icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

adush123
1. okt 2014

@lionx tie popruhy ja ani nezapnem a to Alex ma 6mes (presne dnes).uz som to riesila cez predajnu i net a vraj tie predlzovacie popruhy siju a budu az v novembri.no ci sa i o pol roka s nimi zapneme je otazne.
Ako to ze ine kociky ich maju v pohode dlhe?!

lionx
1. okt 2014

@adush123 veru ked som mala Fushion tak parada,,aj fusak aj kombinezku som tam natrepla a zapla malu v pohodiske,,ale toto na Wand.je ozaj nedomyslene 😠 ,,,az v novembri???no ma porazi,,uz som spekulovala co vymyslim ale nic ma nenapada ☹ ,,mali dodavat tie predl.pasy spolu s celou vybavou,,))))))ze?

jana2223
1. okt 2014

@lionx Dobry den, prosim vas mohla by som sa vas spytat na jednu vec? Sikne sa na kocik wanderer hlboka vanicka fusion? Myslim tak ze kebyze si kupim novy sportiak wanderer a zvlast dokupim vanicku fusion ci mi tam bude pasovat. Resp.ci neviete ake typy vaniciek na podvozok sadnu. Za info vam budem nesmierne vdacna!

lionx
1. okt 2014

@jana2223 ahojky,,na Wanderera idu vsetky typy hlbokych vanicek concordu))))))))

adush123
1. okt 2014

@lionx to by bolo najlepsie.pozeram ze sada z roku 2014 su krasne farebne.skoda ze 2013 taka nebola.a nevies na co je ten cvok na bokoch striesky???

lionx
1. okt 2014

@adush123 tak presne toto netusim co je ani neviem naco to je,,ani v prirucke ku kociku som to nikde nenasla 😒

iwesska
1. okt 2014

@alja20 No tak to mame rovnake, ale ved to nie je vobec male, starsie ako 7 mes. dieta ti tam aj tak lezat nevydrzi.

nelabela
2. okt 2014

Babule ak chce niekto, mam na predaj fusiona, ma 5 mesiacov, kuk v mojom albume

alja20
2. okt 2014

no moj maly ma 9 mesiacov a rad si v tom vonku schrupne ked je vonku hnusne pocasie

timea27
3. okt 2014

babenky, poprosim radu...dnes som chcela spojazdnit sportak tak som don skusala napasovat fusak (emitex). o co ho mam prichytit? drzi len na popruhoch...a date mi prosim nejaky tip na podlozku? dakujem 😉

adush123
6. okt 2014

Stazovala som sa v obchode ze ledva ho tam zapnem (6mes) a z centraly mi poslali predlzovacie pruhy az 2 balenia.asi aby som sa uz nestazovala.no na tak drahy kocik je to riadna vada.
@lionx ja som.pozerala i na nemeckej stranke no nic som nenasla.

lionx
6. okt 2014

@adush123 ahoj v akom obchode si sa stazovala??ja som kupila kocik v obchode predeti.sk,,kurnik a nikto mi nevie pomoct 😒 kam sa mam obratit????prosim ta napis mi inštrukcie,,dikes moc 😉

adush123
6. okt 2014

@lionx prave tiez v tom.obchode v Presove.a volali niekam na centralu a minuly tyzden dosli.subezne vtedy som i ja pisala na centralu a ti mi odpisali ze sa siju a budu v novembri.tak keby mi ich este poslali tak ti ich rada posuniem.ako pozeram tak vyuzijem obe balenia.Alex bude chlapisko.

lionx
6. okt 2014

@adush123 no tak ,,ak by si naaaaaaaaaaaaaaaaahodou nevyuzila,,tak ta krasne poprosim,,napis IP,,a dohoneme sa 😉 ja ich nutne potrebujem,, 🙂 ja som zatial ziadnu odpoved nedostala,,kaslu namna 😠

adush123
6. okt 2014

@lionx a z obchodu nevolali na centraly?napis im aj ty.bombarduj ich.ja som sekera vyhrazam sa aj 😀

cmugokatka
8. okt 2014

Ahojte, prosim vás neviete ci je možné používať vajíčko concord ION na podvozok Wanderer?resp. Je potrebný nejaky adaptér? Vďaka za info

marietta33
8. okt 2014

@adush123 @lionx moja sestra riesila teraz ten isty problem s popruhmi, tiez volala do predajne a povedali jej, ze ich maju na sklade v BA v Korze. tak skuste tam, mozno to vedia poslat aj do predajne, kde ste to kupovali alebo to poslu k vam domov 😀

lionx
9. okt 2014

@marietta33 ahojky,,dakujem krasne,,aj ja som uz kontaktovala predajnu,,a buduci tyzden my ich dodaju))) 🙂

lionx
9. okt 2014

@adush123 ano ano,,uz su na ceste,, 🙂

adush123
9. okt 2014

@lionx super.vsetko sa da ked sa chce 😀

standu
9. okt 2014

@cmugokatka je normalne kompatibilne. ziaden adapter netreba.

standu
9. okt 2014

@lionx ahoj dius, no sli ste do wanderera?? 🙂 spokojna si?

lionx
9. okt 2014

@standu ahoooj,,ano ano,,uz ho mame 5 mesiacov,,ano spokojnost,,maly sa vozi jak pan,,len tie popruhy som teraz riesila,,nejake su kratke,,ale uz som si ich zohnala,, 🙂 vy ako???

standu
9. okt 2014

@lionx nuz na to kolko som kocik riesila ho pouzivame 1x tyzdenne 😀 😀 😀 ale ja som s nim spokojna. poruhy neriesim lebo ju nepriputavam.

cmugokatka
9. okt 2014

@standu super, vďaka za info

jana2223
14. okt 2014

Baby kupim vanicku concord proton. Kto by predaval, ozvite sa 🙂

kikada
14. okt 2014

https://www.modrykonik.sk/market/kociky/5x6y/co...
Napr. Je ich tu celkom dosť na bazari.

jana2223
14. okt 2014

@kikada no dakujem moc za ochotu 🙂 , ono to bolo prve miesto kde som po nich patrala, len uz tri maminky mi odpisali ze inzerat je neaktualny ale stale ho uvadzaju, preto som skusila napisat sem. Ale velka vdaka!

kikada
14. okt 2014

@jana2223 čudné. Dnes obnovený inzerát. Divne to funguje. Neviem odkiaľ si, by som ti aj požičala ak by si mi stihla do apríla vrátiť 😉
Ale vážne. Zajtra zavolám známej. Predávala. Ak ho ešte má tak ti dám vedieť.