Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?
ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?
@danka.chomka
ahoj mne sa oproti susedeinej odlahcenej konstrukcii zdal tazky, ale postupom casu zistujem ze nie je kazdy kto ku mne pride aj so starsich tak ze aky fajny lahucky.. 😀 tak ja mam asi skresleny pohlad ale stale je lahsi ako od Takko tam mali kociky cez 19 kg
@lucka127 a co sa tyka manevrovania a skladania napr do auta?nerobi ti nervy?ale neviem ci skusas ho tak ked pozeram ze si este v 33tt tak neviem ci ho vyuzivas alebo skusas. Prepac ze blbosti sa pytam 😀
@danka.chomka ahoj mne sa ťažký nezdá vôbec, kamoška má camarello a ten je oveľa ťažší podľa mňa a ja ho často sama skladám do auta a zvládam to bez problémov
super baby dakujem vam pekne, som sa do nho zalubila. uz len ho niekde osobne odskusat a mame asi favorita 🙂
@danka.chomka
to je ok pytaj sa🙂)
neskusala som ho este zlozit
ale vyzera ok na manever:D ja ale chodim zo zaistenymi kolieskami ma aj otocne ale to mi ide na nervy som zvyknuta na klasiku🙂 a je super odpruzeny tak nebude problem ani cez zaveje a obrubniky🙂
@petrife ahoj, neviem ci uz si sa dopatrala k rozdielom, minimalne je rozdiel ten, ze prestige na sportovej casti mozes este predlzit lozkovu cast a spravit z toho v podstate hlboku vanicku. Tiez, nevidela som sice tento 3lie nazivo, ale ked pozries na striezku, prestige ma cca v polovici zips - da sa cast zlozit a mas krasny vetraci otvor. Velmi dobre je to vidiet na tejto stranke: http://www.e-krtek.cz/dorjan-prestige-2011/d-70....
Ako tak pozeram na ten druhy sport line, tak tam je to asi inak riesene. Ja uz som pre tento kocik rozhodnuta, nazivo je krasny a urcite si radsej zaplatim viac za ten prestige.
@sweeeteee ďakujem za info, už som si aj ja čo to pozisťovala. Dany Sport 3 line som už vyskúšala aj v praxi, nedávno som zistila, že kamoška ho má a tá ho používa už cca 10 mesiacov a je veľmi spokojná. A ak je Prestige ešte vylepšenou verziou, tak to bude len super. Ešte sa musíme dohodnúť s manželom a asi ho pôjdeme pozrieť aj naživo do obchodu. Zatiaľ veľmi pekne ďakujem.
ja som sice este len na zacaitku tehotenstva ale chcela som mat prec z mysle starost s kociarom a tiez ssom sa rozhodla pre dorjan prestige flower. bola som vyskusat v obchode a som zamilovana a uchvatena 😀 takze mi odpadla starost s brazdenim stranok a po Vianociach ho objedname. Velmi sa na nho tesim. Neviete mi poradit tie co ho uz mate ci sa da skladat aj napr so sportovou castoou a tak nalozit alebo treba sportovu cast odpojit a nalozit do kufra zvlast podvozok a zvlast sedadlo?
ahojte, ja mam prestige vo farbe gold a som s nim velmi spokojna. super je hlavne ta predlzujuca cast na sportovy kocik, najma teraz na jesen, maly sa uz do vanicky nezmesti, ale s predlzovacou castou na sportaku ma akoby vanicku. Velka vyhoda je, ze sportak sa da otocit v smere i proti smeru jazdy, co nemaju vsetky kociky. takze ja odporucam... 🙂
@shirley aj mne sa velmi paci gold, moj favorit 😀 😉
Ahojte. Ja som práve dnes natrafila na tento kočiar na nete a tiež sa mi veľmi páči. 😉 A má naozaj pekné farebné prevedenia. Ja mám slabosť na fialovú, no neviem sa rozhodnúť. Už len zlomiť manžela, že tento je ten pravý 🙂 Viete aký su chlapi..."načo taký, sú aj lacnejšie"... asi si ho pôjdeme pozrieť naživo a uvidíme.
@mykky ja som najprv takticky muzovi povedala ze kolko stoji napr Stokke alebo Boogaboo cela ,,pohorsena" co su to za ceny a potom som prifujazdila ze aha aku uzasnu cenu som nasla 😎 takze zije vlastne v tom ako vela sme usetrili 😀
ahojte, tak ja sa pridavam k chvalam tohto kocika. Videla som ho v predajni vo farbe gold a musim povedat, ze je este krajsi ako na obrazkoch a lahucko sa sklada. Porovnavali sme ho s camarelom a maju presne tie iste vlastnosti, len camarelo je trosku vyssi. Mam pocit, ze je to ten isty polsky vyrobca, lebo kolieska a aj plastove casti na zaistenie mali rovnake, takze uz si len vybrat medzi nimi 😉
ahojte, aj mna velmi oslovil kociarik Dorjan, no zaujala ma nová verzia Butterfly - novinka 2012 ... zatial asi s nou nemá nikto skúsenosti, ale zaujímalo by ma, či ho niekto videl aspon naživo ... ak má niekto info budem velmi rada... dik ...
Ahojte, takže my máme Danny Sport Prestige 2011 Flower vo farbe lily, akože vážne je veľmi pekný, veľa ľudí mi ho chváli, ale ak sa mám priznať, tak s konštrukciou som mala od začiatku problémy. Po 3 týždňoch používania sa mi začali uvoľňovať nity, ktoré slúžia na skladanie kočíka a tak sa mi to začalo dosť problémovo skladať, ale potom som si to nechala doklepnúť a už to ide a tiež nie som moc spokojná s kolesami, lebo dosť často ich treba fúkať. Ale mám taký pocit, že som mala len nešťastie na konštrukciu, lebo veľa ľudí si tieto kočíky zn. DorJan chvália. Ja som sa len chcela podeliť o moju skúsenosť 😉
Ahojte. Tak aj ja sa pripájam k hodnoteniu tohto kočíka. Bol to od začiatku môj favorit. Keď som ho videla prvýkárt naživo, hneď som sa doň zamilovala. Včera som sa bola v jednej predajni kuknúť znova na tento kočík, zaujímala ma hlavne váha, veľkosť vaničky a jeho výška, pretože sme s manželom dosť vysoký (177cm). Mala som to šťastie, že v predajni mali aj iné kočíky (Tako, camarelo q12 tak som pekne porovnávala). No a odchádzala som z predajne sklamaná a upustila som od kúpi tohto kočíka.
Napriek tomu, že som všade čítala, že je tento kočík ľahší ako napr. camarelo, nie je to tak. Bol dokonca ešte ťažší ako tako captiva, čo ma teda uplne dojalo. Veľmi ma sklamalo aj nízke uloženie vaničky na dorjane, takže pri manželovi vyzeral ten kočík fakt smiešne (je dosť nízky na môj vkus) dokonca nižší ako takko. Vanička nie je najhoršia, ale je o moc menšia ako camarelo.
Takže pre vysokých ľudí, určite neodporúčam. My ešte nemáme uplne jasno, pre ktorý sa rozhodneme, ale dorjan to určite nebude.
lady 24 - ja mam 175 cm, manzel 184 cm a kocik (mame danny sport prestige gold) nam je akurat, mame ho uz 7 mesiacov a sme s nim nadmieru spokojni 🙂 Vanicka je jedna z najdlhsich na trhu, urcite väcsia ako tako -sestra ma Takko jumper a nasa vanicka bola vacsia. 😉
Môžeš mať pravdu, ja to to neberiem, ale keby si sa postavila ku Camarelu tak by si videla ten rozdiel. A vaničku som porovnávala tiež s Camarelom nie s Takom.
lady 24 - jasne, camarelo je o nieco vyssi kocik, kamoska ho ma v ciernej farbe, tiez je to OK kocik 😉
@lenza videliiiiiiiiii sme ho a je nádherný, škoda, že pred rokom ich nemali keď som ja potrebovala,
videli sme ho v predajni v Žiline, išli sme do Cerfuru a pred ním je predajňa kde predávajú kočíky a detské
oblečenie tak keď sme na prechádzke tak chodime obdivovať nový tovar, predávajú tam aj camarelo a určite
nieje vyššie, možno že dorjan má viac typov konštrukcií hmm ale tá vystavená je určite vyššia..aj vanička je širšia a dlhšia, až chceš presne rozmery pôjdem ti to odmerať a napíšem
Pridávam sa k názoru, že DorJan je super.Kupovali sme ho vo Vranove, kde musela mať predavačka zo mňa určite fóbiu, chodila som tam každý druhý deň a vyberala.......Tako, Viper, Mustang, Camarello.......a neviem čo všetko som merala a porovnávala, ale zvíťazil DorJan. Mám verziu sport 3 line, tiež sme pozerali na cenu predsa bol prestige o 60 Eur drahší, ale vôbec neľutujem, vanička dostatočne veľká, konštrukcia silná, a výškovo nám tiež sedí.Ku kočíku nemám čo dodať je fakt super, vrelo odporúčam
@georgia333 ahojky chcela by som sa spýtať, na dorjan butterfly aký je na živo tie farby a autosedačka veľmi sami páči ale tu u nás v NR ho nikde nemajú. Chcela by som ten hnedý, nikde na nete som nevidela s autosedačkou ☹ a ako sa s ním asi tak jazdí? To sú otázky že? Ale čo spravím nechcem zasa kupovať mačku vo vreci, a nemám šancu ho niekde vidieť ďakujem 🙂
Dnes som natrafila na tento kočík. Je pekný, to je pravda. Ani cena nie je zlá. Celkom sa mi páči, len ma zaujíma ako je to s vajíčkom?? Keďže budem aj s malým dosť cestovať autom, je pre mňa dôležité, aby sa kočík dal rýchlo zložiť, rozložiť, bez montáže adaptérov. Vyhovuje mi systém ako má CAM Cortina. A neviete poradiť akú veľkosť má zložená konštrukcia spolu so športovou časťou??
@lucia1981 ahoj Lucka- my používame tento kočík uz pol roka, ak si videla kočík len na nete- bolo by dobré ak by si si ho isla pozriet niekde aj naživo. My sme si objednávali tiez cez net a teda az doma sme zistili, ze niektoré veci ti net neukáže. Napríklad, ze vnútorná látka z vnútra kočíka s aupína na vonkajsej strane a to nie je velmi estetičné:/...Kočík je inak velmi krásny, velké kolesá su skvelé na každý terén, ich nevýhodou je, ze mozu dostat defekt. Ktorý my už máme po druhý raz. Ale to nie je samozrejmost, záleží kde s ním chodís a tak🙂 a dobré je vidiet aj sportovú cast nazivo- teda ako sa skladá a ako sa dá aj látku vzadu uchytit. Mne niektoré veci na nom po case vadia a aj z praktickej stránky mi niektoré veci vadili- urcite si ho chod niekde POZRIET a nech ti kocík pekne poskladajú a poukazujú vsetky jeho prednosti a vsetko ako sa má kde zapínat. Samozrejme toto je len moj nazor, niekto ne nom nemusi nachadzat ziadnu chybu. A este- dolezite- ktora farba sa ti paci, lebo mne sa na fotke javili ako take metalizove farby a nazivo je to len obycajna latka (my mame Marigold). Teda ked porovnam s inymi latkami- je jednoznacne ina- nasa hneda je krasna, nevidela som iny takto zafarbeny kocik, len na foto vyzera inak...nech sa ti dobre rozhoduje.🙂

@lucka127
@lucia1981 nie je tazky ten kocik? mne sa velmi paci, len rozmyslam ci nie je narocne s nim manipulovat pri tej vahe. Je lahko skladatelny? mne sa zda skvela kombinaccia cena, dizajn aj parametre len rozmyslam aky je v skutocnosti.