icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

ellysa
8. jún 2014

@nelinqua ano mala som aj bee ale spokojnejsia som s yoyom,myslim ze pre dietatko a na ucel ako mas ty neolutujes 🙂.Moj v nom dnes na kupku spal dve hodiny a no problem.Bee som mala pri starsej ale nemala ho rada a ja som bola nan az extremne precitlivela,muz ho neznasal.yoyo od zaciatku chvali.

ellysa
8. jún 2014

@sufo ahoj my ho mame od maleho 4m v 5 v nom absolvoval dvojtyzdnovu dovolenku,mali sme ho v aute popri bgb cameleon a pouzivali od tych 4m,teraz uz mame len yoyo,je jedine ktore dokaze na 10min akceptovat 🙂

mycats
8. jún 2014

@nelinqua ja som bola dlllho zamilovana do bee+, mala som aj all black 😉 🙂
yoyo je lahsi, spratnejsi, skladanie cca to iste, ale vahovo rozdiel a je mensi, takze kludne aj take 50kg ziena bez problemov ten kocik zlozeny odnesie. bee+ je laska na cely zivot, yoyo nie je az taky dobry, ale ma svoje +++, pre ktore som do neho isla a nelutujem. do auta a na nakupy je to take male sikovne na nezaplatenie 😀 aj jazdne vlastnosti ma super. ja som si na zaciatok nechala aj aj, ze keby nahodou som tu zmenu nerozchodila 😀 😀

zuzulik51
8. jún 2014

@lencuskac dakujem 😉

tasamaja25
10. jún 2014

@slafka234 Ahoj ak by si predavala ja ho chcem, aka by bola cena?

tasamaja25
10. jún 2014

@lencuskac Ahoj, planujem kupit tento kocik ale na stranke babydino ho nemaju, je vypredany ☹

usika
11. jún 2014

@diamand
Babyzen YOYO je genialna a prakticka vec, je od 6+ a teraz ho dostat aj 0+, skutocne mozem vrelo doporucit.
My sme boli vlani so 4 a pol mesacnym dietatom na dovolenke v Spanielsku a prave kvoli dovolenke sme ho kupili.Velmi sa nam osvedcil a boli sme na roznych terenoch!°!!. Kedze este nemal 6 mesiacov, tak som kocik vylepsila tym, ze som farebnu cast pod sedakom odopla a podlozila zrolovanu tenku deku a znovu pripla. Tym sa sedacia cast pod nozickami zdvihla a maly mohol spravne lezat ako ma v jeho veku. A kedze sme mali so sebou aj vajicko,dali sme ho opacne na kocik a moholi sme ho az do nastupu do lietadla aj vozit, co bolo sikovne lebo bol velmi tazky spolu s vajickom. Zaroven pri kupe kocika som si kupila aj velmi sikovny nie hruby fusak, ktory aj v Londyne pouzijes na prechodne obdobie. Bolo to v marci a zaroven som si objednala aj Slnecnik a drziah na flasu, ktore vsak stale urgujem a neviem zohnat. Yoyo uzivame stale a normalny sportovy kocik stoji

diamand
12. jún 2014

@usika ja uz ho mam a som velmi spokojna, moja mala ma uz skoro dva roky, takze idealny a mame ho ako jediny, mam 2014tku takze strieska ma aj tu clonu v predu, slnecnik je podla mna zbytocnost ale drziak na flasu vyuzivam

nelinqua
16. jún 2014

@diamand ahoj kde si prosim objednavala 2014ku? A za aku cenu diiik;)

nelinqua
16. jún 2014

Pripadne nebudete niekto predavat yoyo ideal ruzovy? ;)

rumcajzik
16. jún 2014

Ahojte, prosim vas, kto ste v nedavnej minulosti kupovali tento kocik, kde ste ho kupili? Lebo ja som dnes obvolala viacere eshopy a nikde ho nemaju a bolo mi povedane, ze je problem s dodavkou pre europsky trh a najskor budu az koncom augusta, zaciatkom septembra. Pripadne nepredavate niektora?

sunday1
16. jún 2014

@rumcajzik Ja som ho kupovala v BabyMarkete v BA, ale nedávno som tam bola a nevidela som ho. Tak neviem.

diamand
16. jún 2014

@nelinqua kupovala som ho tu www.discountbabyequip.co.uk ale neviem ci posielaju aj na sk, spolu s drziakom na flasu ma stal £309

diamand
16. jún 2014

@nelinqua prave som pozerala a posielaju aj na sk, ale myslim ze ich uz nemaju skladom ale iba pre-order, ja ked som kupovala tak som im volala a brala som posledny cierny co mali v sklade, a pani hovorila ze teraz budu tusim az zaciatkom jula

mariana0283
16. jún 2014

dobry, ja som si ho kupovala asi tak pred mesiacom na stranke www.moje-miminko.cz mali ho skladom-sivy.

niki_lv
17. jún 2014

Ahojte ak by mal niekto záujem mám na predaj Babyzen YOYO 2013 sivý, málo používaný za 280€ + pošta

sunday1
17. jún 2014

Dievčatá, opatrne s objednávaním zo zahraničia, lebo nezoženiete náhradné diely. Mne mm prešiel nový babyzen autom, našťastie sa zničilo len jedno koleso, ale tá tortúra ohľadne zháňania kolesa, to bol des, musela som mesiac stále dokola dokazovať, že bol kupovaný tu na Slovensku. Inak by mi ho vôbec nedodali.

katarina1008
14. júl 2014

jaj strašne sa mi páči, zvažujem kúpu keďže stále kočík skladám a prekladám do auta a späť. a tento nie je tuctový a vyzerá perfektne!

lerinka
23. júl 2014

@katarina1008 do auta je skvelý, môže ho mať dieťa keď je v autosedačke pri nohách, zmestí sa v pohode...

diamand
23. júl 2014

Ahojte, predavam 2014 yoyo colour pack, ak by mal niekto zaujem kuk moj bazar, dakujem

lueciak
23. júl 2014

Ahojte baby, ja uz vyse mesiaca zufalo hladam tento kocik na Slovensku v predajniach a na eshopoch.
neviete mi poradit? Chystame sa na dovolenku a surne potrebujeme nieco taketo.

rumcajzik
24. júl 2014

@lueciak ahoj, aj ja som ho zhanala, bolo mi povedane, ze je problem s dodavkou pre nas trh a dodanie sa ocakava koncom augusta / zaciatkom septembra. Kedze som kocik potrebovala na letne cestovanie, tak sme nakoniec kupili toto http://www.predeti.sk/produkt/kocik-nano-ruby-m... a velmi velka spokojnost 🙂

lentila.g
24. júl 2014

@rumcajzik prosim ta a kolieska sú ok?nehrkocu moc?ja som mala yoyo a teda spokojnosť ale nano ma nadchol aj svojou nosnosťou do 20kg

rumcajzik
25. júl 2014

@lentila.g kolieska su pogumovane, resp. gumene, nie plastove, cize nehrkocu

lentila.g
25. júl 2014

@rumcajzikdakujem, ja som ho aj pozerala naživo len som rada ze viem ako sa správajú aj v reale🙂 nie len predajni

lueciak
28. júl 2014

@rumcajzik tak ani neuveríš, ale práve tento som si nakoniec kúpila 🙂 . Pochodila som všetky obchody kvôli Babyzenu a tak ako hovoríš je problém s dodávkou a príde asi až po lete. Ale v nakoniec v Trnave v Bambini mi ukázali toto Nano a odpadla som. Všetko zlé je na niečo dobré hovorím...Už sa z neho vytešujem doma a môžem len doporučiť. Má oveľa viacej funkcií a ešte je aj lacnejší, muž ma konečne pochválil, že som si vybrala niečo lacnejšie a praktickejšie. 🙂 a ako píše lentila.g, že je až do 20kg nosnosť je geniálne. A rovno som si k tomu kúpila aj takú podložku proti poteniu. Uvidím či to pomôže, ale tu na fóre ju baby odporúčajú, že je super. Tak v tomto budeme jazdiť. Odfotila som ho aj v porovnaní s kávou 😅 , je neskutočne skladný.

rumcajzik
28. júl 2014

@lueciak aj ja mam tu podlozku :D a v autosedacke druhu 🙂 ja som s tymto nanom maximalne spokojna a cez kamosku, ktora robi v jednom eshope som ho mala dokonca za 220 €

janka2232
8. aug 2014

Baby nebudete posúvať niektora yoyo

radk4
11. aug 2014

@janka2232 ja posuvam yoyo. Mozes pozriet v bazariku. 🙂