icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

mata0312
17. sep 2015

@adush123 dakujem ;) hlavne pri vajicku som si nebola ista lebo pri fusion je pisany ION a pri wanderer je pisany AIR

adush123
17. sep 2015

@mata0312 ako to nemam odskusane no v obchode mi tak povedali. Nemas to kde skusit?

jana2223
17. sep 2015

@mata0312 ja som vajicko pouzivala air a momentalne ho aj posuvam dalej kedze sme ho velmi malo vyuzivali.

jana2223
17. sep 2015

@mata0312 a tiez posuvam vanicku proton ktoru som malana wandereri. Je super velka

mata0312
17. sep 2015

@jana2223 mas prosim ta fotky? A cenu? Ale.ze ta proton vanicka sa na nom dost kolise lebo ze sa neda upevnit na konstrukciu ..nemala si taky problem?

jana2223
17. sep 2015

Jasne foto poslem. Vies co hupe. A ja som si kvoli tomu kupila aj tie uchytne pasy co ma sleeper vana aby sa zacvakla o tu konstrukciu lebo protonka je krasne priestranna oproti tej sleeper a nakoniec som ich vobec nepouzila lebo ked som dala malu do kocika tak tu vanu trocha zatazila a hupala sa ovela menej. A nakoniec som zistila ze je to uplne fajn pri uspavani takze mne to aj vyhovovalo 🙂

mata0312
17. sep 2015

@jana2223 to vajicko som kukala to je pekne ;)

sylvia78
Odpoveď bola odstránená
sylvia78
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
24. sep 2015

Ahojte, chcem sa spytat na nazor. Ktora vanicka je lepsia pre babo jar/leto? Sleeper alebo scout? 🙂

mata0312
24. sep 2015

@gumimaci ahoj aj ja som sa rozhodovala ale.medzi proton a slepper lebo scout sa mi strasne nepaci 🙂 slepper ze je mala ale na jar leto mi bude stacit 🙂 moj syn bol vo vanicke ani nie 5 mesiacov takze predpokladam aj toto mimi bude take 🙂

gumimaci
24. sep 2015

@mata0312 aj mne sa sleeper paci viac, ale trochu ma odradzaju tie bezp. pasy. daju sa schovat alebo odopat? nechcem ju pouzivat ako autosedacku.

mata0312
24. sep 2015

@gumimaci nie som si ista ale myslim ze sa daju prec ..lebo som jednu videla a ta pani mi povedala ale ze nema tie pasy 🙂 co mne tiez vobec nevadi

gumimaci
24. sep 2015

@mata0312 diky, to by bolo fajn 🙂

mata0312
24. sep 2015

@gumimaci nie je zac ;)

adush123
25. sep 2015

Tak po neprebrati 3.reklamacie im poslali kocik do servisu. A oni ho tak isto po tyzdni poslu spat s vyjadrenim ze v ramci dobrych vztahov ho opravili a oni ani veduca nevie kde mam problem ze ho nechcem prebrat. Oni mi po 30dmoch i tak poslu kocik domov. I ked ho nechcem prebrat. Concord servis exceluje. Dala mi tc na srrvis zr si to mam poriesit. Super pristup obchodnika. Ja uz fakt neviem co na nich. A vraj SOI pri zamietnutej 3.reklamacii nic neurobi a este je i kocik opraveny.

ajinka007
27. sep 2015

Ahojte, zienky. 🙂 Dnes som v obchode videla po prvykrat kocik Concord wanderer 2015 s vanickou Scout. Nasadena vanicka na konstrukciu sa vsak velmi hybala, vobec to nebolo stabilne. 😕 Nemate prosim s tymto kocikom skusenosti? Nehybe sa ta vanicka az prilis? Normalne ma to odradilo od kupy kocika. Bala by som sa, ci sa mi ta vanicka cela nepreklopi 😒

mata0312
28. sep 2015

@ajinka007 sice este vanicku nemam len sportiak ale ze je to normalne ze sa tak hybe a ze ked tam das babatko ze sa menej a ze je to v pohode 🙂

vivive
28. sep 2015

@karamelkax ahoj, prave sme kupili wanderer, pises ze mas univ.nanoznik pinkie a ze fajn pasoval nan, chcem sa opytat ci si potom kupila (resp.niekto iny) aj podlozku od nich a ktoru..ci univerz.pasuje. a ci teda bol ten nanoznik dobry. Mam dobry teply fusak, taky makky poddajny material emitex.

nikolabulkova
2. okt 2015

Baby kupila som si concord wanderer 2013 s tou makkou vanickou snug. Je ten kocik dost priestranny?

adush123
3. okt 2015

@nikolabulkova daj si pozor na konstrukciu. V ten rok vyslo par ks chybnych.

nikolabulkova
4. okt 2015

@adush123 dakujem za radu.prosim nevies mi povedat vnutorne rozmery kocika?

adush123
4. okt 2015

@nikolabulkova ked najdem meter pomeriam

nikolabulkova
4. okt 2015

@adush123 dakujem

aknel85
12. okt 2015

Musím sa pochváliť stala som sa majiteľkou concordu wanderer 2015, zatiaľ spokojnosť zvláda všetko... Uvidíme po čase čo všetko vydrží 😀

lili1610
12. okt 2015
makodob
13. okt 2015

@vivive ahoj chcem sa spytat, ci ten emitex fusak mas do sportovej casti alebo vo vanicke, lebo potrebujem kupit fusak do sportovej casti a tiez aj nanoznik. dakujem za odpoved

makodob
13. okt 2015

dievčatá, viete mi prosim povedat značky zimnych fusaok, ktore pasuju do sportovej casti concord wanderer, potrebujem surne kupit a nejak som sa tu nedocítala. dakujem krasne

adush123
13. okt 2015

@makodob ja mam bunker lodger aj polsky s vlnou. Vsetky mi pasuju.

makodob
13. okt 2015

@adush123 a nemas problém s pásmo na zapinanie? 😊