Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
@petuskalm my sme ho skúšali v Žiline pri Metre je detský obchod, ale už si nepamatám ako sa volá...mali ho tam v malinovej farbe...my máme hnedý 2013tku...ešte sme von neboli, tento týždeň už pôjdeme 🙂 sa tešíme veľmi...mne sa pozdáva...viem ho rýchlo zložiť, vanička nieje ťažká na prenášanie...športový som ešte moc neskúmala, ale v obchode bol v pohode...však každý ma svoje chyby, ale tento sa nám zdal komplexne cena-kvalita-ľahkosť-variabilita najlepší...nie je predražený a vyzerá dobre..kamoška má Cortinu a chodí s ním aj po horách a všetko drží už druhý rok..ja po hhorách chodiť nebudem, tak hádam to bude v pohode 🙂
Ahojte, neviete ci kocik cam dinamico 2013 je mozne vidiet v nejakej predajni v Prešove alebo Košiciach?
@susana135 pošlite tel. kontakt a poradíme
@terez24 samotná športová časť sa dá kúpiť iba v prevedení CAM RUN
@reni1512 objednávať nemusíte, stačí ak si zarezervujete a bude Vám doručený po pôrode
@lola77 kočík je predaný alebo ešte nie ? 🙂
ja som si kupila už v predstihu cam dinamico 2013 tmavomodry , veľmi sa mi páčil...chcela som stokke ale nakoniec tento zvitazil...
@reni1512 ja som v 8 tyzdni a mam uz kupeny kocik cam dinamico 2013 ten tmavomodry a stale ho mam v predajni, dam ho potom na dom k babke..na povery neverim nejak, treba mysliet pozitivne a tesit sa a kupovat, ....ja uz mam takmer vsetko..... :D
@magnolie123 awoj 🙂 uz aj my ho mame na predajni a tiez mame vsetko, vcera sme dokupili posledne veci, okrem plienok a hotovo 🙂 ja som si ista ze drobcek bude s nami 🙂
@reni1512 ty kedy cakas? a aku farbu mate? ja som na predajni videla ten tmavomodry a ten som chcela, aj dievcatko keby bolo, ale dufam, ze chlapec....fusak som objednala fijalovy :D, kolisku mam na predajni tiez, vecicky mam uz doma , plienky som kupila bambusove par kusov a aj nejaky balik pampers...heh, treba mysliet pozitivne , nic sa nestane :D drzim palce
@magnolie123 Vcera mi zacal 7.mesiac, ale koncom jula mam termin, no mame hnedy, obidvaja sme sa zhodli a cakame dievcatko 🙂. Fusak este nemame, lebo neviem aky si kupim do tej vanicky, to som este nepozerala.. 🙂
No,akurát mi začína na camku buchotať predné kolečko( to malé) a mám obavy aby neodpadlao bola som s ním vonku cca 5x hehehe.
@reni1512 ja som objednala ten lodger tie ze su top,krasne aj teple, mal by sa mestit, som objednala fijalovej farby, bude aj pre dievca aj pre chlapca do tmavomodreho kocika
aj ja predavam ak ma niektora zaujem 🙂 mam ho v bazare
@susana135 ahoj 🙂 maju ho v Optime v Alltoys, potom sme ho pozerali v Maderne a este v Babetkove smer Optima 🙂 Uz sme si ho objednali, zaciatkom maja ma prist, objednavali sme ho v akcii v Babetkove, 3kombinaciu so vsetkym za 599e + sme dostali zadarmo ten rukavnik na zimu na ručku 🙂
@susana135 za malicko 🙂 v Optime v All toys ho mali tento mesiac za 593, v Maderne 600 ale este trebalo dokupovat tasku a neviem co vsetko a v Babetkove 599 a dostali sme aj darcek 🙂 Vybrali sme si hnedy 🙂 a cakame dievcatko, no ked sme ho zbadali obaja sme sa zhodli 🙂. Mate uz namierene kupit, alebo este vyberate 🙂?
@reni1512 Ešte sme ho nevideli naživo, ale dúfam, že nesklame a aj naživo sa nám bude páčiť a budeme spokojní. S kúpou ešte počkáme, ale radi by sme už mali vybrané. Hnedý sa nám tiež páči, aj keď najprv ma upútala tá malinová farba.Ešte neviem pohlavie, tak aj to bude hrať rolu 🙂
@susana135 tak podla toho ako nam ho predviedol, sme sa rozhodli, pacil sa mi tam aj Britax B-smart cerveno cierny, super vyzera, tento je fajn, vravel ze kolieska predne na hociakom zacnu po case hrkat ale zalezi od toho kde byvas, kam s nim budes chodit, aky mas velky vytah, su upevnene klasicky ako na vsetkych, malo ktory kocik ma upevnenie srubami, tie nezacnu hrkat, ale su to kociky do horskych terenov a tazsie, nafukovacie aj predne. Tento ma nafukovacky zadne, vanicka ma cca 74cm na dlzku, pri nozkach sa zuzuje, hadam 8mes.vydrzi 🙂 z vnutra je krasna biela vypln, da sa polohovat na 4 polohy, material na tych novych 2013 je lepsi, aj strieska sa nepolame ako na 2012 ked ju sklapas dole (ostavali tam take polamane ciary), rucka sa sklapa, kosik je dost velky, sportiak je priestranny po bokoch mas take podpery ze dieta nepada a nesmyka sa dole, na nozky je vyhoda ze je tam taka sietkovina a ked sa zaspini tak raz dva utries, jedina nevyhoda v sportiaku je ze ak je otoceny smerom k tebe tak pri silnom vetre taha striesku dozadu, inac je strieska dost siroka, priestranna. Este som zabudla ze vanicka ma dole dva plasty, ak ich vyklopis a polozis na zem, hojda sa 🙂 Vajko nie je tazke je priestranne a cely kocik je veeelmi lahucky, super sa s nim manipuluje 🙂 Je ovela krajsi ako rok dozadu podla mna 🙂. My sme vybrali hnedu aj pre dievcatko, je taka leskla jemna, mame radi hnedu u nas to bolo hned jasne 🙂. Dufam ze som nic nezabudla pripajam ti link:
https://www.youtube.com/watch?v=HQrIZJM0xxw aby si mala predstavu ako skoro na zivo vyzera..
😉
Waw, ďakujem za super recenziu 🙂 Bývam na dedine, cesty máme celkom dobré, tak dúfam, že kolieska poslúžia. Ešte by ma snáď zaujímalo, či je dostatočná ochrana proti vetru vo vaničke - keďže bábo sa narodí do zimy. A dúfam, že tiež bude vyhovovať výške manžela 🙂 nakoľko má skoro 2 m 🙂 Pôvodne sa nám páčil Peg perego book plus, lenže má všetky 4 kolieska plastové, tak sme to zamietli.
@reni1512 Waw, ďakujem za super recenziu. Bývam na dedine, cesty máme celkom dobré, tak dúfam, že kolieska poslúžia. Ešte by ma snáď zaujímalo, či je dostatočná ochrana proti vetru vo vaničke - keďže bábo sa narodí do zimy. A dúfam, že tiež bude vyhovovať výške manžela nakoľko má skoro 2 m 🙂 Pôvodne sa nám páčil Peg perego book plus, lenže má všetky 4 kolieska plastové, tak sme to zamietli.
@susana135 peg perego ano, ale nie book 🙂 ... nevydareny je, aspon podla toho co mam nacitane, u nas ho ani nebolo vidno v KE, nevsimla som si...No nemam ho vyskusany, ale strieska je dost velka, nie je kratka, tak by nemalo fukat dnu, dufam teda. Ta rucka sa da posuvat, cize si ju da tak aby mu vyhovovala. 🙂

Baby ktoré máte ten nový dinamico 2013 viete mi to nejak zhrnut aky je? Nam sa paci hnedy z tej novej kolekcie, moj priatel ani iny nechce, no citam tu kadejake nazory, ze zacnu hrkat kolesa, ze taliani nie su nic moc co sa tyka vyroby, ze sporotva cast je tiez nic moc...tak ako to teda je? ved za tie peniaze by mal aj spievať 😒 .. nechcem sa obabrat a kupit nieco co stoji za nic..A este ma zaujima kedy ste kocik kupovali, teraz je v akcii rada by som to vyuzila, v nedelu mi zacne 25tt, ale mama dnes prisla z roboty s tym ze jej kolegyne tvrdia nech NIC neobjednavam, lebo povery... tak ja uz fakt neviem