Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
Nemáte baby niektorá vymeniteľnú podložku do šporťáku cam dinamico 2013? Používame aj opraty a chcela by som ho vytuningovať trochu, ale potrebovala by som rozmery podložky a aj radu ako ju uchytiť. Chcela by som aj na sedenie aj na chrbátik nech to je. Ďakujem vopred ak mi pomôžete.
@anailuj My máme pinkie, objednávané tu z MK, tiež má 2 strany- zimnú flísovú a letnú bavlnenú. Sedí pekne, no trochu sa šmýka, najmä ak sa malá trochu vzpiera..., ale má otvory na popruhy, takže sa dá prevliecť a normálne prichytiť. Spodok umývateľný kvôli nožičkám a farba krásna ružová.
NAJLEPSI!!!!! uzasny kocik
@evkafi ahoj neviem ci este chodis na tuto stranku ale chcela som sa spytat ako to nakoniec dopadlo a ci si si kupila cam dinamico a ako si bola spokojna ... ja rodim tiez v lete
Ja mam cam dinamico 2014. Vanicka perfektna hlava sa da neskor ked je dietatko kus starsie polohovat ja som ju pouzivala do 7 a pol mesiaca. Mala sa mi tam pekne zmestila aj s fusakom,celu zimu vyuzite a je vacsia ako ine babatka. Sportova cast hotova katastrofa. Strieska labilna zo zadu sa zle uchytava. Ale to by este bolo fajn ale sedadlo 0 bodov. Mala sa v nom smyka a potom to vyzera asi tak ze hlavka na opierke a cele telicko na sedadle. Polohuju sa aj nohy a to je chyba.nepomozu ani pasy a chyba na nich ta pena aby nerezali do krku. Ked sa vytiahne via do sedu udrie si krk a bradu o madlo v predu sedacka sa da kus predklonit.Pouzivala som ju 4 mesiace a dosla mi trpezlivost kupila som golfovy a mam pokoj. Jedina vyhoda sportiaku da sa otocit v smere aj protismeru. A este kolieska ked sa vyhegaju tak suchaju na spodku uloznu sietku, dost mi to vadilo. Vajicko v podstate fajn ale tazko sa upevnuje nakolko je velke a pas kratky, pitom musi byt via nsklonena sedacka a ddietatku tak pada hlavka dopredu vzdy som jej ju musela drzat alebo vypodlozit. Za tu cenu som cakala viac.
15.6 som pisala ze mam termin 29.7 a synator sa nam narodil 28.7. Uz behame v cam dinamico vo velkom. S kocikom som spokojna. Lahka manipulacia. Odolava aj nerovnostiam - predne kolieska sa prisposobuju tocenim. Vajicko nic moc ale ktore vajicko je dobre pre take male babatko? ked ho tam konecne zapnem tak je kriku ale potom uz zaspinka pocas cesty a zas ho vytahovat von....sportovu cast odskusame az na budici rok
Tak moje postrehy na Cam - vanička veľka a priestranná. Máme 8 mesiacov a ešte sa v nej vozíme. Konštrukcia je ľahká, skladná aj do malého auta, čo oceňujem keďže sa dosť premiestňujeme. Vajíčko je také väčšie a ťažké, dosť zle sa upevnuje v aute, lebo pás je ltt. Športiak som len pozerala, takže neviem napísať ale dobre sa nasadzuje aj dáva dolu. Mne sa hlavne páči ľahučká malá konštrukcia, ľahké sadzovanie častí a veľkosť vaničky a športiaku. Určite by som ho kúpila aj nabudúce, ale asi Cortinu kôli odpruženiu.
Dievcata prosím Vás má niekto CAM Dinamico 2015 ale vo farbe 379 cize ta malinova?je to taky odtien skor do bordova alebo vyslovene dievcenska farba?Viem ze tie predchadzajuce rocniky bola skor do cyklamenova....cakame zrejme chlapca a mne sa velmi pacia cervene a bordove kociky,no bojim sa ze konkretne tato nebude pre chlapca vhodna kedze fotky skresluju a na predajniach maju vacsinou len bezove a cierne 😒 poradte prosim
@myskacici dakujem toto som potrebovala pocut aby som neostala v soku ked ho objednam a pride 🙂 skoda no, paci sa mi najviac zo vsetkych farieb...no este je tu ta edicia art...tak uvidim kedze bezova sa mi zda fádna farba aj ked je neutralna a cierne sa mi absolutne nepacia,nikoho nechcem urazit ale mne pridu cierne take morbidne a smutne...
kamaratka má presne ten kocik dinamico a je nadmieru spokojná 🙂 http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
mne s ana ňom tiež páči že je v tzv ,,plnej výbave´´ :D :D http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
Pridam aj ja svoju recenziu, aj ked ho nepouzivam dlho. Vajicko onicom upevnuje sa zdlhavo a zlizito, vnutro je male. Dcerka ma 2 mesiace a ledva ju tam vtrepem! Pas v aute je nadoraz. Vanicka ok, celkom velka, ale vnutro je biele, spini sa a po oprati su na nom zmolky, vyzera to otrasne. Strieska je uplne najhorsia, neda sa upevnit, nedoklapne to uplne a napevno, zafuka vietor a strieska pada. Je velmi hlucna, ked mi mala zaspi a chcem ju vytiahnut, alebo stiahnut strasne vrzga, malu to hned zobudi. Predne kolesa onicom, nezvladne tento kocik ani lahsi teren, cely sa trasie. Madlo za ktore kocik drzim je penove, ale je to taka tvrda hnusna pena, velmi neprijemna na ruky. Sportovy som este neskusala a ani ho skusat nemienim, kupujeme novy kocik na tento nemam nervy. Svagrinna ma Dorjan polsky kocik za 300 eur ale s cam dinamico sa neda porovnat. Bola by som usetrila polovicu penazi, keby som vedela aky je... CAM DINAMICO 2015 OTRAS !!!!
@petkabessy , tak my máme Cortinu a odpruženie je rovnaké ako na dynamiko, takmer žiadne, čiže nič moc. Žiadny Cam by som už nekupovala.
Keby mal niekto zaujem predavam Cam Dinamico Art 2015
Idem sa podelit o moj pohlad na CAM Dinamico 2014, kedze nakoniec sme sa ho rozhodli kupit. S vanickou som bola dost spokojna. Kocik vyzera dobre, je lahky, priestranny, vyborne sa ovlada. Vanicku sme pouzivali az do 9 mesiacov a menili sme ju na sportiak len tento tyzden. Moja mala sa v pohode zmestila do vanicky aj s fusakom a dekou aj pri jej dlzke 76 cm + este mala na hlave aj ciapku s vacsim brmbolcom 😀 . Super je aj to, ze spodna cast vanicky sa da zdvihnut (ma 3 polohy), takze starsie dieta moze pozerat von. Drziak na vanicke super posluzil na hracky, ale trochu sa odrel tym, ze ich sem tam potiahla a zosuchli sa dolu. Strieska nebola uplne super, lebo mi nesla poriadne napnut a zadna cast bola vacsinou volnejsia. Nanoznik bol pre mna ok a nedavno som zistila, ze sa da pouizit aj na vajicko :D. To uz nepouzivame. Sice ho neprerastla hlavickou, ale prisla mi v nom natrepana a tiez sa mi nepacilo ako chuda v nom spinkala pocas cesty, hlavicka jej pravidelne padala... museli sme ho dat viac sikmo, co neviem, ci bolo zase spravne z bezpecnostneho hladiska. A dost casto v nom plakala, nepacilo sa jej 🙂.
Sportovu cast pouzivam 2 dni a som z nej na nervy. Nemozem si zvynut na ten pohlad, mala sa mi zda v nej stratena, s fusakom sa stale smyka dolu, pasy drzia tak divne a chyba mi na nich penova cast proti zarezavaniu sa (teraz to az tak nevadi, lebo ma bundu, ale v lete to bude horsie :( ). Nez ju v nom pripravim na prechadzku a vsetko dam ako ma byt, uz mi riadne mrnci. Nanoznik je otras, uplne zbytocny = kratky. Tu opierku na nohy fakt mali urobit polohovatelnu samostatne a nie so zvyskom sedadla. No a strieska ma uplne dojima, vkuse na nu frflem aka je otrasna, volna, labilna. Mam pocit, ze ak bude viac fukat, tak mi odleti, alebo minimalne ju vietor prehodi do zadu. Ak nie je napnuta, stale sa posuva dozadu, az je za sedadlom. Nevyzera to teda bohvieako. A ked ju necham napnutu, tak malu ani nevidim (zatial ju vozim smerom ku mne). Ten kus visiacej latky vzadu je hroza... za tie peniaze by nemal clovek rozmyslat ako ju uchytit a predsa nevozime nase deti stale len v "prezentacnej polohe".
Tiez by som brala nafukovacie aj predne kolesa, ale aj tieto su ok. Ak som mala pocit, ze z malej ide teren vytriast dusu, tak som proste trosku nadvihla kocik na zadne 🙂. Dokonca sa jej to pacilo, lebo som ju zarovej aj hojdala. Ale je pravda, ze ak by boli nafukovacie, tie nerovnosti na chodnikoch a kamienky z posypu by nebolo tolko citit.
A na zaver len tolko, ze druhy krat by som ho uz nekupovala, maximalne ak by predavali len vanickovu cast.

@adria18 ahoj a nepozerala si CAM Linea 2015. Videla som ho naživo a vyzerá fakt dobre. Je to vanička ako na CAM Dinamico (len sú tam nejaké vylepšenia ako napr. vyšší nánožník na hlbokej časti, že dieťatku tak nefúka do kočíka ) a má výhodú, že všetky 4 kolesá sú nafukovacie a mäkké odpruženie - dá sa krásne hojdať 🙂 Je viac druhov ako som našla na nete Cam LInea Sport, Cam linea Classy, Cam linea Elegant Crystal.