icon

Kočík Coletto Giovanni alebo Kowmet Covi?

paja74
14. júl 2011

Ahoj,
chtela bych vas poprosit o pomoc s vyberem kocarku. Svuj vyber jsem zuzila na tyhle dva:
http://maxim-kocarky.cz.adatio.superhosting.cz/...
nebo tento:
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?zb...

Rada bych znala vas nazor. Prip. osobni zkusennosti s kocarkem.

Strana
z2
alyce
9. mar 2012

@stacy1 asi som to nasla. Ten obchod je v OC Jas Park?

stacy1
14. mar 2012

ano je to v OC Jas Park. dokonca aj cenu maju najlepsiu ked som to porovnavala s cenami na nejakych e-shopoch.

smeja7
21. mar 2012

Ahojte tiez uvazujem nad giovanni. Uz som si ho bola pozriet aj na predajni ale maju tam len zelenu farbu.
Rada by som videla realnejsie aj ine farby. Nema z vas niektora inu farbu ako zelenu?
Bola by som rada keby ste sem vedeli hodit nejake foto.... hlavne sivu ktoru tak ospevujete 😉

alohim
22. mar 2012

@alyce Ahoj, tak kocik sme dnes vyzdvihli...nasli sme na nom 1 chybu ale hned v predajni, pri prevoze nejaka suciastka v krabici stlacila ten matrac v hlbokom kociku a bola v nom prepadlina, no hned nam to vymenili. Inak je uzasny, musim ho este poskusat, napraxovat, sme aj trosku saskovali s mamou, ked sme skladali do auta ten podozok, pritom to ide lahko a aj v predajni nam to slo, no sme nechapali 😀 😀 Predavacka nam povedla ze pri sklapani podvozku treba do tej rucky tlacit, ako ked sa tlaci kociar a nie ju tahat nadol k zemi a mala pravdu. Velmi lahucko sa sklada.
@smeja7 Pofotim ho, ale zajtra/pozajtra na dennom svetle a dam sem foto - mame odtien "grey", je to taka seda s tmavsou sivofialovou. Neutralna a elegantna kombinacia. Ja som videla nazivo vsetky odtiene okrem cervenej.

alyce
23. mar 2012

@alohim no super, tak este poskusaj to polohovanie v sportaku, aj ja sa tesim na fotky 😉

alohim
23. mar 2012

tak tu je pár foto ale bez športiaku, ešte ten poskladám a odfotím...troška ten foťák skresľuje, tá tmavšia sivá je viac do sivofialova. Ak chcete niečo viac do detailu, odfotím ešte raz. Dúfam, že som aspoň trochu pomohla...

@alyce Vyskúšam a napíšem ti, ešte som sa k tomu nedostala. Včera sme skúšali iba vaničku.

alyce
23. mar 2012

@alohim Som nadsenaa, naaadhera, velmi sa mi paci 😵 😵 😵
Dik, tak este skladaj a fot 😀 😀 😀 No som na 99% presvedcena,ze ho chcem, na buduci tyzden ideme do tej Galanty ho pozriet

smeja7
27. mar 2012

Alohim dakujem ti za fotky. Uz sme boli objednat ..mohli sme si objednat 2 farby ... objednali sme si sivu a aj bezovu... uvidime ktora sa nam zapaci .. dam vediet ktory sme si vybrali 😉

alyce
28. mar 2012

@smeja7 aj my sme uz objednali tu sivu 🙂

alyce
28. mar 2012

@alohim Co hovoris na sportak? Dneska som bola pozriet kocik v tej Galante a sme ho aj zajednali. Aj ked som zavahala nad sportovou castou, ta dlzka sedacej casti sa mi zdala strasne mala. Ale drahy ma presvedcil, ze to staci, takze som sa rozhodla pre. A doma som potom pomerala sportak co mam po malom a dlzka je ta ista, takze ok.

alohim
29. mar 2012

@smeja7 Niet zaco, obe su pekne, len ten bezovy je trosku tmavsi. Aspon budes moct si vybrat a porovnat.

@alyce Takze uz mas objednany, dlzka je podla mna ok, mne radila mama, co ma nedavne kocikove skusenosti (mam o dost mladsiu sestru) a napr. pri inych znackovejsich kocikoch bola ta sedacia cast ovela kratsia a aj uzsia (napr. Jane Cross Reverse co mam v albume). Uz sme s manzelom skusali polohovanie sportiaku.
Nozicky maju 3 polohy (iba sa to ohyna pri stlacani takych dvoch ciernych tlacidiel na bokoch opierky, pustenim tlacidiel sa poloha zaisti).
Chrbatik ma tiez 3 polohy (uplny sed, pololah, lah) - a nepolohuje a ziadnou paskou -vzadu na opierke je taka kovova vystuz (vid. foto) ktorej povytihnutim sa poloha uvolni a opierka jednoduchho zaklapne.
Nafotila som sportiak vo vsetkych polohach, ale zabudla som dat nanoznik, aj je trosku blbe svetlo, lebo je zamracene, tak prepac za zhorsenu kvalitu foto.

alohim
29. mar 2012

este raz tie polohy lebo ja roztrzita som nepotacala fotky 😅
1. chrbatik uplny sed - nozicky uplne visia
2. chrbatik uplny lah - nozicky uplne hore (a strieska naplno)
3. chrbatik polosed - nozicky stredna poloha

alyce
29. mar 2012

@alohim ano, ano, toto som si vsetko vyskusala vcera v obchode. Len ked som videla to sedadielko, ze 23cm, zdalo sa mi to kratucke. Ale vsetky sportaky maju +- 2cm, takze to nie je taka tragedia.Ved 3-rocne dieta sa uz v kociku vozi malo, fakt len ked potrebujes pobehat po meste.

alyce
29. mar 2012

@alyce no este to skladanie bolo hrozne, vobec sa mi to v obchode nedalo, ani zlozit, ani rozlozit... Dufam, ze nie kazdy kocik ide tak tazko, to budem pri kufri auta stat pol hodinu, kym ho zlozim 😀

alohim
29. mar 2012

@alyce potom fajn, ked to mas uz preskusane;) aspon to moje "rozpisanie" skladania mozno pomoze niekomu inemu.
A sa tesim, si sikovna, ze uz taz mas kociarik objednany. Ja v tom case som ani nebola zorientovana a nevedela co chcem. A nam to tiez neslo tak super ako predavacke 😀 , ale manzel zistil ze tie teleskopicke tycky staci pri sklapani trosku viac zasunut dovnutra a sa ten podvozok pekne sklopi, ak myslis toto. asi to chce prax, dostaneme to do ruky 🙂
Sedadielko bude tiez ok...ja som merala ze lezmo do sportiaku sa ake velke dieta vojde a mi vyslo cca 90 cm. Snad je to dost.

alyce
30. mar 2012

@alohim Hej, aj ja mam pocit, ze je to skoro, lenze v prvom tehu som nic neriesila, kocik som kupila 2 tyzdne pred porodom stylom - vojdem do prveho obchodu a kupim co sa mi paci.... 😀 No tak som aj dopadla, kocik bol sice krasny, ale neprakticky na dedinu a rychlo som ho tym znicila.

maleusko
11. apr 2012

@alohim Ahoj paci sa tento kocik aj mne,len neviem ako je natom s odpruzenim a ako su natom kolieska,nafukovacie vsetky?Moc dakujem za radu

alohim
13. apr 2012

@maleusko kocik ma 4 nafukovacie kolesa - 2 mensie a 2 velke, mensie sa daju zaaretovat. . A nie je odpruzeny stylom, ze mozes s nim hojdat ale ma pruziny pri tych velkych kolesach, teda na teren a nerovnu cestu ok. A paci sa mi, ze hoc ma nafukovacie kolesa, nie su take mohutne a robustne.
Je to iba moj dojem z kocika...teda neviem, ake mas poziadavky na kolesa ty 🙂 su urcite aj kociky viac do terenu, no odraza sa to na vahe a velkosti kolies.

maleusko
13. apr 2012

@alohim Hej hej presne s tebou suhlasim.Hladam kocik taky aj aj.Len ked pojdem domov vzdy budem musiet kocik vytrepat do troch schodov a je naozaj rozdiel zdvihnut 18kg (napr X Lader) a 12 kg.Ked si predstavim ze este aj veci a mimino cosi vazi tak som sa rozhodla ze upustim z terenneho stylu a kupim take nieco medzi.A tento sa mi javi ako super volba.Videla som ho aj nazivo a velmi ma zaujal.Musi mi ho este muz odobrit ale podla fotky sa mu paci tak si myslim ze kocik mame vybraty 🙂 Necitala som nan zle recenzie.Ty vidis na nom nejake nedostatky? Dakujem pekne za info 🙂

campina32
1. júl 2012

Ahojte,prosím Vás kto by mi vedel poradit kde by som mohla pozriet naživo kočiky coletto giovani(čo najbližšie okr. TN) Ďakujem

ancovicka85
19. júl 2012

ahojte dievcata, chcem sa len opytat, ja som si kupila coletto giovani, kocik sa mi velmi pacil najma svojimi parametrami, hmotnostou.. ale ked som si ho doma skusala na chodbe, tak pri zaaretovanych prednych kolieskach sa mi pri cuvani dozadu akosi krivili, robili doslova osmicky a tym padom ma brzdili a tahali do strany. ale robilo to len pri tahani kocika za sebou. predajkyna mi povedala, ze to je vraj normalne. prosim vas, mali ste podobnu skusenost? vadilo vam to, ci ste mali kolieska po zaaretovani uplne pevne stabilne?
dakujeeeem 🙂

dany85
22. júl 2012

@campina32 ahoj, majú ho v TN vedľa Priora (staré Laugarício), písala som im mail minulý týždeň, ideme aj my okunúť 🙂

iva211
29. aug 2012

Neviete mi poradiť kde by som v okolí Spišskej Novej Vsi mohla tento kočík vidieť naživo? Napr. Košice, Prešov, Poprad.

kiss35
16. sep 2012

Ahojte baby 🙂 uz mame objednany colleto giovanni v sedej farbe..som z eho unesena 🙂 cakam kym nam pride 🙂
len som sa chcela opytat tie meminky co ho uz dlhsie pouzivate ako sa Vam s nim chodilo ked bol sneh? dakujem 🙂)

iva211
12. okt 2012

Super našla som ho a dobre "okukala". Som véééľmi spokojná, je krásny, ľahko sa s ním manipuluje, materiál veľmi kvalitný najmä to mäkučké vnútro vaničky. Športová časť nieje taká obludná, ako vyzerá na všetkých obrázkoch a je skladný do malých rozmerov čo som hľadala najviac. Presvedčil ma, už len vybrať tú správnu farbu. Zatiaľ som videla naživo béžový, zelený a červený, len sivý, ktorý by som asi chcela nie.

janka409
7. sep 2013

ahojte baby, uvažujeme tiež nad týmto kočíkom, ale predavačka nám tvrdila, že ak čakáme babo v zime (január), tak vanička bude malá, nakoľko má len 74 cm a potrebujeme tam dať aj fusak. Je to pravda? Nám sa veľmi páči...

darusenka123
7. apr 2016

@alohim ahoj chcela by som sa spytat na tento koik ktory si kupovala ako si s nim bola spokojna. zvazujem jeho kupu no chcela by som info od konkretnej osoby ktora ho mala 🙂 za odpoved dakujem 😉

Strana
z2