icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

valuch
8. máj 2017

@bluebarablue iba pololah. Asi az tie novsie verzie to maju...

saska697
8. máj 2017

@valuch odkial ste ? ;)

valuch
8. máj 2017

Z BA. A vy?

saska697
8. máj 2017

@valuch Byvala som v Ba teraz uz len do prace na Kramare chodim ;)

valuch
8. máj 2017

@saska697 ja byvam v Petrzalke.

saska697
8. máj 2017

@valuch
A dalo by sa aj niekde stretnut? A mozem sa spytat kolko vazi Vas maly? Ci je citit vahu ak tlacite kocik. Ci ide tazko? 🙂

valuch
8. máj 2017

Ma 20 kg a ide stale lahucko ked som teraz skusala. Ale uz ho tento rok nevyuzivam. Naposledy min.rok na dovolenke. A stretnut sa mozme tento yyzden hocikedy aj cez den. Potom som tyzden mimo SR.

saska697
8. máj 2017

@valuch Aha tak mne to nesuri. Nebudem Vas teraz nahanat.isto mate aj balenie a tak 😉

cellesta
8. máj 2017

@bluebarablue nie je ani pololah ani uplne rovno ale je skoro rovno.

evf
8. máj 2017

@valuch pisem vam do posty kontakt na mna😉 uz dávnejšie tak ozvite,ja mozem aj zajtra meeting v BA. Diky

barbara_lux
11. máj 2017

Dnes sme namontovali podlozku na nohy a je to celkom fajn aby sa bsbo lepsie vyspinkalo. Kupovane cez aliexpress

saska697
11. máj 2017

@valuch Dobrý večer, este mate yoyo? ;)

valuch
13. máj 2017

@saska697 dobry den. Uz je predany..

cannella
17. máj 2017

Ahojte damy, toto je veeeelmi zaujimava alternativa. Len v tej vahe je rozdiel http://www.aladdin.sk/sportove-kociky/hartan-ul...

ka6ka
19. júl 2017

Ahojte holky, prosím Vás o radu. Koupila jsem starší Babyzen Yoyo z roku 2015. Bohužel sedací část s popruhy je již dost opotřebovaná a potřebuji novou. Jen nevím, jak ji seženu! ☹ V nabídce v eshopech jsou jen sady 6+, která obsahuje stříšku a podložku a novorozenecká sada 0+. Předpokládám, že v těchto sadách není ten sedák s popruhy?! Nevíte některá? Mám kočárek z 2 ruky a nevím, co se dodává od prodejce v krabici. Druhý dotaz: Nyní je už na trhu Yoyo+, který má větší košík, dá se na něj dát autosedačka atd. Nevíte prosím některá, zda adaptéry na autosedačku budou sedět i na starší model a zda rozměry kočárků zůstaly stejné? Ikdyž koupím nové potahy na Yoyo +, budou sedět i na starší model? Jsem z toho v rozpacích. Na netu jsem info nenašla, tak pokud některá víte, budu moc ráda, když napíšete. Děkuji moc. 😉

cellesta
19. júl 2017

@ka6ka mám.na predaj celý set úplne nový,iba vyskúšaný. Ale predám tu podložku s popruhmi spolu so strieškou a podložkou za 50€

cellesta
19. júl 2017
ka6ka
20. júl 2017

@cellesta Moc děkuji, ale já bych chtěla jen tu sedací část s pásy. Stříšku a podložku máme ještě v dobré stavu.

cellesta
20. júl 2017

@ka6ka samotné nepredaných lebo potom čo s tým ostatným budem robiť?

ka6ka
20. júl 2017

@cellesta Asi jsem se špatně vyjádřila, ale já sháním jen tu sedací část. Proto jsem Vám jen poděkovala za nabídku, o niž nemám zájem. Navíc lze z obrázku vidět, že se nejedná o originál. Tak se nezlobte, snad prodáte jiné mamince. Já jsem už kontaktovala přímo výrobce, tak snad se dočkám pozitivní odpovědi a potřebný díl seženu.

bradik
20. júl 2017

@cellesta a za kolko predavate prosim cely kocik a v akom je stave? Vdaka

cellesta
20. júl 2017

@bradik kočík nepredával, je mi ľúto. Iba ten návlek

celasapremenim
23. júl 2017

idem predat yoyo, modry, po jednom dietati, pouzivany prakticky len na dovolenky

yanni
23. júl 2017

@celasapremenim Za kolko?

yanni
23. júl 2017

@celasapremenim original, ci nejaku aliexpres napodobeninu?

celasapremenim
23. júl 2017

@yanni joriginal, nenakupujem ziadne napodobeniny domov

yanni
23. júl 2017

@celasapremenim Supi. Poslala by si mi, prosim ta, nejake fotecky? A cenu? A kde byvate? Radsej v IP, ak je to pre teba OK. Mala by som zaujem. mame cerstvu dvojrocnu a kocik od narodenia stale ten isty a vela cestujeme, ale uz sa mi ho velmi enchce trepat, lebo je sice super ale na to, ze ona uz v kociku velmi neobsedi ale na druhej strane obcas by sa zase nejaka mini "bugina" zisla.
Ja som ten kocik videla teraz prvy krat v lietadle ako ho tam jeden otecko supol ako prirucnu to odkladacieho priestoru a odvtedy ma ten kocik "prenasleduje" 😂 Kazda druha rodina v hotely ho mala. Uz som nejak nechcela nic kupovat a uz vobec nie drahoty, ale este par ciest mame pred sebou a tak za ten rok do jej troch rokov by sme este vyuzili.

celasapremenim
23. júl 2017

@yanni oki, len uz si druha, tak uvidim ako prva :D

saska697
23. júl 2017

@celasapremenim dobry den, a aka bude cena? ;)

celasapremenim
23. júl 2017

@saska697 uf už asi ho práve predávam, tak už nist..nejak rýchlo....ešte predávam aj uppababy cruz