Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@adush123 veru ked som mala Fushion tak parada,,aj fusak aj kombinezku som tam natrepla a zapla malu v pohodiske,,ale toto na Wand.je ozaj nedomyslene 😠 ,,,az v novembri???no ma porazi,,uz som spekulovala co vymyslim ale nic ma nenapada ☹ ,,mali dodavat tie predl.pasy spolu s celou vybavou,,))))))ze?
@lionx Dobry den, prosim vas mohla by som sa vas spytat na jednu vec? Sikne sa na kocik wanderer hlboka vanicka fusion? Myslim tak ze kebyze si kupim novy sportiak wanderer a zvlast dokupim vanicku fusion ci mi tam bude pasovat. Resp.ci neviete ake typy vaniciek na podvozok sadnu. Za info vam budem nesmierne vdacna!
Babule ak chce niekto, mam na predaj fusiona, ma 5 mesiacov, kuk v mojom albume
no moj maly ma 9 mesiacov a rad si v tom vonku schrupne ked je vonku hnusne pocasie
babenky, poprosim radu...dnes som chcela spojazdnit sportak tak som don skusala napasovat fusak (emitex). o co ho mam prichytit? drzi len na popruhoch...a date mi prosim nejaky tip na podlozku? dakujem 😉
@lionx prave tiez v tom.obchode v Presove.a volali niekam na centralu a minuly tyzden dosli.subezne vtedy som i ja pisala na centralu a ti mi odpisali ze sa siju a budu v novembri.tak keby mi ich este poslali tak ti ich rada posuniem.ako pozeram tak vyuzijem obe balenia.Alex bude chlapisko.
Ahojte, prosim vás neviete ci je možné používať vajíčko concord ION na podvozok Wanderer?resp. Je potrebný nejaky adaptér? Vďaka za info
@marietta33 ahojky,,dakujem krasne,,aj ja som uz kontaktovala predajnu,,a buduci tyzden my ich dodaju))) 🙂
@cmugokatka je normalne kompatibilne. ziaden adapter netreba.
@standu super, vďaka za info
Baby kupim vanicku concord proton. Kto by predaval, ozvite sa 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/5x6y/co...
Napr. Je ich tu celkom dosť na bazari.
@jana2223 pozri bazár
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/5x6y/co...
Napr....

@lionx tie popruhy ja ani nezapnem a to Alex ma 6mes (presne dnes).uz som to riesila cez predajnu i net a vraj tie predlzovacie popruhy siju a budu az v novembri.no ci sa i o pol roka s nimi zapneme je otazne.
Ako to ze ine kociky ich maju v pohode dlhe?!