icon

Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti

mmacko
16. máj 2012

Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy

alexia11
20. feb 2013

@evkafi Neboj, ono tie kolieska zase take hrozne niesu, a vidis, zvladli sme to aj po snehu, na jar to bude lepsie. Ked aj nebol sneh, vravim, velmi to nehrkoce, pohoda. Len ked prejdem cez nejaku vacsiu puklinu po chdniku, u nas je hocikde povypadavany asfalt na chodnikoch, tak na takom zahrkaju, ale nie zase nejako velmi.

evkafi
21. feb 2013

@alexia11 no ved ja mam este cas na rozmyslenie 🙂)

la_joie
21. feb 2013

ahojte baby, my ho tiež plánujeme kúpiť. Vravíte teda, že oproti casual-u je vanička väčšia? lebo u nás dlho viedol casual, ale tiež čakáme bábätko v auguste, tak hľadám takú vaničku, do ktorej natrepem dieťatko aj v zime.
a ešte taká otázka, že čo vravíte na košík pod kočíkom? je podľa vás dosť priestranný?

evkafi
21. feb 2013

@la_joie tak sme dve co maju termin v auguste a kocik CAM dinamico 🙂 mna dnes zaujal kocik Peg Perego book. Nepozerala si ho nahodou?

la_joie
21. feb 2013

@evkafi fuuha... u nás ma kočíky na starosti manžel... ja som len povedala svoje požiadavky a on hľadá a rieši 🙂 ale peg perego sme myslím pozerali... neviem presne, čo nás nakoniec odradilo... asi cena :D my sme mali vybratý ten casual, ale teraz vedie cam. Chceme ísť niekam aj do obchodu, aby sme si ho aj obkukali... 🙂

evkafi
22. feb 2013

@la_joie a camarelo si nepozerala? zda sa mi celkom dobry na zimu prave... aj ked dizajnovo sa mi zase az tak nepaci,ale vyzera byt dost velky ...

zebra41
24. feb 2013

baby, ktore mate cam dinamico - pouzivate niektora aj skejtik pre starsieho surodenca? nemate s tym problem?

veva123
1. mar 2013

ahojte, ja velmi silno rozmyslam nad tymto kocikom, ale mam dva dotazy: co hovorite na sportovu cast, pocula som, ze sportova cast je na nic, ze po stranach nie je dieta chranene pred vetrom a ze je strieska moc mala a druhy dotaz, ma niekto aj tu bleducku bezovu farbu? je prakticka? lebo mne sa tie tmave moc nepacia... velmi sa mi paci prave ta bleda!

evkafi
2. mar 2013

@veva123 tak to sme dve co nad tymto kociarom rozmyslajú.... aj nad toú istoú farboú 🙂)))

veva123
2. mar 2013

@evkafi no u nas je asi uz aj rozhodnute, ako tak sledujem tie kociky... kazdy ma nieco pozitivne a nieco negativne, pretoze aj kazdej mamicke vyhovuje nieco ine a zalezi podla mna aj na tom, po akom terene budeme dieta vozit , a u mna tento kocik ma zatial same pozitiva 🙂 🙂 🙂 babo budeme vozit len po meste, do narocnejsieho terenu sa s nim nechystame, takze hadam to bude OK 🙂 a strasne sa mi paci na tento kocik to CAM IGLOO - na zimu, nepozerala si to? 🙂

evkafi
2. mar 2013

@veva123 pozrela som a to je trojkolka? ja chcem klasiku 4kolesa... stale u mna vitazi CAM dinamico...

veva123
2. mar 2013

@evkafi no to cam igloo je len navlek na kocik na zimu a sedi na vsetky typy kocikov CAM - aj na dinamico... da sa dat na sportak, na hlboku korbu a aj na autosedacku... take zateplenie len, aby babu nefukalo... no a teraz to mali v akcii za 85 eur alebo tak nejak... dinamico je aj nas vitaz 😉

veva123
2. mar 2013

@evkafi pozeram, ze si tiez TN okres, my sme si tento kocik vybrali v Ricobaby v TN - pri priore, maju aj eshop... a tam sme zbadali aj to igloo k tomuto kociku

evkafi
2. mar 2013

@veva123 no aj sa mi zdalo,ze je to len ten potah 🙂 ked som si to dala do googla cez obrazky,tak mi vyskocil hned trojkolkovy kociar, tak preto som sa pytala 🙂
ano, som z tn a tiez som tam bola presne na dinamico pozerat 🙂 len rozmyslam ci novy alebo jazdeny...
uz vies pohlavie?

evkafi
2. mar 2013

@veva123 ahaaa, teraz som si vsimla,ze cakate chlapceka 🙂)) a chces tu kremovu teda?

veva123
3. mar 2013

@evkafi veru chlapceka, boli sme u Dr. Hlavacika v pondelok 🙂 takze vieme uz na 100%, pekne to bolo vidno 🙂 no mne sa tie tmave farby moc nepacia, pride mi to strasne smutne, aj ked su urcite praktickejsie... pacila sa mi tam taka bleduckoruzova, ale co ked to je chlap 😀

evkafi
3. mar 2013

@veva123 a aky bol ten dr? lebo co pocuvam,tak,ze je taky nic moc... mala si to aj s konzultaciou-lebo ze aj to je potrebne povedat vopred.. a co foto?

veva123
3. mar 2013

@evkafi my sme boli spokojny... tiez som vselico pocula, ale nakoniec super. prides tam, povies ze chces aj konzultaciu (stoji to 6 eur), fotky a aj pohlavie vediet... a on nam rozpraval o vsetkom co pozera a co tam mozeme vidiet, iba fotky sa nedali spravit - nechcel sa nam ukazat, prikryval sa rucickou, takze odfotit sa este len pojdeme nabuduce 🙂

evkafi
3. mar 2013

@veva123 ahaaa, tak super, dik 🙂 a ako dlho to cele trvalo?

veva123
3. mar 2013

@evkafi ani neviem! asi tak 20 minut... ale neviem, bola som nervozna a cas som vobec nesledovala 🙂

evkafi
4. mar 2013

@veva123 no ja uz zacinam byt nervozna teraz ... nic ma neboli, vobec sa necitim ako tehotna - to su strasne tieto pocity 🙂)) uz nech je stvrtok konecne

veva123
4. mar 2013

@evkafi drzim palce a ja sa citim tak isto, neboj 🙂 keby tam to babo nevidim na vlastne oci, tak ani neverim, ze som tehotna 😉

evkafi
4. mar 2013

@veva123 ved prave... dik , ved dam potom vediet ako sme dopadli 🙂 ozaj vcera som stretla 3ks cam dinamico :( kamoska mi este hovori,ze camarelo dakota je lahsi ako dinamico, tak pojdem pozriet este na ten co je zac 🙂

evkafi
4. mar 2013

@veva123 a ty si odkial vlastne?

veva123
4. mar 2013

@evkafi pisem ti IP 🙂

petuskalm
31. mar 2013

Sú nejaké predajne na strednom Slovensku kde by som tento kocik mohla vyskúšať?

kiakocikovsvet
1. apr 2013

@petuskalm baby svet Banská Bystrica, alebo napíšte mesto kde ho chcete vyskúšať

petuskalm
1. apr 2013

@kiakocikovsvet naoriklad, liptovsky Mikuláš, Poprad alebo Martin?

petuskalm
2. apr 2013

@kiakocikovsvet este som sa chcel opytat, ci je aj autosedacka v malinovej farbe ak by som mala aj malinovy kocik? alebo je v ciernej? Vsade na foto vidim iba ruzovy kocik a cierna sedacka atd..

kiakocikovsvet
2. apr 2013

autosedačka je vo farbe kočíka