icon

Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?

lucia1981
8. mar 2011

ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?

malamargaretka
14. nov 2011

@danadany zlozený kocík je ovala viac zložitelnejsi ako ine kocíky, kedze aj vaniska sa dá zlozit ako harmonika, ale aj tak je dost objemný, teda aspon to robia jeho kolesa a sportova cast je taka neobratna🙂, ale samotna vanicka a podvozok sa vmesti nastojato do Skody Fabie a nalezato vpohode do Skoda fabia kombi. 🙂 🙂

amulienka
14. nov 2011

@danka483 ja som si kupila butterfly, este ho sice nemam, ale pani na svetkocikov.sk bola velmi mila, budem mat aj autosedacku, netreba k nej ziadnu zakladnu do auta, len na pas je a do kocika treba adaptery na nu, ale vraj je to jednoducha zalezitost. fusak donho nemali, tak mi odporucili od Tako ze tam sadne a tiez by ma zaujimalo, ci do tej vanicky este treba nejake podlozky alebo ako to tam bude... a netreba ani specialne pumpicky, obycajna bicyklova nafuka. a ze sa im vobec nevracaju dorjany na reklamaciu, co je tiez super.

danadany
14. nov 2011

@malamargaretka problém je v tom, že neviem kde naokolo by ho mohli mať, aby som si ho pozrela. Ako to je s tým vajíčkom? Tu čítam že treba adaptéry. To ich zakaždým treba dať dole a založiť či ako??

malamargaretka
15. nov 2011

vajíčko sa uchytáva na konstrukciu na také kovové "čudá" - neviem ako sa to volá správne? adaptéry,- môže byt. No a tie sa su mimo kocika, dávajú sa tam ked sa chce uchytit vajícko.

malamargaretka
15. nov 2011

@danadany vajíčko sa uchytáva na konstrukciu na také kovové "čudá" - neviem ako sa to volá správne? adaptéry,- môže byt. No a tie sa su mimo kocika, dávajú sa tam ked sa chce uchytit vajícko.

danka483
15. nov 2011

@amulienka jééj super a kedy ti asi príde daj potom info. Ja som im tam aj písala že či mi nemôžu poslať na mail foto vajíčka ale zatiaľ nič, lebo nikde som ho nevidela.

danadany
15. nov 2011

a to zakaždým keď chcem dať vajce na konštrukciu musím nasadiť adaptéry?? a potom zase ich zložiť??

amulienka
15. nov 2011

@danka483 @danadany
ved do googla napis danny sport vajicko a v obrazkoch je. to sa podla mna nemeni. ja som videla video, kde davali na dorjan autosedacku maxi cosi, na tu tiez treba adaptery, to boli take dve cierne male adaptery len sa nastokli a nasadilo sa vajicko. otazka 10 sekund. tak predpokladam ze to nebude nic hrozne. ked uz pojdem s vajickom, tak do auta a na kocik, takze adaptery budu na tom, nebudem brat aj vanicku celu. nie??

amulienka
15. nov 2011

@danadany tu je to video.

https://www.youtube.com/watch?v=jslJ6GfXrao

ale maxi cosi su dost drahe, tak este nevieme ci sa na to dame.

danka483
15. nov 2011

@amulienka no jasné aj ja tak plánujem musím to veru vygúgelovať 🙂 pozerám že máme skoro rovnaký termín 🙂

amulienka
15. nov 2011

@danka483 jeej mame rovnaky, tak drzim palce, inac keby si potom zistovala, tak dazdnik sa mi nepodarilo najst. ci existuje na to. dakujem 🙂

danka483
15. nov 2011

@amulienka budem na to myslieť a ak , dám vedieť 😉

danadany
15. nov 2011

@amulienka no problém je ten, že ja budem chodiť s malým do roboty a preto mi na tom dosť záleží, lebo ho nechcem nechávať napr. 4 hodiny vo vajci a potrebujem, aby kočík bol variabilný, takže sa zase len vraciam k prvému výberu Cam Cortina. Ale ďakujem za rady.

georgia333
17. nov 2011

@danka483 v predajni ho majú aj s autosedačkou, tá sa veľmi podobá na autosedačku, ktorá je pri kočíku danny sport prestige, dvojfarebná a nemá žiadny motív ako je na hlbokej a športovej častí, keď chceš pošlem ti foto

danka483
18. nov 2011

@georgia333 jééj to by bolo super zlatko ďakujem cmuk

lenza
20. nov 2011

@georgia333
nie nemusiš dakujem ... chcela som vediet len nazor ako vyzera naživo ... nasla som ho uz aj na internetovej stranke - predaj ... je tam popis, rozmery ... len naživo som ho nevidela, tak dufam, že ak ho obj. cez net tak sa nesklamem

lenza
20. nov 2011

@amulienka
Ja tiež idem buduci týžden obj. tento kociarik /Butterfly/ v trojkombinácii, tak ak potom poslem foto ... obj. cez svetkocikov ... zatial ich ešte na sklade namali, koncom novembra by uz mali byt na sklade ...
Predpokladám, ze nam potom dorucia v rovnakom termíne ak dojdu na sklad ... potom dam info

amulienka
20. nov 2011

@lenza a aky budes mat? ja ciernobiely, hovorili ze moj maju na sklade, len som o 1,5 mesiaca odlozila odoslanie. vyzera dobre, som fakt zvedava, potom si mozme napisat ci sa nam podarilo zlozit ho 🙂

lenza
20. nov 2011

ja obj. v zelenom prevedeni ... volala som toho tyzdna, tak mi povedali, ze v priebehu buduceho tyzdna bude na sklade ... takze predpokladam, ze zaciatkom decembra ho mam doma ... som zvedava ake vajicko je k tomu ... no prekvapenia bude asi az az ...

nerilka
21. nov 2011

Mne sa páči tiež kočík Danny Sport Prestige 2011 Flower (Daisy) a obzerala som aj Danny Sport Prestige Butterfly 2012, len sa troška obávam toho, že niektoré časti striežky sú potiahnuté eko-kožou. Nepopuká to časom? 😨 Lebo pani v predajni, kde som ich obzerala, ma na to upozornila a radšej mi odporučila napr. Camarelo, ktorý je vraj ľahší a poťah z neho sa dá ľahko oprať... Tak teraz neviem... ☹ Čo si myslíte o tej eko-koži? Je tu nejaká mamička, ktorá dlhšie používa tento kočík a má s ním už nejaké skúsenosti?

kattarinab
22. nov 2011

@danadany ano stale, by si busela nasadiť adaptery a tie su obrovké, neviem či by si ich vložila do nakupného košika, pod kočikom, radšj si vyber ten cam... ver mi - strašne ťažký kočík

shirley
22. nov 2011

nerilka, ja mam danny sport prestige, pouzivam uz sportovu cast, vanicku mal nas maly asi 5-6 mesiacov -od marca do augusta a prezila vsetko aj horucavy a nic nepopukalo. Ja som bola spokojna a stale som 😉

danadany
23. nov 2011

@kattarinab neboj nič už ho mám doma a je asi o kilo ťažší ako dorjan - takže strašne ťažký kočík

georgia333
2. dec 2011

@danka483 prepáč, bola som s malým v nemocnici ale zajtra pojdem okolo tak ti nafotim autosedačku

georgia333
2. dec 2011

@kattarinab adapter ku každému kočíku sa dá kúpiť aj plastový, ja som najprv mala to kovové čudo a potom som si za 5,- € kúpila plastový a supééééééééér, skús pri objednavaní poprosiť plastový a hotovo

kattarinab
2. dec 2011

@georgia333 da saj plastový, taký ako je na camarele, lebo aj autosedačky su rovnaké, aj princíp naklikávania na konštrukciu je podobný...

georgia333
2. dec 2011

jasné, že sa dá, všetko je rovnaké, pokiaľ nekúpiš ja ti ho kúpim u nás a pošlem

danka483
3. dec 2011

@georgia333 ďakujem a ste s malým v poriadku?

gbsgbsxx1
5. dec 2011

Vedeli by ste mi poradiť kde by som si kočík DorJan mohla obzrieť naživo v okolí NR alebo TO?

georgia333
8. dec 2011

@danka483už je to ok, ďakujem za opýtanie, videla si už tu autosedačku, lebo ja som ešte v predajni nebola