icon

Kočík Chicco Urban - skúsenosti

doduska77
13. máj 2014

ahojte chcela by som sa opýtať či máte niekto kočík chicco urban a či je dobrý..... a chcela by som vedieť aké vajíčko sa naň môže nakliknúť dakujem 🙂

Strana
z3
lenkabutor
4. máj 2015

Baby ak by mala niektorá záujem mám na predaj Chicco Urban používaný 9 mesiacov. Viac info v mojich inzerátoch 😉

lenkabutor
12. máj 2015

Mám na predaj kočík Chicco Urban používaný 9 mesiacov, za 230€, viac info na mojom bazáriku v inzeráte 🙂

monia6666
27. máj 2015

Ahojte my pouzivame kocik urban 9 mesiacov,dizajn je velmi pekny,trojkombinacia je super,da sa dat vajco aj sportova cast,.....ale pre nas velmi maly pretoze babo sa narodilo 54 cm...takze v zime naobliekany s dekou a s fusakom sa tam ledva zmestil,teraz mu uz nozky trcia.....a kolieska rozhegane,po dvoch mesiacoch cca zacalo tam cosi piskat,v zime po kamienkach a zlych cestach ( ako na sr) sa uplne dokazili....☹ ....

jetotu
28. jún 2015

ahojte potrebujem prosim vediet ako sa sprava kocik na snehu?

monia6666
28. jún 2015

My sme sa snazili snehu vyhybat,velmi tazko...nastastie ho nebolo az tak vela tento rok...neviem ako ostatne kociky....

mata_2012
29. jún 2015

@jetotu velmi zle...on ide tazko ovladat aj normalne, nie to este na snehu

lenka_sah
29. jún 2015

Mně se ten kočárek ovládal dobře 🙂

daniela1991
28. júl 2015

@vilma20 ahoj, ja sa tiež rozhodujem medzi chicco urban a britax b-motion lenže na urbane sa mi páči najviac to, že si bábatko môžeš otočiť ku sebe aj od seba, teda tú športovú čast. Ja som urban ešte nevidela naživo ale chcela by som lebo vela nad ním rozmýšlam.

doduska77
autor
2. sep 2015

Predavam kocik chicco urban + kremovy fatebny set...ak by malniekto zaujem napiste spravu 😉

lenka0714
7. sep 2015

@daniela1991 ahoj, možem sa spýtať, ci ste sa rozhodli pre Chicco urban, alebo pre iný? Uvažujem nad jeho kupou 😊

daniela1991
8. sep 2015

@lenka0714 Dobrý deň, ja som rozhodnutá nad Urbanom, stále vidím nejaký nový kočík ale žiadny ma nezaujme tak ako Urban a to stoho dôvodu, že bábatko máme v decembri čiže prvé mesiace využijem max. vajíčko do auta ktoré je aj s adaptérom do auta to je bonus, ak bude lepšia zima bez snehu tak aj kočím na prechádzky. Potom ked bude drobec väčší sa teším na športovú časť. Pre mna je obrovske + že sa dá otočiť ku maminke aj proti maminke. Ja si napr. neviem predstaviť, že také 6 mesačné bábo otočím odomňa. Ked si bude chcieť pospinkať urobím s toho hlbokú časť a je vyriešené. V byte mi nebude zavadzať klasická trojkombinácia ale iba vajíčko a vanička 🙂 Takže taký mám názor ale samozrejme ešte som ho nevidela naživo čo je pre mna podmienka. U nás ho nikde nemajú ani som ho u žiadnej mamičky nevidela. Chystáme sa do Nitry kde sa pôjdem naň pozrieť. Pekný deň prajem.

lenka0714
8. sep 2015

@daniela1991 dobrý deň, ani si neviete predstaviť ako ste mi zlepšili náladu 😊 mne sa hrozne páčila športová časť už skor, ale stale som ho zavrhla, ze je nízky a hľadala ďalej, ja som chcela kočiar do mesta a ktorý nezaberá vela miesta, či už v byte alebo v aute. Včera som sa naňho bola pozrieť a mňa očaril hneď aj naživo, manželovi sa najprv zdal nízky, ale potom keď sme to porovnávali s inými kociarmi, tak usúdil, ze až taký nízky nie je 😊
Ďalšie plus má, ze farebná kombinácia je cenovo dostupná (39 €), zimná časť tiež nie drahá ako u iných kočiarov 😉 Možno majú drahšiu autosedacku + adaptér, ale to tiež nie je nič strašné.
Ako som včera googlila, tak sa mamičky sťažovali na kolieska, neskoré vŕzganie a niektoré aj na brzdu, ale žiaden kočiar nie je 100 % dobrý, každý má svoje chyby, ktoré sa ukážu až neskôr. Budem rada, ak mi dáte potom vedieť, či ste sa preňho rozhodli ☺️ prajem pekný deň

daniela1991
19. sep 2015

@lenka0714 Dobrý deň Lenka, samozrejme že aj ja som čítala o tých kolieskach alebo vrzgani ale to som čítala aj pri iných a drahších kočíkoch. Ja som ho ešte nevidela na živo preto ho ešte neobjednávam. A zase ste vy mna zaskočila, že je nízky. No tak to dúfam, že nám to nebude vadiť lebo už nechcem hľadať iný. Rozhodovala som sa medzi Quinny Buzz novinka 4koleska a Britaxom. Ten Chicco mi príde naj. No a čo sa týka zostavy. Pozerajte na internete 3v1 aspoň tak to my chcem kupovať cena nejakých 477 € sa to teraz pohybuje jedine tá zimná verzia sú drahšie. No ale je tam hlboká časť s ktorej vieme urobiť športovú a je tam vajíčko aj s adaptérom do auta a to sa mi zdá perfektné lebo pri iných kočíkoch sa to musí dokupovať a nie je to bohvie ako lacné. Vajíčko sa mi velmi páči. Tie kolieska sú vraj nejaké penové a že nie sú dobré do horších ciest ale dajú sa osobitne kúpiť takže žiadny problém. Vy ste ho už kúpili alebo ešte sa rozhodujete?

ssarra
21. sep 2015

ja som uvazovala nad tymto alebo GB Hardy maju rovnake funkcie a nakoniec som sa rozhodla pre hardyho lebo ma nafukovacie kolesa a netreba adaptery na vajicko, lebo tie adaptery ma dost rozculovali pri predchadzajucom kociku . Chodim vela autom a ked mala zaspala vo vajicku tak som musela nasadit adaptery a ked nespala zase adaptery dolu a nakliknut sportovu cast to bolo dost otravne. Je zase pravda ze hrady je o dost tazsi.

daniela1991
29. okt 2015

@lenka0714 Ahoj Lenka, rozprávali sme sa o kočíku Chicco Urban, píšem ti novú správu. Videla som tento kočík naživo a poviem ti ostala som tak sklamaná. Táto značka mala asi veľmi dobrého fotografa. Kamoška ktorá robí v obchode s kočíkmi mi ukázala a prišla s novou značkou. Cybex kočíky, vajíčko perfektné s XXL strieškou kedže my čakáme v zime tak mi to vyhovuje a je ich poriadne veľa na výber, športová časť sa dá otočiť ku mamičke aj od mamičky, môžeš si ju polohovať na ležato. Vanička klasika. Tieto kočíky sú v krásnych farbách niečo nové a veselé material je super žiadna tenká látka. Ja som si vybrala značku Cybex Balios ktorý má kolieska určené na horšie terény ako sú zámkové dlažby a väčší terén ako je nákupné centrum. Skús pozrieť. Ceny tiež niesu horibilné o 100 € viac ako Urban

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

jedna kamarátka ho má a nesťažovala sa mi naň vôbec http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/

lenka0714
2. nov 2015

@daniela1991 ahoj 🙂 Ďakujem, že si na mňa nezabudla ;) aj my sme nakoniec zvolili inú značku kočiara, kúpili sme Jane rider sivo-ružový, vanička sa mi veľmi nepáči, ale je dobrá v tom, že v nej môže babatko cestovať, keďže jazdíme východ - západ a aspoň nebude schúlené v autosedačke 🙂 zase športová časť sa mi veľmi páči 🙂
Inak chicco nie je zlý, ale podľa mňa nie je veľmi vhodná vanička na zimu, športová časť je podľa mňa super 🙂

aksal1
22. nov 2015

@lenka0714 kupila si ho?

lenka0714
22. nov 2015

@aksal1 ahoj, nekúpila som ho nakoniec, rozhodli sme sa pre inú značku 🙂

helenka2
4. dec 2015

dobry den nepredava niektora?

doduska77
autor
29. dec 2015

@helenka2 my predavame

doduska77
autor
29. dec 2015

Predavam tento kocicek za 180 e,viac v inzerate

nela1112
5. okt 2016

Dobry vecer,mam otazocku,zmesti sa do kocika(sport.cast) rok a pol stare dietatko?

veronikaromanko
12. aug 2017

Zdravím, má niekto Chicco Urban Plus crossover 2017?

monikaand
14. sep 2017

tiež hľadám recenzie na crossover 2017.

veronikaromanko
14. sep 2017

@monikaand viete co ja som ho chcela ale ked som ho nazivo videla tak nikdy 😊😊 je neskutocne maly, nizky a uzky... ale maju ho vystaveny v podakrorych predajniach.

lumine
8. apr 2018

Kde si ho viem na vychode obtriet KE alebo PO dakujem....pochytat???

anjeliktj
28. mar 2019

@daniela1991 ak by bol záujem mam na predaj ...

anjeliktj
28. mar 2019

@nela1112 ano moj 3 r sedel v ňom ako kráľ

nela1112
28. mar 2019

@anjeliktj ďakujem za odpoved, dnes ma to rok a pol stare dievcatko styri roky, a ten kocik som nakoniec aj tak nekupila 😁

Strana
z3