Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
Baby poradte tie ktore mate tento kocik... Som z neho cim dalej tym viac sklamana... Aj vam sa tak hybu vsetky tie klbikove madla ci ako to napisat?? Madlo za ktore drzim kocik beha hore dole, na vajku to madlo tiez nie je pevne, ani to vrchne madlo na vanicke nie je pevne.. Je to mierny pohyb ale ja si myslim že by to malo byt napevno a uplne najhorsieee je ze keď som poskladala sportovu cast tak tá strieska je totalne labilna.. Pri miernom tlaku pada dozadu...Mam pocit že keď viac zaduje tak mi spadne...neviem či len my mame taký vadny kus alebo je to pri tomto kociku " normalne"... Inak moja referencia: pekny kocik ale to je vsetko ( strieska nedopina na vanicke, nehrka len na rovnom povrchu, keď idem rychlejsie hrka jak nejaky hrackarsky kocik, a aj vajko je nejake divne, od zaciatku je tam maly nejak divne naskladany a teraz v zime ho tam ledva zmestim a to mu davam zatial len mikinku a ma len 6,5 kg)
Ak má niekto záujem predám 2 týždne používanú športovú časť cam dinamico béžovú aj so zárukou ešte.
Bol kúpený len športiak nový .
@sabciak ja mam tiež pocit ze pri tomto kočiku je to asi normalne. Už by som si ho určite nekupovala. Jedine čo je na nom super je dizajn. Kocik je ako jedna hrkalka, vanička nadskakuje na konšturkcii, kolieska, tie plastove vrzgaju judna radost, vajce skacka v Area base podložke, a je maličke, moj ma 5,3 kg a s fusakom ho tam ledva napracem. Strieška je spadnuta,....a to ho použivam necele 2 mesiace. :( No des, taky kocik, nie až tak lacny a taketo nedostatky, škoda že som si nečitala tieto vaše prispevky skor ako som ho kupila.
@sabciak a ešte som zabudla, už dva krat za dva mesiace sme mali defekt, rozpaja sa zips na taške a zacvaknut kryt na kocik je niekedy umenie, cvoky su nejak daleko. Cele zle, asi to nejak nedomysleli, že kočik mam byť nielen dizajnovy ale aj funkčný :( Jaj už som sa tolko narozčulovala pri tom. Ale idem teraz v januari reklamovať aspon tu vaničku a tie kolieska, lebo ma porazi z neho. :(
@wchmocha. Veku veru.No ja tento kocik nikomu neodporucam. Nie je hoden tychto penazi. Tiez lutujem ze som sa nechala dizajnom zaslepit... Jedina vyhoda sportaku rychlo a lahko skladny. Inak vzadu ten vechet je otrasny hlavne ked dam maleho spat do lahu. Nijako sa to tam neuchytava. Len to tam tak plapola.. Aspon viem ze nemame vadny kus...defekt sme zatial nedostali. No ved aspon cosi je zatial v poriadku 🙂
@sabciak ahoj. Chcela som spýtať ani na tej verzii 2014 na nedá prichytiť ten ,,vechet,, vzadu keď máš malého v ľahu?bo som čítala už viac recenzii a viac ľudí sa stažovalo že tam pak fúka a je to nestabilné.. ☹
@lasenka3000 ahoj. No my mame 2013-tku. Neviem ci to vylepsili v 2014-tke. Skoda. Tomu kociku chyba pár drobnosti vylepsit a bol by fajn. A aj teraz po nasnezenych chodnikoch sa natriasa strasne. Len kvoli tym prednym pogumovanym kolieskam. Keď ho naklonim len na tie nafukovacie je to veľká zmena.Maly si zvykol ale musim ist velmi pomalicky
Ja mam skusenost taku,ze ja nedam dopustit na tento kocik.Mam cam dinamico 2013.Ale asi to bude tym ze vsetci s ktorymi chodim von vymienaju kociky uz v 7 mes.veku dietatka ,niektori aj dva krat 🙂pretoze sa uz nevmesti do kocika, a mne by sa dalo este jedno🙂 aj strieska je dost velka,lahko sa s nim manevruje.Dcerka ma 10 kilo a este niekedy, ked idem druhym autom tak pouzijem autosedacku vajicko a pekne tam sedi🙂.Nam do kocika odnikial nefukalo a dokonca ho dam celi aj do auta,aj s taskou a este aj s nakupom v kosiku.Mame male auto.Ta strieska,je trochu od veci ale, ked je kocik v smere jazdy tak sa opiera o rucku a vtedy pekne drzi.Kazdemu sadne nieco ine mne tento kocik sadol,inemu nemusi.Dufam ze pomoze pri rozhodovani.
@mexsi ahoj, poradíš aj mne ako našpanovať striešku na Cam Dinamico 😉 Ď
ahojte, ja vyberam momentalne kočik a zatial mam na prvom mieste CAM a druhom Peg Perego , chcem sa spýtat či ste spokojne aj so športovym, športovy budem mat akurat cez zimu a na jar dalšiu.
Velmi sa mi tieto kočiky pačia dizajnovo. dakujem za rady @sabciak , @gapre , @evasarlota .... 🙂
@jantato náš zatiaľ parkuje v obyvačke, budeme ho používať od marca 😉
@evasarlota ten je nádherný.....na ten si aj my zúbky brúsime...dá sa niekde vidieť naživo, či ste kupovali cez net?
@womanica chceli sme pôvodne čierny z kolekcie 2014 ale v predajni Maderna (Košice) mali vystaveny tento z kolekcie 2015 tak sme rychlo zmenili rozhodnutie 😉
@jantato ja som spokojna aj so sportovou castou,ale teraz tak velmi nasnezilo tak idu tazsie kolecka predne,ale ja byvam na dedine a len na neodhrnutych cestach,menej snehu a clapkanicu da v pohode.Minulu zimu nebol problem,ale vcera som videla jednu kocikovat a mala velke gumene kolesa a chudinke tiez neslo dobre,alebo aj ojazdeny sneh v pohode,bola som aj v lese snim,a da sa.Tiez mam hnedy ale kamoska ma 2014 a ta je o neco vylepsena,tak a ako vidim ta 2015 je tiez pekna.Ma naozaj pohodlne sedenie a dost miesta,malej sa v nej paci.Sestra ma britax a maly je vnom taky utopeny,skovany,niekedy mu tam dava za chrbat vankus🙂.Cam je taky vyssi a mala z neho krasne vidi vsetko,je zvedava strasne,paci sa jej tam.Snad som pomohla.
@evasarlota to by som mala cez celú SR 🙂 snáď sa to aj u nás vyskytne na oči...ale dosť mi pomohla táto "nevyumelkovaná" foto, lebo hneď sa na to inak díva. Ja som vybrala Cam Dinamico 2014 Fluido, ale tatino sa chce premávať s týmto, tak čakáme či trochu zlacnie...a tá vec na vaničke, ten "nánožník" sa dá dať aj na nepokreslenú stranu? lebo mám pocit, že som nejakú takú foto videla, ale nechcem strielať blbosti 🙂 dík
Ja mam 2013 ...uz sice kocik moc nepouzuvame ale bola som s nim maximalne spokojna 😉 ...ak sa podari tak ho vyuzijem este aj pri druhom
@evasarlota a čo stal ten tvoj model 2015? je peknučky velmi 🙂
@womanica ano, da sa dať naopak a potom je hnedej farby
@jantato trojkombinacia 639.-
@evasarlota no som myslela že viac 2015 , lebo už 700 a vyšie nechcem ist,ale okolo 600 ešte ratam , mne sa pači čierny alebo uvidim čo mi padne do oka, tešim sa ked ho budem mat doma, ale do konca februara robim,tak sa strojim v marci na nakupy, myslim že to stači 🙂
@jantato na internete je možno aj lepšia cena, ale my sme chceli z kamenej predajne kvôli prípadnej reklamacii
@jantato. ahoj. Pisem oneskorene, sa ospravedlnujem..ani som si neprecitala ako to tu pokracuje. Nechcem len nadavat na tento kocik lebo je pravda ze iny som vlastne ani nedrzala v rukach a isto oproti inym ma nejake vyhody ( teda ked porovnam za ake peniaze kupili kocare kamosky) ale!!! Kocik je podla mna nevyhovujuci na zasnezene chodniky no neviem ako su na tom ine kociky.. Teda hlavne ked je ten sneh na chodnikoch dobre zamrznuty. S malym von nechodim keď je takto von , spi len na balkone lebo tie otrasy sú naozaj velmi tvrde. Na sneh je výhodnejšia asi ta cortina.možno keby bolo lepsie perovanie by sa to zjemnilo S cim ale nervacim celu tuto zimu je vajicko. Moj syn bude mat teraz 10 mesiacov a ma len 7 kg- cize naozaj z tych chudsich deti 🙂 a ledva ho tam vtrepem. Chapem ze je zima a deti sa viac obliekaju. No ja mu davam len taky teplejsi overal a aj tak sa jeduje lebo ho tam doslova natisnem. Akoze mat " tucnejsie" dieta tak ho tam asi nezmestim. Celkovo je tento kocik vhodny len na hladky rovny povrch.
Ahojte,
tiez mam CAM Dinamico 2015 v uzsom vybere. Dnes som si ho bola trochu obzriet a celkom sa mi pozdaval. Zaujimalo by ma v com ho vylepsili oproti 2014 a 2013. Dufam, ze prave ta sportova cast je uz lepsie. Bohuzial som ju nemala moznost pozriet, lebo v predajni mali poskladany len s vanickou. Ostatne boli 2014 a tie mi predavacka ukazala. Zatial na top mieste mojho vyberu je Teutonia (sprosta som si nezapisala typ 😀 ) alebo Gesslein F6.
No som zvedava ake skusenosti sa sem popisu k serii 2015 🙂.
@womanica Dá sa pozrieť aj v Žiari nad Hronom 🙂 LEJA obchod, ale to máš tiež dosť ďaleko 🙂
My sme mali Cam 2013 a bola som s ním véééľmi spokojná. Hlavne teda s hlbokou časťou. Tá je podľa mňa dokonalá, neskutočná. Ľahko ovládatelná, ľahučká, krásna. Nám kolieska vôbec nehrkali a to bývame na dedine´- cesty v hroznom stave (a ani defekt sme nemali). S vajíčkom s vajíčkom som bola spokojná, len sa v ňom malý dosť potil (neviem či to bolo materiálom alebo by sa potil aj v iných). Športovú časť sme používali len asi 3 mesiace. Malý sedel v smere jazdy, takže so strieškou sme problém nemali (drží ju vtedy rúčka). Mne vadilo na šporťaku, že keď už bolo chladnejšie a chcela som dať nánožník tak sa mi zdal tošku krátky. POdľa mňa mohol byť vyšší (viac zakryť dieťatko), lebo takto som mala pocit, že mu fúka do kočíka, takže som tam vždy naskladala deku. My sme náš už predali ale keby som ho mala kde skladovať, tak si ho určite nechám aj pre druhé babätko 🙂
My máme Cam dinamico 2013 a musím objektívne povedať, že má svoje plusy i mínusy. Ale pravdu povediac, už by som ho 2x nekupovala.
Hlboká časť veľmi pekná, ľahká, dobre sa s ňou manipuluje, ľahké skladanie. Vanička veľká, ešte teraz sa tam ako takmer 1 ročná zmestí aj s fusakom. No chýbala mi vyššia časť na nánožníku, malá bola akoby veľmi "odhalená" a keby to bolo vyššie, aj by menej na detičky fúkalo. Tiež strieška by mohla viac doliehať, tie fugy mohol výrobca poriešiť ešte jedným párom patentiek. A už by mohli vymyslieť aj tichší spôsob vystierania striešky.
Športová časť-hotová katastrofa, tá sa im dizajnovo vôbec nepodarila, nožičky sa nedajú polohovať a vyzerá celý tak čudne ten kočík v športovej verzii. Madlo od dieťatka ďaleko, strieška nestabinlá, najmä keď je nasadený proti smeru jazdy...škóóda.
Kolieska, ach jaj, predné penové hrkajú, keby urobili aj predné nafukovacie, bol by ideálny, lebo je ľahučký, veľmi dobre sa s ním manipuluje aj "šoféruje". 🙂
Škoda, keby výrobca pri inovácii tohto kočíka spolupracoval s mamičkami-užívateľkami, mohol by to byť top kočík.
Jedine s hlbokou časťou som bola ako-tak spokojná, ale tá sa používa najkratšie. Už uvažujem nad novým kočíkom, ale po skúsenosti s týmto prvým som akási náročnejšia. Keby sme toto všetko vedeli, keď sa kočík vyberá..., prečo mi nikto nepovedal, že mám chcieť všetky 4 nafukovacie kolesá?! 😀
Ahoj ake mate skusenosti s kocikom dinamico cam 2014? Je vhodny aj na horsi teren?
@adria18 Keďže si myslím,že 2014 sa nebude nejakým zásadným spôsobom líšiť od 2013, ktorú máme my,tak ti odpoviem takto: cam dinamico je vhodný na rovné chodníky a cesty. Na horší terén by som jednoznačne vyberala so všetkými kolesami nafukovacími. My máme v dedine dosť rozbité cesty a kočík hrká a celý sa trasie.
Takze cam dinamico som zrejme uz vyradila....poradte mi nejaky vhodny kocik 3 kombinaciu do 600 eur na nerovny teren. Dakujeeeem

@llenulka tiež si myslím, že sa ho už nezbavím!! 😖