Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
ahojte,
mala som 2014,lava red,zo zaciatku super dojmy,odpruzenie, nakupny kosik aj pasy dost dlhe....no nemala som ho ani 2 mesiace a presne ako pisali dievcata,sroby sa zacali uvolnovat,skoro som jeden stratila a tiez mi zacala vrzgat konstrukcia a lamat sa na lavej strane...nahnevana som ,lebo som ho dlho chcela,pozerala videa,citala recenzie a nakoniec sa z neho vyklul uplny smejd a ze nemecka kvalita,mozu sa hanbit....hned som ho aj zbalila do krabice a zajtra ho vraciam....
Zacinam byt rada,ze som ho nakoniec nekupila..v pivnici uz na mna caka novucicky britax go🙂..dufam,ze s tym nebudem mat trable.
ahoj babeny prosim vas nemali ste niektora problem s kolieckami na wandereri? predne kolieska mi zacali akoby som to nazvala nie, ze presmykovat no proste robia neplechu i ked idem po rovnom povrchu, tak sa zacnu ako keby vrtiet a hrozne nervy mam s toho, pretoze ma to strasne spomaluje...a ked idem aj napriek tomu, ze to koliecka robia, na druhej strane sa bojim,aby sa nezlomili..tak by som chcela vediet, ci s tym niektora nemala panty a co sa s tym da robit..
strieska mi inak tiez pada o jeden stupen, na to kolko ten kocik stoji a co tu vsetko citam, tak pomaly clovek aj lutuje, ze to kupil..a to boli nan take dobre recenzie, no nejako sa tusim pokazili..
Ahojte baby..chcem kupit na wanderer univerzalny nanoznik od Pinkie,len neviem,ci tak ozaj pasuje..mate niektora na kocikiu tento nanoznik,sedi dobre?
@karamelkax prosim ta, kde si kupila tie popruhy na predlzenie? Tiez riesim ako cez vlozku pripnut malu kedze popruhy su kratke. Dakujem ti za pomoc.
@kikuska963 Popruhy som dostala zadarmo v obchode Predeti.sk v BA, kedze som tam kupovala kocik, ktory bol z prvej serie a mal od vyroby extremne kratke pasy, prisla som tam s blockom a oni mi to objednali lebo to nemali na sklade, neviem ci tie popruhy predavaju len tak, ale mozno aj ano lebo to uz vela ludi zhana, ja by som sa opytala...
@karamelkax Ahoj, dakujem velmi pekne za radu. Tiez som kupovala concord wanderer v predeti.sk, tak sa opytam v predajni. Pekny den zelam
Baby, vrátili už niekomu peniaze za reklamovaný kočík?
My sme kupovali v predeti v Trenčíne V septembri 2013 no použivame ho od februára 2014.
Teraz ho reklamujeme už 3krat. Najskôr srobiky a teraz predné kolesá trasú. Myslíte, že je to dôvod va vrátenie peňazí??
Ako sa vám láme konštrukcia? Ja mávam tiež pocit, že mi uchodi do jednej strany
Nam sa tiez predne kolieska uplne triasli,az to vibrovalo,tak sme reklamovali,kocik sme kupovali v Nemecku,v piatok sme im pisali mail,ze aky mame problem a v stredu sme mali doma nove predne kolieska,teda tu prednu konstrukciu a ide to uplne super uz...
@xpetruskax kam do nemecka ste pisali? Do predajne alebo priamo do concordu?
Do predajne a oni do concordu..teraz som tak aj kamaratke objednavala tieto predne kolieska odtial,lebo jej to na SR nechceli reklamovat. S dovozom ju to vyslo 85 eur
gabdda, xpetruskax babeny nam tiez triaslo predne kolesa, neskutocne mi to islo na nervy..zhanala som na nete aj nove koliecka, ze by sme si kupili nahradny diel a vymenili, ako cakat pokym mi to vyreklamuju a ci vobec vyreklamuju, no nic sme nenasli..tak sme to nakoniec dali reklamovat a napisali, ze tam bolo nieco zlomene a cely ten system udajne vymenili..zatial kocik ide, no pokial sa da, radsej by som to dala na reklamaciu, lebo si zoberte keby som si zohnala nove kolieska, asi by mi boli na 2 veci..aj ked kocik tam bol mesiac a nahradny bol na totalku rozbity, cize sme museli kupit novy :-/
baby to sa Vam kazia aj modely 2015?zvažujem kupu tohoto modelu a ked tu čitam tak neviem sa rozhodnut ci vobec mam do toho ist?! 😅
Ja som s tym kocikom velmi spokojna,iny by som asi nechcela. Mam okrem malinkeho este trojrocnu dceru a ta sa don bezproblemov zmesti. Pouzivame teraz uz sportovu cast,pretoze v tych horucavach v tej vanicke to moc neslo a je to uplne az do lahu. Okrem toho nedneho problemu iny s nim nemam zatial,snad ani iny nebude 😉
Ja mam este model 2013 a jedina vada v nom bola ze boli vacsie diery ako sruby na prednych kolieskach. Co mi zreklamovali. Teraz uz fici ako ma.
Ahoj baby, chcem sa opytat ci aj tieto nove wanderer 2015 maju problemy s konstrukciami? A tiez ako ste spokojne s vanickous sleeper,nie je prilis mala? Pls viete mi dat vnutorne rozmery? Budeme mat novembrove baby a zda sa mi uzka na fusak. Dakujem za infosky 😢
My sme mali sleeper vanicku,super bolo,ze sme ju mohli v aute pouzivat,no maly ma tri mesiace a uz sa vozi v sportaku,nastastie sa da uplne dat na lezato,mal tam este par cm volno,ale ked boli tie horucavy,tak bol velmi mokry...rozmery neviem dat,lebo ju uz mame u nasich...ak ju nebudete chciet pouzivat v aute,tak by som mozno radsej tu vanicku scout kupila,je vacsia podla mna...
@xpetruskax dakujem za nazor, musim pospekulovat ale ten scout sa mi dako nepaci....a pasu na to jane vanicky? Nie su vacsie? Napr ze jane slalom?
Hej,hej,tie pasuju tiez,a su vacsie ovela 😉

Baby nekupovali ste nahodou niektora kocik 2014 v predeti? Nam sa tiez nalomil v zhybe, no stratili sme blocik :(