Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
Z BA. A vy?
Ma 20 kg a ide stale lahucko ked som teraz skusala. Ale uz ho tento rok nevyuzivam. Naposledy min.rok na dovolenke. A stretnut sa mozme tento yyzden hocikedy aj cez den. Potom som tyzden mimo SR.
@bluebarablue nie je ani pololah ani uplne rovno ale je skoro rovno.
Ahojte damy, toto je veeeelmi zaujimava alternativa. Len v tej vahe je rozdiel http://www.aladdin.sk/sportove-kociky/hartan-ul...
Ahojte holky, prosím Vás o radu. Koupila jsem starší Babyzen Yoyo z roku 2015. Bohužel sedací část s popruhy je již dost opotřebovaná a potřebuji novou. Jen nevím, jak ji seženu! ☹ V nabídce v eshopech jsou jen sady 6+, která obsahuje stříšku a podložku a novorozenecká sada 0+. Předpokládám, že v těchto sadách není ten sedák s popruhy?! Nevíte některá? Mám kočárek z 2 ruky a nevím, co se dodává od prodejce v krabici. Druhý dotaz: Nyní je už na trhu Yoyo+, který má větší košík, dá se na něj dát autosedačka atd. Nevíte prosím některá, zda adaptéry na autosedačku budou sedět i na starší model a zda rozměry kočárků zůstaly stejné? Ikdyž koupím nové potahy na Yoyo +, budou sedět i na starší model? Jsem z toho v rozpacích. Na netu jsem info nenašla, tak pokud některá víte, budu moc ráda, když napíšete. Děkuji moc. 😉
@cellesta Asi jsem se špatně vyjádřila, ale já sháním jen tu sedací část. Proto jsem Vám jen poděkovala za nabídku, o niž nemám zájem. Navíc lze z obrázku vidět, že se nejedná o originál. Tak se nezlobte, snad prodáte jiné mamince. Já jsem už kontaktovala přímo výrobce, tak snad se dočkám pozitivní odpovědi a potřebný díl seženu.
idem predat yoyo, modry, po jednom dietati, pouzivany prakticky len na dovolenky
@celasapremenim Za kolko?
@celasapremenim original, ci nejaku aliexpres napodobeninu?
@yanni joriginal, nenakupujem ziadne napodobeniny domov
@celasapremenim Supi. Poslala by si mi, prosim ta, nejake fotecky? A cenu? A kde byvate? Radsej v IP, ak je to pre teba OK. Mala by som zaujem. mame cerstvu dvojrocnu a kocik od narodenia stale ten isty a vela cestujeme, ale uz sa mi ho velmi enchce trepat, lebo je sice super ale na to, ze ona uz v kociku velmi neobsedi ale na druhej strane obcas by sa zase nejaka mini "bugina" zisla.
Ja som ten kocik videla teraz prvy krat v lietadle ako ho tam jeden otecko supol ako prirucnu to odkladacieho priestoru a odvtedy ma ten kocik "prenasleduje" 😂 Kazda druha rodina v hotely ho mala. Uz som nejak nechcela nic kupovat a uz vobec nie drahoty, ale este par ciest mame pred sebou a tak za ten rok do jej troch rokov by sme este vyuzili.
@yanni oki, len uz si druha, tak uvidim ako prva :D
@celasapremenim dobry den, a aka bude cena? ;)
@saska697 uf už asi ho práve predávam, tak už nist..nejak rýchlo....ešte predávam aj uppababy cruz

@bluebarablue iba pololah. Asi az tie novsie verzie to maju...