nepredava niekto ? Dakujem.
Ahojte , náhodou nemáte niekto foto ako tam. Spinká bábätko ? Dakujem . Take cca 6 mesačne .
@vojacik1985 dobrý den , ako dávam podarilo urobit polohovanie noziciek ? Dakujem
prosim vas, nezakopavate o tento kocik pri chodzi?
@celasapremenim budúci týžden mi ho doručia , tak dám info . Lebo môj manžel mi toto prave hovoril , ze určite bude o to takopavat , tak uvidime 🙂
@sasena29292 ja som dnes skusala v predajni a nezdalo sa mi, ale klasicky rozbehnuta po predajni nie si, este mi predavacka hovorila, ze maju teraz dodat nejake novsie, so sirsimi nakupnymi kosikmi dole....ze kazdu chvilu.....a predpokladam, ze si objednala ten, co ma tu novsiu striesku, s clonou.....ja mam vybraty modry, len chcem vidiet ten kosik, lepsie by mi padlo, keby bol priestrannejsi, lebo niekedy tam mam co vkladat (bundicky deti a tak)
maleho som do toho inak polozila 8 mesacneho, je velky tak ako rocny, dobre sa mu sedkalo a ani to polohovanie opierky mi neprislo nesikovne urobene s tym remencom, v pohode to je.....potrebujem na rychle presuny v lete po meste a do lietadla
este sa neviem zorientovat v tom, ze niektore maju celocierne tie ramy a niektore bielocierne...to co je? na to som sa zabudla v predajni opytat
inak na mierny teren mam gesslein s2 a super je
@celasapremenim
Ahoj , ja som ho totiž este nikdy naživo nevidela ☹ . Objednala som ho cez mimibazar ( tam ho jedna pani predáva co ma velkoobchod ). Popravde som ani nevedela ze budú nejake nove verzie , ani som netušila a teda ani neviem ktorú z nich budem mat . Tiez som si objednala modrú 🙂 .
Aj ja to chcem na dovolenku , môj maly este sicenesedi , bude mat v case dovolenky presne 6 mesiacov teda bez 3 dni 🙂 . Tak dúfam ze sa v ňom bude dat pekne ležať 🙂
@celasapremenim
Su dve prevedenia : biely ram a čierny ram . Ja som skúsila ten biely 🙂 uvidím naživo , dúfam ze sa mi bude páčiť . Ty si aky videla naživo ? Pa

@mischap ja mam cierny ak mas este zaujem.