Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
A max aké veľké dieťa sa Vám zmestí do yoyo a váhou? Tak aby sa ľahko mamevrovalo.Dakujem
Ale aj yoyo vyzerá super 👌 😉
Pardon yoya 😉
mate pravdu, je drahy, ale je tak dobry, ako je drahy :D
Len škoda,že ho nik nepredáva. Úplne nový sa mi neoplati kupovať 😞.
co mas uz dvojrocne dieta?
@saska697 no kedze ide vcelku o novinku, a vlastne je to bugina v kt. mozete vozit dieta ozaj aj do veku 3-4 rokov...mozno aj dlhsie, ak sa bude chciet, tak asi preto nikto nepredava. Lebo zatial podla mojho pocitu, je to kociar kt. sa nepredava..jednoducho ked ho mate je tak super, ze nie je dovod vymyslat. Ja skor mozno aj trochu zacinam lutovat moju investiciu do bugaboo cameleona 3, lebo mam pocit ze ho uplne nevyzuijem ako by sa patrilo.
@celasapremenim
Už 3ročného ale keď idem dlhšie Busom tak by sa zišiel 😀.
@monika303
Tak mam nano ale chcela by som ak sa pristasti aj tento skusit😀.
Mala som napodobeninu Bugaboo Cameleon a bol fajn lem to korytkove sedenie nebolo pre nás😏
Niekto na výmenu? Mountain buggy nano za yoyo? ;)
@saska697 :D:D:D:D
@saska697 pri korytkovom sedeni ide velmi o to, ako su riesene, aky je sklon, ci sa daju samostatne polohovat nozky a podobne
nie je kocik ako kocik
@celasapremenim dalo sa všetko polohovat zvlášť aj nozky aj opierka. No malému to nevyhovovalo.
Baby , budem predávať nás babyzen toto, modrý . Keby mal niekto záujem 🙂
@saska697 ja predávam
@wonderwall a cena?;) s foto môžem poprosiť?
@saska697 zdravím. Prepáčte až teraz som si prečítala správu. pošlite mi prosím mailov adresu, pošlem foto
@wonderwall
Dobry večer, nič sa nestalo.
Píšem.Vám správu 😉
Ahojte nepredáva nikto? Mám záujem o ružový albo oranžový. Len originál. Ďakujem
ahojte. chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť s týmto: dá sa použiť fusak určený pre yoyo aj do káričky mountain nano? Ďakujem.
@wonderwall dobry den, je este kocik k dispozicii alebo je uz prec? dakujem 😉
@wonderwall dobry den, este mate kociarik na predaj? Mala by som zaujem
@lubenka79 Dobrý deň je rezervovaný.
@wonderwall v pripde ze ho mamicka, ktora si ho rezervovala nevezme ja by som ho kupila. Mam mountain nano uplne novy ale pre mna je rucka dost nizko ☹ este prosim vas za kolko ho predavate. Mozete mi aj mailom odpovedat luboslavakamenicka@gmail.com
@lubenka79 neviem ci je tento inzerát este aktuálny , skúste sa popýtať http://www.iden.sk/inzerat/babyzen-yoyo-buggyna/
@sasena29292 dakujem, ale mam chlapca, cervena sa mi velmi nehodi 😉

@tina55 to som aj ja rozmýšľala ale je to risk za veľa peniazkov 😞.
Škoda,že nik nepredáva prípadne výmena za môj Mountain 😀.
Strašne sa mi paci 😱😁😁