Kočík Camarello - rady a skúsenosti
dievky, určite to tu niekde je, ale neviem to nájsť. čo si myslíte o tomto kočiariku a akú s ním máte skúsenosť? http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarelo/36652...
@mimisk A ako je to teda S tým výťahom? Pri prvej som mala Pure hlboký A nezdá sa mi tento väčší A S ním som sa vmestila. A keď predávate kočíky, ktorý je podľa vás lepší -Camarelo Malaga alebo Bexa b4? Ďakujem 😉
@syrik ahoj, my sme prave vcera kupili malagu, je lahsia ako bexa (tu ma kamoska), vyssie polozena vanicka ako u bexy...rozmery v rozlozenom stave su cca 61 cm na sirku kolies a dlzka od rucky az po najdlhsi bod striesky cca 95 cm...nam sa zmesti do maleho vytahu..na sirku v pohode, na dlzku ltt, ale vojde. Skus pomerať výťah.
aj my rozmysalme nad malagou.ake mate skusemosti?
Dievcata nedajte sa oklamat ale podla mna nemozu 2 vacsie a 2 mensie kolesa vazit 5 kg ako to prezntuje jedna pani ona len stale chce presadit kociky Tako. Skuste nazivo ovladanie kocikov camarelo a uvidite ze nevazi 10 kg.

@kikada viem ze je to cina, v cechach sa nevyrabaju kociky, len v polska a v cine, keby ste videla original krabicu tak vidite vyrobcu odkial je to privezené, predavam kociky 20rokov takze uz mam nejake skusenosti