Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@adush123 overila som si exluzivitu distributora cez vyrobcu, normalne na ich stranke, jedine tak to viem, nejaky lepsi napad?
inak lisia sa hmotnostou napr. VRAJ 🙂)) urcite aj inak, ale nepotrebujem to riesit, kedze mam praveho predajcu
no uz si to neviem lepsie osetrit
@celasapremenim teraz si ma prestrasila...a nastastie su tam na stranke ako ich predajca...uffff ale mi spadol kamen zo srdca. Napr. I kocik buggy mountain nano je jeho napodobenina?
@adush123 to je dobre, inee mountain nano je odlisny kocik, ina znacka.....yoyo sa vyraba podobne, ale su rozne hmotnosti potom, su tazsie tie napodobeniny a naozaj neviem posudit, kvalitativne, ako je to, ale chcem original, kvoli vlastnostiam kocika, pre ktore si ho kupujem.....mozno aj napodobenina je dobra, ja neviem, ale testovat to za tie iste peniaze nechcem
prosim vas, ake ste mali ceny za yoyo?
@celasapremenim teba bude kolko stat? Ja o tyzden idem ponho na skusku. Fake su asi z ebay ci ali nie?
@adush123 no mne akurat vyraba cenovu kalkulaciu a videla som u nej dve ceny, tak preto sa pytam
@celasapremenim ahoj 339,95€
@sasena29292 ano ano, aj ja budem mat tuto cenu, zrejme, dufam 🙂 tak mi povedala, este caka na odpoved co sa tyka prislusenzstva
@sasena29292 a inak sasi, ako ti sluzi? 🙂 ja uz sa nan normalne tesim, ako ho vyskusame
Nepredavate niektora yoyo kocik? 0+ alebo 6+
tak som ho bola vcera vonku otestovat a som velmim spokojna :D
Baby boli sme si vyzdvihnut nas yoyo no sme odisli naprazdno. Maly mi v nom vobec nechcel sediet. Hned spustil plac. Sirka mu bola teraz akurat a opierka chrbta mu koncila pri hlave. Tak hladam dalsi kocik. Skoda.
@adush123 ahoj , odporúčam armadillo city , ja mam oba aj Yoyo aj armadillo . Armadillo city je väčšie co sa týka sedu, dá sa polohovať az do ľahu , skladá sa jednou rukou , tiez je ľahký cca max 7 kg , maly po zložení . Chcela som oba , lebo armadillo city je pohodlnejší , ale muž dostal zo mna skoro infarkt a tak ho predávam ,, použila som ho len raz vonku , lebo som neodolala ho vyskúšať , mam ho v bazariku .
@sasena29292 armadilo city, je fakt super kocik, lenze novy sa da kupit podstatne lacnejsie.... www.mamasandpapas.hu a maju uz v ponuke aj limitku za 85 990 huf, co je 276 eur a bezne farebne stoja 81990 huf, co je 263eur. Nie raz som od nich objednavala a vzdy bolo vsetko tip top, takze ty si to svoje armadilo dost preplatila....
@maciatkolulu to je velmi dobra cena. Inak je vsade cez 340eur. A to sa nepreplati doprava?
@adush123 ani nie. Ja si to davam poslat k známym do rajky a z rusoviec som tam cupi dup. Mna laka ta limitova edicia, ale odradza ma, ze sa nedaju polohovat nohy a neda sa rozipsovat strieska, co napr uz armadilo xt a armadilo flip maju, ale tiez uz je cena vyssia...
@maciatkolulu to ma nenapadlo v Maďarsku kupit , lebo v sr to maju ta 350€ ☹
@sasena29292 som pozerala, ze sa nehanbia takto si navysovat.... a to je oficialny shop mamasu v madarsku, maju aj kamenny obchod a tam sa veru da nakupovat. A maju podstatne lacnejsie aj deky a najma maju novinky
@maciatkolulu skoda ze nemam ako si objednat. Idem hladat inu moznost. Dakujem
@adush123 mrkva si, či je posielajú na Sk? Neviem, či si Z ba, ak hej, tak si treba zadať hocijakú adresu V rajke A potom skocit po to, len sa budeš musieť vedieť dohovoriť so šoférom, vedia aj po nemecky
@maciatkolulu ja som z vychodu 😊
@adush123 nevadi, akurat som pozerala, dovazaju na Slovensko, priblizne 15eur by to vyslo, co je stale super cena, akurat tiez zase ciham na nejaky kocik, babyzen mi pripada fakt len na dovolenku, tak chces nieco, co je aj spratne aj pohodlne
@maciatkolulu idem podrobnejsie prestudovat. 15 eur je v pohode. Dakujem. Vyzera ten kocik super.
babyzen je uplne v pohode aj po meste, maly sa v tom dnes dva krat vyspal, super je, vzdusny, skvele sa s nim manevruje a ma naozaj priestor okolo ramien (mam 9 mesacneho, cez 9 kil ma, je taky vacsi chalan)
mne sa ten kocik paci, ale jasne, ze kebyze idem do nasich lesolesov, beriem gesslein, ale po meste na presuny a na dovcu, paradicka, tiez ked sa budem trepat k banskej bystrici, velmi rada ho hodim medzi sedadla v aute a ulozny priestor pre tri deti bude len moj
@celasapremenim moj ma vyse 13kg. Uz mu bol maly co moc lutujem lebo velmi som ho chcela.
@adush123 vies, ono je to ale urcene aj pre take vacsie deti a ked pozries net, su tam videa, ako sa to pouziva s vacsimi detmi, tym myslim s dvojrocnymi, ktore tych 13 kil maju urcite tiez a urcite su dost vysoke, je to ne rychly prevoz, je to na to urcene....tak asi si chcela nieco uplne ine potom
@celasapremenim asi som mala trosku inu predstavu. Sportiak mam velky tak som trosku bola prekvapena. Ale mas pravdu je to na kratke presuny.
@adush123 to neva, hlavne, ze si nekupila a potom netratila pri predaji ...ak chces taky lahucky, tak este su dobre valco baby
alebo baby jogger mini zip ....
lahucky je aj moj gesslein bugy s2, to je ale golfac, ja ho prenesiem bez problemov hocikam aj s malym vnutri
@celasapremenim bjmc je super este i mamas and papas. Tak uvidim.

@sasena29292 sasi, presne od nej budem mat aj ja, je uvedena na stranke babyzen yoyo com ako ich vyhradny predajca v bratislave, tak preto od nej
dobre si si nasla 🙂 dnes som s nou aj volala