Kočík Chicco Urban - skúsenosti
ahojte chcela by som sa opýtať či máte niekto kočík chicco urban a či je dobrý..... a chcela by som vedieť aké vajíčko sa naň môže nakliknúť dakujem 🙂
@evkasa no to by nemal robit, mne to teda nerobi. Skuste skontrolovat ci tie cupliky ktore sa stlacaju ked sa dava do polohy sportaka su dobre vyskocene. Neviem ci ma chapes 🙂 ale ked je tam dieta tak skuste pohybat ci sa to preklapa tiez. Ak je vsetko spravne zapadnute a robi to stale tak asi na reklamaciu 😒
@magdus08 rozumiem, už som volala dodávateľovi, zajtra ideme na predajňu s kočíkom, zrejme si myslia, že sa nudím :D (lebo si nie sú istý tým že to dobre polohujem, ....keď takéto riešim,... tie poistky nevyskočia, ostávajú stále z časti zatlačené to je ten problém. A keď tam mám dcéru tak pri vyberaní z kočíka to "prepína" do polohy na športiak :/
@magdus08 ahoj dnes som si domov doniesla chicco urban a dole na vanicka/sport.cadti som si vsimla zips nevies naco je?aj ked som neotacale leziacu cast, ale vsimla som si ze tam je akysi zips???rozzipsovany ako by tam cosi malo ist, ja som totiz kupila od ruky 2xpouzity, ale nie priamo od majitelky ale jo dala do obchodu lebo odisla do zahranicia
@evkasa no to je škoda....mne zasa pre zmenu začal pískať podvozok 😕 ked som sa bola v predajni na to opýtať tak vravela že kočíku treba robiť údržbu tak možno preto. Tak som doma vyčistila všetky kolieska (tie čistím min. raz za týždeň) s tým že som ich povyberala z konštrukcie, doslova vyleštila, premazala a ked som išla na prechádzku znova tak začali opäť ☹ normálne som z toho nešťastná a asi sa naštvem a pôjdem im ho znova reklamovať ale asi s tým že ak nájdu závadu zasa z výroby alebo čo nech mi vrátia peniaze. Hlavne že ho používam necelé 4mesiace 🙄 a to som bola aká pyšná aký super kočík. Vytkla by som mu len jedine že ked je plný košík a je tam toho viac tak sa ťažšie ovláda a je tam na prd prístup. A aký ste vybrali?
@simcatko11 bola som pozrieť lebo sama som to tam zipsovala a je tam taká tá kovová tyčka čo ide popod asi aby nelietala hore-dole.
@magdus08 neskutočné s tými kočíkmi. Človek dá za ne nemalú čiastku a ešte aj problémy sú s tým. S manželom sme vybrali Stokke Scoot V2. Dostali sme od majiteľa firmy na neho zľavu, ...od toho kde sme reklamovali Chicco urban. Snáď ten nebude vadný :D lebo by ma piclo, týždeň sme už bez kočíka, a je to hrozné keď len v šatke chodím s malou, ...síce aj v nej vie spinkať ale lepšie by bolo mne keby bola v kočíku :D
@simcatko11 áno tú tyčku treba zasipsovať 🙂
@evkasa no po tom som pozerala už aj ja veru 😀 celkom sranda 🙂 ešte som aj rozmýšľala nad stokke crusi ale len športovou časťou aj z bazáru. Ale ešte uvidím čo mi povedia. Mne dali vtedy náhradný kočík ale to bola tiež hrôza. A mne malý moc nechce byť ani v nosiči a spať tam ani v tom najbláznivejšom sne. To by musel byť riadne uštvaný 😀
@evkasa no stokke sú celkovo dosť drahé ale keď som ho skúšala kamarátke tak úplne wau vozenie. Ten scoot sa mi páči len mi vadí že tam nie je madlo tak preto som na vážkach. Ja malého pútam len v páse a medzi nožičkami lebo bol troška nervný z tých popruhov cez plecia a to madlo je tam taká moja istota že sa aj drží a keď cez niečo hrboľaté prejdem tak si nenabije pusu. No ale cez víkend pôjdem ten kočík znova reklamovať lebo si pripadám jak nejaký asociál s pískajúcim kočíkom a začali sa mi zasekávať tie poistky na polohovanie vaničky 😖 no aká som bola nadšená tak som teraz riadne rozladená 🙄 a to ma aj kamarátka varovala že chicco golfáče sú haraburdy ale tak zasa nevie aký bude tento. Ale mne sa tak strašne páčil že som to riskla. No uvidím čo mi povedia a aké táčky mi dajú náhradné 😀
@magdus08 ...keď som vyberala Chicco urban, boli sme v obchode "predeti" aj nám ho tam predviedli, nakoľko mne sa páčil (manžel, tvrdil od začiatku, že je nejaký labilný) a s chicco výrobkami máme dobrú skúsenosť tak sme ho objednali....takto to dopadlo :D.... a tak je krásne vonku a ja som bez kočíka, malá je celé dni v dome alebo v autosedačke/v šatke, keď ideme do obchodu...nech už príde ten druhý kočííííík
ahojte baby, prosím Vás v ktorom obchode ste našli kočík chicco urban ?Chcela by som ho vidieť naživo a zatiaľ v žiadnom obchode som ho nenašla. (Bratislava,bratislaský kraj)
Ahojte, chcem sa opytat ci neviete ako to je s adapterom na autosedacku pri tomto kociku. Da sa aj samostatne dokupit? Ak ano, pasuju tam aj ine autosedacky - vajicka? Pisala som jednemu predajcovi tu na MK , ale nedostala som konkretnu odpoved . 😠
Dakujem a prajem pohodovy rok 2015 😉
skusala som ho v predajni predeti a je uplne tvrdy,neodpruzeny vhodny max.do nakupneho centra.za mna urcite nie 😖
baby tie co mate urbana doma ako davate dole zadne kolieska?

@slavkapp kolieska niesu gumene ale z tvrdej peny. Cize na dotyk ako plastove a na nerovnostiach kocik hrka.