icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

adush123
13. okt 2015

@makodob aky problem? Pasy mi sedia zatial vsade. Skor s podlozkou pinkie mam pri zapinani problem

makodob
13. okt 2015

@adush123 dakujem pekne za radu 🙂

makodob
15. okt 2015

@adush123 Dakujem za typ, už mám lodger doma a sedi super, tiez som dokupila na zimu aj pinkie nanoznik a tiez sedi ako uliaty 🙂

adush123
15. okt 2015

@makodob concord je super kocik. Len ja som trafila zlu sarzu 😕 co ma mrzi. No dopasujes ozaj vsetko. Pinkie podlozka mi nesedi no musim tam vyparat este 1 dieru a bude ok.

vivive
15. okt 2015

@makodob mumiu od emitex planujem do sportoveho. pouz.som ju vo vanicke (x lander) a teda nie su este ani prestrihnute tie dierocky na pasy, no skusala som ho, bude dobry. (Pasovat dierky a tiez na dlzku ok). Chcela som fusak orig.concord, ten cocoon, no mumiu uz mam a vypada ze bude stacit. Mala ma rok, ofic.je mumia do 1,5r veku, no je dost dlha podla mna aj na dlhsie..Nanoznik- kupili sme cez vikend v brendone uplne iny ako som chcela, (abc tusim) a pasuje paradne, drzi dobre, da sa vystriet aby nefukalo do tvaricky, farba sedi.. Ak ti mozem poradit, co vsetko som pozistovala- tak fusak concord cocoon je do sportiaka asi naj a po komunikacii s emitex viem, ze nanozniky sport deluxe(uzsi naspodu) a univerzal deluxe(sirsi naspodu).

slniecko2551
17. okt 2015

Zienky prosim vas ake rozmery ma sportova cast waderera?

makodob
17. okt 2015

@adush123 mas rocnik 2013? ja mam 2014, mne sa zatial nic nepokazilo, som spokojna so vsetkym, len ten uplny sed mi vadi, ze dcerka si nevie pekne sadnut, ked je pripasana. no ale ziaden kocik nie je idealny.

adush123
17. okt 2015

@makodob ako si nevie sadnut? Myslis uplne rovno? Povol pasy ked sa da.

makodob
19. okt 2015

@adush123 uz som povolila na max a ked ma na sebe bundu tak si velmi nesadne sama, len je tak opreta. v lete by to bolo lepsie .

adush123
19. okt 2015

@makodob chod do obchodu kde si kupila aby ti dali predlzovacie pasy.

luciasi
29. okt 2015

MOzem poprosit kde kupujete ten univ nanoznik pinkie? Dakujem

makodob
29. okt 2015

@luciasi ahoj, ja som v cechach, cize ja cez pinkie.cz, ale mas ich vsade,aj tu na konikovi urcite predavaju, bazos, bazar, rozne ine stranky, staci pouzit google 🙂

luciasi
30. okt 2015

dakujem, len som nevedela ci univerzal, pasuje na wanderer, vdaka

natalushka
30. okt 2015

@luciasi pasuje..skoro ako rit na serbel🙂

natalushka
30. okt 2015

A aj z ciech sa da poslat..je tam nejakych 138kc postovne..a neplatis nic za prevod inej meny..mala som ho do 3dni doma

makodob
31. okt 2015

@luciasi strih je na vsetkych brovnaky sa mi zda cize pasuju vsetky a uplne ako keby to bolo na wanderer robene 😊

karamelkax
23. nov 2015

@vivive ahoj, az teraz odpisujem lebo sem chodim malo, nanoznik Pinkie je super, aj teraz ho mame v tomto pocasi s malou deckou, podlozku mam od emitexu tu najdlhsiu maxi , ma letnu a zimnu stranu, to ma zospodu, na tom sedi, este stale som nedala fusak, lebo maly mi beha vela, ma dva roky, ale ked uz bude fusak tak nanoznik nanho uz nedavam, lebo fusak je z nepremokaveho materialu...inak wanderer je super, niekedy tam maleho stale uspavam a to je uz 90 cm chlap!

vivive
24. nov 2015

@karamelkax dakujem ti. Ja sem tiez nechodim, no vtedy som potreb.poradit. mam uz poriesene vsetko(a dobre🙂 este na jar(ked nebude treba fusak) kupim tu dlhu emitex maxi co mas aj ty(ma tu spod.cast umyvatelnu). A ano, my tiez sme s tymto kocikom spokojni! Priestranny, pevny, lahko ovladatelny a skladatelny, jednoduchy a sympat.dizajn,..

makodob
29. dec 2015

ahojte dievcata, som druhykrat tehotna a akurat pozeram vanicky na wanderera kedze mam len sportovu cast. neviem sa rozhodnut ci concord sleeper alebo scout. rodim koncom jula a ten sleeper mi pride maxi teply na leto a aj sa mi zda, ze je mensi, ale zase sa polohuje 🙂 scout sa mi zda vacsi a vzdusnejsi,no neviem. ma niekto skusenost s oboma a v lete? dakujem za rady 🙂

botkovka
29. dec 2015

@makodob kedze porodite v lete odporucam scouta nakolko v zime do sleepera nedostanete aj fusak ..je strasne mala ta vanicka ja som musela mat kvoli tomu maleho v sportaku od 4 mesiacov lebo nezniesol ten maly priestor...

makodob
29. dec 2015

@botkovka dakujem pekne, tiez som si myslela ze scout je vhodnejsia 🙂

majkacoke
3. jan 2016

maminky, neplanujete v najblizsej dobe predat Concord wanderer?

xpetruskax
3. jan 2016

@majkacoke kedy ho chcete asi kupit? My sme si kupili teraz uz iba golfac, tak zaciname rozmyslat nad predajom celej trojkombinacie, no nie hned, preto sa pytam, ze ci chcete hned kupit?

majkacoke
3. jan 2016

no vyhovovalo by nam to niekedy v priebehu januara, ale ja by som mala zaujem len o sportovy kocik🙂

kacenka15
4. jan 2016

@xpetruskax dobry den, ja by som mala zaujem o celu trojkombinaciu 🙂 uplne by mi to stacilo az niekedy v aprili, kedze babatko cakame v maji... źaujimala by ma ale farba kocika, typ vanicky a samozrejme cena 😉 dakujem, Katka

majkacoke
4. jan 2016

Prosim vas, su wanderery z roku 2013 ozaj velmi kazove? Mam moznost kupit novy, ale z roku 2013 a neviem, co mozem ocakavat...

makodob
5. jan 2016

@majkacoke ahoj su cost kazove, citala som vela recenzii aj Tu na mk a neodporucam nakolko to nie je najlacnejsia zalezitost, ja mam 2014 a fici ako ma, posledne co clovek chce je Sa natahovat na reklamaciach. Adush 123 by ti vedela porozpravat...

adush123
5. jan 2016

@majkacoke ked mas moznost tak na blocku je napisana sarza kocika a napis priamo do concordu.de ze ci sa jedna o kocik zo serie kazovych.

mimikas
12. jan 2016

Baby prosim vas, viem ze starsie Wanderer kociky boli velmi kazove, ale ako to je s 2014 a 2015 rocnikmi. Na 2015 som citala ze pridali do ramu neake extra vystuze, neviete ci je to uz lepsie a su v pohode? A este otazocka, vyrobca pise ze kocik ma sirku 60cm. Neviete niekto vyskusat ci sa zmesti cez dvere sirky 60cm, potrebuje to koli tomu ze na kocikarni mame taketo dvere a ci sa mi tam v pohode zmesti. Dakujem