Kočík Casualplay s4
Ahojte baby chcela by som vediet vas nazor na tuto trojkombinaciu. Chcela by som si ju kupit len by som chcela vediet aj nazory mamiciek ktore tento kocik pouzivali ake skusenosti s nim mali. Dakujem
tiež súhlasím,máme jané Slalom Pro a Casualplay S4 a ten prvý je proste jednotka.Casual je síce tiež krásny,ale ťažko sa mi ovláda jednou rukou,pripadá mi ťažký a to nevravím o nánožníku,ktorý sa mi vidí strašne malinký.. 😉
@martina646
Ahoj. Podarila sa vam opravit ta rukovat? My mame s tymto kocikom ten isty problem. Diki za info.
@investor_2009 tiez by ma to zaujimalo. Tiez mame rozhrkanu rukovät. Presne v tom spoji.
Dala som to reklamovat, najskor povedali, ze je tam asi vydrana ta dierka na srobik, ze to budu musiet zvarit a znova vyvrtat mensiu, ale ked som si bola kocik vyzdvihnut, tak som zistila, ze tie penove rukovate mam ine, bolo to citit na dotyk, boli take nove, nezosuchane, tak som sa pytala preco a ze museli to cele menit, bolo to tam akosi prasknute prave v tom spoji. Odvtedy je to super pevne 🙂 @obycko, @investor_2009
@martina646 A este mi neviete poradit, ci sa da cela vanicka zvliect. Teda ten potah, kedze je tam ten zips. Chcela by som ju dat vyprat.
@obycko myslim, ze bohuzial neda a to je asi to, co ma najviac na tomto kociku hneva. ked sa to cele dookola odopne, tak sa to da tak dohora vyhnut a ja som to len kefou vysuchala a nechala na slnku uschnut. Cistenie je podla mna uplne nedoriesene, nehovoriac o vsetkych tych strieskach a nanoznikoch a ked sa to len tak namoci, ako to steka, ostavali mi tam flaky a namacala som to potom viackrat (mam fialovy)
Predám casual play kočík S4 trojkombináciu vo farbe carbon. Je v bezchybnom stave, hlboká časť použitá 5 krát. Cena dohodou. Ku kočíku darujem tašku playextrem , a nánožník na športovú časť.
🙂
Kocik je super ale chcem povedat ze neviem naco je tam ta strieska..... ked dieta sedi tak ju ma za hlavou nie nad hlavou....naco to tam je ved ked svieti slniecko tak rovno a hlavu a to nehovorim o zime.... takze inak je super lahko sa s nim naraba ale musim sa s nim rozlucit....no neviem aky kocik kupim
Milé maminy, chcem sa opýtať či neviete či sa dá vanička Casualplay S4 playmoon nejako zvliecť a oprať?
@obycko Ahoj, prosím neprišla si na ten spôsob ako dostať von to vnútro z vaničky?
Nie, vobec. Podla mna to nejde. Iba ak tak cele rozsrobovat.
Ahoj baby,prosim viete mi poradit kde v Polsku kupit casualplay s4 za dobru cenu?dakujeeem
PREDAM TENTO KOCíK KOMPLET TROJKOMBINáCIA PO DVOCH DETOCH V DOBROM STAVE, PLUS PLASTENKA SIETKA PUMPICKA NA KOLESA NANOZNIK. VAJICKO MA VLOZKU PRE MALE BABATKA A TIEZ NANOZNICEK, VANICKA MA TIEZ VYSTELKU PRE BABATKA, CENA 170 EUR. číSLO 0911 055 638 , JE V DOBOM STAVE , čIERNA FARBA !
ja som nebola vobec spokojna s S4....za tyzden co sme ho mali som ho hned aj predala... 😖 ...vobec nam nesadol 😒
Kocky, neviete mi prosim poradit, ci sa da vanicka nejak polohovat? Kupila som 3kombinaciu S4 odtialto cez Konika a zabudla som sa byvalej majitelky na to spytat. Teraz, ked sme zacali kocikovat, tak som si uvedomila, ze vanicka nieje v jednej rovine,ale ide tak nejak do vysky, ze hlavicka je vyssie ako nozky babatka..iba par centakov, ale rada by som vedela, ci sa to da dat do jednej roviny...dakujem!
Ahojte, zhanam adapterovu konstrukciu na s4
ja som bola veľmi spokojná,brala by som ho opäť🙂))hlavne kolesá sú super.manipulácia po chodníkoch a v zime je super.Teraz mám Zapp xtra a prejazdy na chodníku sú oveľa ťažšie....
mamičky, prosím Vás, do akého veku dieťatka ste športiak S4 používali?
predam casual play S4 po dvoch detoch cena 150 euro.. sportova cast tmavo zelena skoro nepouzivana vanicka vo farbe lima playmoon vhodna na prepravu v aute.. ja som sportovu cast nepouzivala.. je ktomu slnecnik prsiplast... konstrukcia je opotrebena umerne pouzivaniu a skladaniu... IP
baby vrzga mi cela rukoväť kýve sa a ide mi to na nervy kočiar mam po jednom dieťati zachovali okrem tej rúčky kto ma skusenosť a neviem si s tým poradiť rukoväť maju nahradnu ale potrebujem k tomu nejake špecialne nity a nitovaciu pištol kočiar mam po zaruke neviem ako to mam opraviť
ahoj a ako sa to vymeni bez tých nitov hm urobi mi to aj manžel ja by som radšej si kupila novu
😉
Ahojte zienky, zhanam info ci sa ku kociku da pridat skejtik pre surodenca? nikde na nete to neviem najst.... Viete mi prosim odpovedat niekto ?! dakujem 🙂
@martina646 ahoj prepac ze otravujem. vsimla som si ze si mala casual vo farbe violet. len by som ta poprosila o svoj nazor. mam ho v plane kupit len neviem ci je vhodny aj pre chlapeka. lebo niekto mi povedal ze je to skor do ruzova a nie do fialova
@clauduska17 ahoj. kocik bol skor fialovy podla mna, alebo taky cyklamenovy, ruzovy ani nie. ak sa ti paci, ber ho bez ohladu na pohlavie. bude to skor tvoj doplnok a babatku je uplne jedno, v com lezi. Ja som ho ale po roku predala, nepacila sa mi sportova cast. Mala z nej nejako rychlo vyrasla a nedalo sa dobre polohovat sedenie, stale bola taka zosunuta, visela na tych popruhoch. Ale ked ho v uliciach vidim, stale sa mi dizajnovo velmi paci.
@zuzanqa123 dobry den, rada by som sa opytala ci sa da predne koleso zablokovat, aby slo iba rovno.
dakujem

@martina646 nestalo sa mi to, ale isto chod ked to mas v meste..🙂