icon

Kočík Camarello - rady a skúsenosti

baska_123
17. nov 2013

dievky, určite to tu niekde je, ale neviem to nájsť. čo si myslíte o tomto kočiariku a akú s ním máte skúsenosť? http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarelo/36652...

Strana
z2
mimisk
28. nov 2014

@kikada viem ze je to cina, v cechach sa nevyrabaju kociky, len v polska a v cine, keby ste videla original krabicu tak vidite vyrobcu odkial je to privezené, predavam kociky 20rokov takze uz mam nejake skusenosti

syrik
28. nov 2014

@mimisk A ako je to teda S tým výťahom? Pri prvej som mala Pure hlboký A nezdá sa mi tento väčší A S ním som sa vmestila. A keď predávate kočíky, ktorý je podľa vás lepší -Camarelo Malaga alebo Bexa b4? Ďakujem 😉

greenfrog
28. nov 2014

@syrik ahoj, my sme prave vcera kupili malagu, je lahsia ako bexa (tu ma kamoska), vyssie polozena vanicka ako u bexy...rozmery v rozlozenom stave su cca 61 cm na sirku kolies a dlzka od rucky az po najdlhsi bod striesky cca 95 cm...nam sa zmesti do maleho vytahu..na sirku v pohode, na dlzku ltt, ale vojde. Skus pomerať výťah.

kikada
28. nov 2014

@mimisk no to je síce pekné, ale potom sa všetky vyrábajú v číne a nie je to nič nenormálne. Radšej si kúpim Concord, kde uvádzajú síce desidned in Deutschland aber herrgestellt in China...ako s pprepáčením Poľskú kravu...bez urážky 🙂

mircalla
28. nov 2014

@kikada suhlasim, jeden som raz mala, vazil asi tonu a bol tolalne nekvalitny

syrik
28. nov 2014

@greenfrog Ďakujem za rozmery 🙂))

mimisk
28. nov 2014

@kikada ja som odpovedala na to ze nie je ziadnz vyrobca v cechach
@syrik je to podla mna to iste ,len iny desing, takze co sa vam viac paci, lebo konstrukcne je to to iste

pianina
28. nov 2014

aj my rozmysalme nad malagou.ake mate skusemosti?

lulu1981
29. nov 2014

Dievcata nedajte sa oklamat ale podla mna nemozu 2 vacsie a 2 mensie kolesa vazit 5 kg ako to prezntuje jedna pani ona len stale chce presadit kociky Tako. Skuste nazivo ovladanie kocikov camarelo a uvidite ze nevazi 10 kg.

mimisk
29. nov 2014

@lulu1981 posielam kociky postou takze viem kolko vazi krabica s konstrukciou a kolieskami, nepropagujem len taka,ale my predavame aj camarela

lulu1981
29. nov 2014

@mimisk no nikde na tvojej stranke nevidim v ponuke camarela

mimisk
29. nov 2014

@lulu1981 ja sa nezameravam na internetovy obchod , ale na kamenny a to neznamena ze ked nemame na stranke tak ich neponukame v predajni , ignorujte moje prispevky laskavo

Strana
z2