Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
Jasne foto poslem. Vies co hupe. A ja som si kvoli tomu kupila aj tie uchytne pasy co ma sleeper vana aby sa zacvakla o tu konstrukciu lebo protonka je krasne priestranna oproti tej sleeper a nakoniec som ich vobec nepouzila lebo ked som dala malu do kocika tak tu vanu trocha zatazila a hupala sa ovela menej. A nakoniec som zistila ze je to uplne fajn pri uspavani takze mne to aj vyhovovalo 🙂
Ahojte, chcem sa spytat na nazor. Ktora vanicka je lepsia pre babo jar/leto? Sleeper alebo scout? 🙂
Tak po neprebrati 3.reklamacie im poslali kocik do servisu. A oni ho tak isto po tyzdni poslu spat s vyjadrenim ze v ramci dobrych vztahov ho opravili a oni ani veduca nevie kde mam problem ze ho nechcem prebrat. Oni mi po 30dmoch i tak poslu kocik domov. I ked ho nechcem prebrat. Concord servis exceluje. Dala mi tc na srrvis zr si to mam poriesit. Super pristup obchodnika. Ja uz fakt neviem co na nich. A vraj SOI pri zamietnutej 3.reklamacii nic neurobi a este je i kocik opraveny.
Ahojte, zienky. 🙂 Dnes som v obchode videla po prvykrat kocik Concord wanderer 2015 s vanickou Scout. Nasadena vanicka na konstrukciu sa vsak velmi hybala, vobec to nebolo stabilne. 😕 Nemate prosim s tymto kocikom skusenosti? Nehybe sa ta vanicka az prilis? Normalne ma to odradilo od kupy kocika. Bala by som sa, ci sa mi ta vanicka cela nepreklopi 😒
@karamelkax ahoj, prave sme kupili wanderer, pises ze mas univ.nanoznik pinkie a ze fajn pasoval nan, chcem sa opytat ci si potom kupila (resp.niekto iny) aj podlozku od nich a ktoru..ci univerz.pasuje. a ci teda bol ten nanoznik dobry. Mam dobry teply fusak, taky makky poddajny material emitex.
Baby kupila som si concord wanderer 2013 s tou makkou vanickou snug. Je ten kocik dost priestranny?
@nikolabulkova daj si pozor na konstrukciu. V ten rok vyslo par ks chybnych.
@adush123 dakujem za radu.prosim nevies mi povedat vnutorne rozmery kocika?
@nikolabulkova ked najdem meter pomeriam
@adush123 dakujem
Musím sa pochváliť stala som sa majiteľkou concordu wanderer 2015, zatiaľ spokojnosť zvláda všetko... Uvidíme po čase čo všetko vydrží 😀
@nikolabulkova pozri tu, su tu rozmery wanderera. https://www.modrykonik.sk/group/6050/baby-viete...
dievčatá, viete mi prosim povedat značky zimnych fusaok, ktore pasuju do sportovej casti concord wanderer, potrebujem surne kupit a nejak som sa tu nedocítala. dakujem krasne

@adush123 dakujem ;) hlavne pri vajicku som si nebola ista lebo pri fusion je pisany ION a pri wanderer je pisany AIR