icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

sasena29292
24. feb 2016

@lubenka79 ale môžete kupit novy potah a tento predat .

sasena29292
24. feb 2016

@lubenka79 ahoj , aj ja mam ten modry doma 🙂 je krásny . Ale ta červená nie je celkom červená ale taka do oranžová . Videla som v ňom aj chlapcov , takze je to v pohode . Ale ked ste sa zaluubila " do tej modrej tak jasne , aj ja vždy ked si nieco zmyslim tak len to chcem 🙂

lubenka79
24. feb 2016

@sasena29292 dakujem 🙂 odpovedala som na inzerat zatial sa mi nikto neozval tak uvidime

77orchidea
1. mar 2016

náhodou ho niekto nebude posúvať? ďakujem

celasapremenim
2. mar 2016

ja uz sa na neho velmi tesim na leto a na dovolenky :D

sasena29292
2. mar 2016

ahojte, ja som ho vytiahla už teraz v zime, ale fakt je len na leto. Jedna mamička písala, že v pohode s ním ide aj v zime, ale popravde, akokolvek mám super fusák, tak hlavička nie je krytá pred vetrom. Preto určite len na jar a leto. Inak super, som tiež z neho happy 🙂

celasapremenim
2. mar 2016

@sasena29292 presne tak :D

barbie22
14. mar 2016

@mycats ahoj...mozem sa spytat kolko cm ma maly na foto ?? Dakujen

barbie22
14. mar 2016

Ahojte..nebude niekto predavat..?? Dakujem

barbie22
14. mar 2016

@wonderwall ahoj..uz to nie je aktualne ? 🙂 predal sa ? ;)

vivilka
28. mar 2016

Ahojte.Ja som kocik yoya v prevedeni bear-strieska je akoby macko hnedy-objednala na stranke aliexpress.S 11timi doplnkami a s postovnym mi prisiel za 170dolarov cca.Nie je to asi origos od firmy,ktoru pisete,ale je presne taky isty a bol v akcii.Ked som to zbadala,vobec som nevahala.Prisiel mi ani nie za mesiac a uplne v poriadku slovenskou postou.Ta cena vysoko cez 300eur mi prisla zbytocne nadhodena.Odporucam tento sposob,len treba vystihnut akciu,lebo teraz ho tam tiez ponukaju nad 300dolarov.

vivilka
28. mar 2016

Neprecitala som vsetky prispevky a vidim,ze ten aliexpress sa tu spomina.ja mam skusenost dobru,kocik prisiel ok a ako som pisala,aj vsetky doplnky v cene-fusak,drziak na flasu aj flasa,madlo,dve vlozky do neho-zimna aj letna,sietka proti hmyzu,plastenka na dazd.Som velmi spokojna aj s cenou.A vobec mi nevadi,ze to nie je original.Zvysne peniazky viem vyuzit aj rozumnejsie.Clo som neplatila ziadne.

lubenka79
28. mar 2016

@vivilka prosim vas napiste mi na mail lubenka79@centrum.sk od ktoreho predajcu ste kupili. Dakujem

mishelita
29. mar 2016

baby na aliexprese cez ich app je ten kocik teraz len za 168 dolarov 😉

cannella
31. mar 2016

@kiso Ahoj, prosím ťa ako dopadla objednávka napodobneniny yoya z Aliexpress? Máš ho doma? Si spokojná? Mohla by si, prosím, pridať nejaké foto. Ďakujem 😀

cannella
31. mar 2016

A este otazka, PREDAVA niekto yoyo vhodne pre chlapceka? Prosim info pokojne do IP. Vdaka

kiso
31. mar 2016

@cannella ahoj, ja spokojná som, neskutočne spokojná som bola na dovolenke ked som si kočík vzala ako príručnú batožinu do lietadla v taške a nedali mi ho pred lietadlom celý mokrý ako keď som mala kočík čo mi brali pri lietadle.
Foto hodím zajtra dokonca som si prikúpila ďalší poťah minie čierny s červenou mašličkou a vnútro červené s bielymi guľočkami.
Malá má 2roky a 3 mesiace ale stále je super. Možno sem tam keď sa mi viac nakloní na jeden bok tak musím dávať pozor, ale inak super, určite by som si ho kúpila ešte raz.
Dokonca sú k nej vsuvky pre bábätko 🙂

kiso
31. mar 2016

@cannella toto sa dá dokúpiť

celasapremenim
31. mar 2016

@kiso to su bodky, keby to boli gulocky, tak by sa dietatu dost zle sedelo :D:D:D:D kocik pekny a super, ze je pouzitelny

pericolosa
3. apr 2016

@kiso Ahoj chcela som si tiez kocik objednat cez ali ale mam stres z pridavnych platieb ktore sa zrejme platia pri prichode tovaru na SK - clo a dph. Platila si nieco naviac? DAkujem velmi pekne za odpoved🙂

kiso
4. apr 2016

Treba pokukať aby bol čo najlacnejší. Už som to sem písala koľko som doplácala skús pohľadať ja si to už nepamata'm.
Čítala som hodnotenia na kočík a ruské maminy píšu predávajúcemu že majú záujem o lepší materiál, vraj si priplatia. Neviem v čom má byť lepší ale ten môj bol v pohode aj bez príplatku. 🙂

kiso
4. apr 2016

@kiso našla som to poplatky navyše 38€

hejdy00
4. apr 2016

mam tu tuning na yoyo 6+ pokud bz mel nekdo zajem bilo-cerne flekate jako kravicka, striska s podlozkou, je mozne zaslat na SK nebo dovezt

cannella
4. apr 2016

@kiso Dakujem 😁

monikasebova
5. apr 2016

Ahojte. Ja som sa tu pár mesiacov dozadu tiež radila ohľadom yoyo z číny z ali. Nakoniec okrem kiso som nenašla nikoho kto mal tú odvahu kúpiť. Kiso je určite šťastná, že kúpila a prišlo bez problémov a v poriadku 🙂 A asi by som aj kúpila, ale našla som nakoniec mountain buggy nano. V Aladin v Hlohovci stál 199 eur. Je takmer rovnako veľký, vlastnosti má tie isté. o chlp ťažší, ale stále ľahký, s taškou, ramienko na plece, super sa s ním manipuluje a hlavne je skladný do auta, zaberá máličko miesta, rýchlo rozložený a rýchlo zložený. Som veľmi spokojná. Mala som to za cenu ako z číny yoyo v podstate. Z aliexpress som si na neho dokúpila nánožník na yoyo, stál vtedy 10,80 a sedí super. Takže som ho využila aj v zime na presuny (nie na veľké prechádzky vonku v zime, ajkeď s dobrou dekou a prehozom poza striešku sa dá aj v zime, keďže zadná časť je len sieťka). a vraj nano má dlhšiu opierku na chrbátik ako yoyo.

celasapremenim
5. apr 2016

@monikasebova no vidis a ja som do nano zakopavala, takze nepripadal do uvahy :D:D:D:D, za yoyo si svistim svojim tempom bez problemov

vodavodickova
5. apr 2016

ahojte,chcem sa opytat vas maminy,co tento kocik mate, do akeho cca veku resp. kil sa da v nom dieta vozit? Niekde som nasla,ze nosnost je do 15kg.
Mam totiz 1,5 rocnu dcerku, ta ma teraz asi 10-11kg a obavam sa,ci to uz neni vela na taku lahku konstrukciu...inak sa mi strasne paci,najradsej by som ho kupila.

sasena29292
6. apr 2016

@vodavodickova niektoré mamičky v At tam nosia aj takmer 4 rocne deticky . Dokonca aj ja ked tam dam len tak moju 4.5 ročnú dcéru tak je to ok 🙂 . Inak je to pre môjho teraz 14 mesačného drobca a on ma zatiaľ len 11 kg .

vodavodickova
6. apr 2016

@sasena29292 dakujem🙂

lubenka79
6. apr 2016

Kocky ak by mal niekto zaujem predavam buggy mountain nano farba cierna kupovany toho roku (vylucne na dovolenku), nakolko stokke sme tahat nechceli. V zaruke bez poskodeni. Cena 190eur