Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
ahojte baby, my ho tiež plánujeme kúpiť. Vravíte teda, že oproti casual-u je vanička väčšia? lebo u nás dlho viedol casual, ale tiež čakáme bábätko v auguste, tak hľadám takú vaničku, do ktorej natrepem dieťatko aj v zime.
a ešte taká otázka, že čo vravíte na košík pod kočíkom? je podľa vás dosť priestranný?
@la_joie tak sme dve co maju termin v auguste a kocik CAM dinamico 🙂 mna dnes zaujal kocik Peg Perego book. Nepozerala si ho nahodou?
@evkafi fuuha... u nás ma kočíky na starosti manžel... ja som len povedala svoje požiadavky a on hľadá a rieši 🙂 ale peg perego sme myslím pozerali... neviem presne, čo nás nakoniec odradilo... asi cena :D my sme mali vybratý ten casual, ale teraz vedie cam. Chceme ísť niekam aj do obchodu, aby sme si ho aj obkukali... 🙂
baby, ktore mate cam dinamico - pouzivate niektora aj skejtik pre starsieho surodenca? nemate s tym problem?
ahojte, ja velmi silno rozmyslam nad tymto kocikom, ale mam dva dotazy: co hovorite na sportovu cast, pocula som, ze sportova cast je na nic, ze po stranach nie je dieta chranene pred vetrom a ze je strieska moc mala a druhy dotaz, ma niekto aj tu bleducku bezovu farbu? je prakticka? lebo mne sa tie tmave moc nepacia... velmi sa mi paci prave ta bleda!
@evkafi no u nas je asi uz aj rozhodnute, ako tak sledujem tie kociky... kazdy ma nieco pozitivne a nieco negativne, pretoze aj kazdej mamicke vyhovuje nieco ine a zalezi podla mna aj na tom, po akom terene budeme dieta vozit , a u mna tento kocik ma zatial same pozitiva 🙂 🙂 🙂 babo budeme vozit len po meste, do narocnejsieho terenu sa s nim nechystame, takze hadam to bude OK 🙂 a strasne sa mi paci na tento kocik to CAM IGLOO - na zimu, nepozerala si to? 🙂
@veva123 pozrela som a to je trojkolka? ja chcem klasiku 4kolesa... stale u mna vitazi CAM dinamico...
@evkafi no to cam igloo je len navlek na kocik na zimu a sedi na vsetky typy kocikov CAM - aj na dinamico... da sa dat na sportak, na hlboku korbu a aj na autosedacku... take zateplenie len, aby babu nefukalo... no a teraz to mali v akcii za 85 eur alebo tak nejak... dinamico je aj nas vitaz 😉
@evkafi my sme boli spokojny... tiez som vselico pocula, ale nakoniec super. prides tam, povies ze chces aj konzultaciu (stoji to 6 eur), fotky a aj pohlavie vediet... a on nam rozpraval o vsetkom co pozera a co tam mozeme vidiet, iba fotky sa nedali spravit - nechcel sa nam ukazat, prikryval sa rucickou, takze odfotit sa este len pojdeme nabuduce 🙂
@veva123 ved prave... dik , ved dam potom vediet ako sme dopadli 🙂 ozaj vcera som stretla 3ks cam dinamico :( kamoska mi este hovori,ze camarelo dakota je lahsi ako dinamico, tak pojdem pozriet este na ten co je zac 🙂
Sú nejaké predajne na strednom Slovensku kde by som tento kocik mohla vyskúšať?
@petuskalm baby svet Banská Bystrica, alebo napíšte mesto kde ho chcete vyskúšať
@kiakocikovsvet naoriklad, liptovsky Mikuláš, Poprad alebo Martin?
@kiakocikovsvet este som sa chcel opytat, ci je aj autosedacka v malinovej farbe ak by som mala aj malinovy kocik? alebo je v ciernej? Vsade na foto vidim iba ruzovy kocik a cierna sedacka atd..
autosedačka je vo farbe kočíka

@evkafi Neboj, ono tie kolieska zase take hrozne niesu, a vidis, zvladli sme to aj po snehu, na jar to bude lepsie. Ked aj nebol sneh, vravim, velmi to nehrkoce, pohoda. Len ked prejdem cez nejaku vacsiu puklinu po chdniku, u nas je hocikde povypadavany asfalt na chodnikoch, tak na takom zahrkaju, ale nie zase nejako velmi.