Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
Holky kde ho mam sehnat? Baba mi ho nedoveze!!! Chci cernej!
@iv10 ja ho mám z predeti.
Tak dneska mi jo prej nakonec doveze... Tak jsem zvedava.Ale cena je ponekud vyssi
@standu ta konstrukce je hrozne mekka takova rozvyklana me jako prijde,ale to tak proste je.Mam britaxe, mela jsem xlandera casual play a concord fusion naposledy a vsechno jsou to pevny tvrdy kocarky.Toto tak pruzi do vsech stran a to teda neni nic pro me.Prijde mi ze bych se pri jezdeni i nadrela vic. Proste uuuplne neco jineho. Jenze koupila jsem ho za 520€ takze tratim na tom neco.
@iv10 presne ten isty pocit som z toho kocika mala aj ja 😒 tiez som ocakavala viac, v predajni som ho bola asi 3 krat skusat a stale mi nieco hovorilo: nieeeeee 🙂
@iv10 budete ho prodávat ?
Ahojte, tak predsa len vyhral tento kocik, hnedo zlty. Mam celu kombinaciu, sportak je teda pekny kus kociku, velkyyyyyyyy. Vanicka je mensia, ale my rodime v decembri, tak mi vyhovuje, autosedacka je skvela, super velke kolesa, nenafukovacie, lahucko sa s nim ide...mam aj 2,5 rocneho...sportak odskusany. Konstrukcia ako na muzovom karbonov horskom bicykli, krasne pruzi....no ja som zatial spokojna..aj ked teda kompromis som urobila, lebo idealny a dokonaly kocar proste nie je.
@vladkaluckalukas som rada ze aj pozitivne ohlasy tu su.. 🙂 inak videla som fotky "zive" nie katalogove a teraz aj lutujem, ze som nevzala hnedy 😀 😀 😀
@jsemnejkrassnejsi Rada bych, pani ni odmita vratit penize... :( uz mam jinej
Taktiež mame doma wanderer no dúfam že sme urobili dobre. Mame cely set a tiež sa mi zdal trosku voľný ale boli sme sa informovať ale je to tým odpruzenim a hlavne že napr. vanicka musí sedieť s neom a fusiom, tak verím že si na nho zvykneme. Pozerali sme viacero značiek ale všetko mi prišlo rozgajdane a my potrebujeme jednoznačne autovanicku. Verím že za tie ťažké peniaze to bude dobrý kocik 🙂
@iv10 a za kolik ?🙂
900€ trojkombinacia + fusak emitex
@jsemnejkrassnejsi 12500,- plus posta
Ahojte dievčence,
planujem kupit Concord wanderer. Chcem kupit novy sportak a k nemu dokupit starsiu vanicku a vajko. standu takže pasuje na neho aj starsia verzia protonu? A neviete ci pasuje aj Jane?
@standu kedy planujes dat malu do sportaku? Nepredas potom vanicku? Ja by som ju potrebovala na koniec decembra... Nemozem nikde zohnat vo farbe beige.
@standu, ja mam plne zuby mikro kocikov a mickro sportakov a vsetkych moznych inovacii a modernych prevedeni. Vsetko stoji za ho.... Len obrovske peniaze a kvalita, prakticnost uplne nulova. Ze je odpruzeny hojda sa je super, babo sa 9 mesiacov nosi a hojda v brusku, je to pre neho prirodzeny pohyb, tak preco mu ho hned od narodenia odopierat???? Vanicka ze je mensia....tak ale zas ak ma byt aj autovanicka, tak nemoze byt hovdska ako pri inglesine magnum...teda to je brutus, mala som pri prvej. Pri synovi som si povedala, ze netreba prehanat a kupila som nasu demu...no, boh Vas ochranuj......v Polsku. Tak tak vytrasene decko ako bol on, som nevidela, hned som po zime menila, tiez som sa netrafila....a pri tomto tretom drobatku som si dala zalezat a teda Vam poviem, ze presla som vsetky....ale ze vsetky..okrem Silver cross za 1900 eur a viac ucelovy a prakticky kocik do snehu, na rozmlatene chodniky, na leto, skladny s vybornou velkou krobou sportovou a vajickom s isofixovou zakladnou sa mi najst nepodarilo. Je viac ako iste, ze casom dokupim maly golfacik na rychly presun.....ale na poriadne vychadzky je toto nazozaj vydareny kusok.
@zuzanikaaa vanicka uz je teoret na predaj, ale to je starsi model protonu tu z bazariku
@vladkaluckalukas uz jazdime v sportaku, mala krasne lezka, ma kopu miesta, ja som total spokojna.jedina chyba podla mna- divny matros ma rucke, ta pena sa uz zacina mikrotrhat.
@vladkaluckalukas na mrgo velkosti kociara.. takaa som bola paf z bieloruzoveho quinny mood...uz bolo v podstate iste, ze ho idem objednat, kym som nezhliadla video na youtube, kde v nom sedelo tusim ani nie rocne babo v zimnom overale. normalne ruky od pliec von mu trcali!!!
@standu nevadi, v akom je stave? Ide teda aj na ten wanderer?
@standu...presne ten som mala aj ja vyhliadnuty, len bielo cierny......😀 😀 😀, videla som na zivo...ale male babenko, asi 7 mesacne a bolo na fest, tiez potom som si rozmyslela
@zuzanikaaa stranu dve dozadu mam pofoteny wanderer s protonom...vanicka je super stav, okolo zipsu trocha poraskana ta umela hmota, nic strasne. musim oprat a pofotim.polohovanie funguje, vsetko ok, este ta podlozka teda matrac ci ako to mam nazvat sa nedava dola ja som to len pretrela handrou a nastriekala sanytolom, dokupila som fialovu dzersej plachticku ovalnu. spony na pasy do auta tiez mame, mam aj nevybalenu nie orig plastenku, inak bezne skrabance, my sme pouzivali asi 2mesiace.
@standu pozri IP 🙂
@iv10 aha, dekuju já nasla novy za10 500

@iv10 54x16cm