icon

Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?

lucia1981
8. mar 2011

ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?

danka483
9. dec 2011

@georgia333 nie nevidela ale aj tak som pre ten kočík už rozhodnutá 😉

bbarboraa
10. dec 2011

ahojky! prosim vas da sa dobre hojda??? nevrzga ? 🙂

lunnka
27. dec 2011

@lenza ahoj aj ja som sa dnes asi rozhodla pre butterfly 2012 verziu- zistila si nieco nove? odskusane ho asi este nemaju dievcata, ale cena a miesto na zakupenie? 🙂 a ktora farba sa ti najviac paci? mne sa asi cierno-biela verzia, aj nad fialovou som rozmyslala..

lunnka
27. dec 2011

@amulienka ahoj aku farbu ste si vybrali? aj my nad nim uvazujeme

lenza
2. jan 2012

@lunnka
ahoj ... tak ja ho už mam doma - ja som si vybrala prevedenie sivo-zelený, je velmi pekný - aspon mne sa paci, vajícko je originál ku kociaru ... odskusaný ho nemám, lebo az za par tyzdnov pride babo ... aj ta kombinácia s kozou je celkom fajn, len mám trosku obavu ci ta koza vydrzi, ci sa nezacne olupovat - hoci to nevyzera, ale uvidime casom ... ja som kupovala cez net - svetkocikov, bola som velmi spokojna, do par dni som kociar mala doma ... cena : niečo cez 400eura s autosedackou / mrkni na stranku svetkocikov/ ... ak by ta ešte niečo zaujimalo napis ak budem vediet pomozem ..

lunnka
3. jan 2012

@lenza ahoj videli sme ho v obchode v cerveno-ciernom prevedeni, poskusali sme co sa dalo. Tam bol v trojkombin. za 430 plus plastenka a sietka, na nete myslim nemas v cene tieto dve veci. Velmi sa nam pacil, vyzeral dobre, ta kozenka dufam ze bude ok- z eko-koze mame doma sedaci vak a vyzera stale dobre.. na druhej strane som rada ze je to taky material lebo ta strieska v c-b prevedeni je biela (inak prevazuje cierna farba) a asi sa tak bude dat lepsie vycistit, len mokrou handrickou. Budeme vela chodit po cestach-mozno aj necestach dufam ze vydrzia kolieska 🙂 ake zaruky davaju cez svet kocikov? ked je v servise asi neposkytuju nahradny kocik, ze? Kvoli tomu rozmyslame ze si ho dame objednat cez bezny obchod a kvoli zaruke s nim este chvilu pockame- cenovo asi dole nepojdu kedze je to nova kolekcia..inak zeleny je tiez krasny 🙂

lunnka
3. jan 2012

@lenza aha a vajicko asi k nemu nebudeme kupovat ak to tak pojde- je krasne ale citala som ze co sa bezpecnosti tyka nic moc..a treba adapter na konstrukciu. Dedime pouzite 🙂

lenza
3. jan 2012

ohladom bezpečnosti neviem povedat, ale vajicko je riadne vystuzene, opierka - vystuz na hlavicku nezda sa mi, zeby bolo nekvalitne ... no onedlho otestujem ... adapter bol sucastou kociara, nic som nedokupovala ...

lenza
3. jan 2012

@lunnka cez svet kocikov je taktiez zaruka, pytala som sa nato a povedali mi, ze ide o minimalne mnozstvo reklamacii co sa tyka kociarov DorJan ... ja som si doobj. plastenku, ale taska, plastenka aj sietka bola sucastou vybavy + pri obj. trojkombinacie mas fusak v hodnote 20,-e zdarma, v prípade, že si obj. drahsi fusak tato cena / 20.-/ ti bude odratana z ceny kociara ...

lunnka
3. jan 2012

@lenza prosim ta a postovne/dovozne ste kolko priplacali? a nerozumiem bola plastenka a sietka v cene alebo si si ju prikupila?

lenza
3. jan 2012

Ja som prikupila plastenku za 5,- eura ale pri kociari bola aj sietka, takze predpokladam, ze netreba dokupovat ani plastenku ani sietku je sucastou vybavy --- lenze ja som ju obj. lebo som nevedela, takze mi aj uctovali 5,- eura
Co sa tyka postovneho - ak platis prevodom cez ucet, tak je to 5,- eura a ak kurierovi tak 10,- eura --- myslim, ze takto to bolo ale je to vsetko aj rozpisane na stranke svet kocikov - podmienky dodavky - sposob a platba dodavky

lunnka
3. jan 2012

@lenza objednane 🙂 dali sme si ho priviezt az v aprili

amulienka
7. jan 2012

@lunnka ahoj mame ciernobiely je ovela krajsi ako na obrazku, ta cierna sa ligoce ako ked napada cerstvo sneh a to biele hore je cele kozenka, kolesa su dobre velke, a celkovo sa ovlada asi len myslou tak lahucko ide 🙂

lunnka
7. jan 2012

@amulienka ahoj super aj my sme ten objednali, velmi sa nan tesim, nakoniec spolu aj s vajickom 🙂 mozem sa spytat kolko ste za vsetko zaplatili?

amulienka
7. jan 2012

@lunnka aj my s vajickom, tenadapter je minimum, nacvakavacka, a v aute netreba ziadne zakladne hned sa pripaja do auta. dali sme 480 za komplet aj fusak tako nam dali zdarma zo svetkocikov.sk

lunnka
8. jan 2012

@amulienka to ste teraz niekedy kupovali? my sme fusak nepotrebovali, preto nam odratali jeho hodnotu z celkovej ceny- plus "darcek "plastenka a sietka (pisu darcek ale v inych obchodoch su bezne v cene)..inak za komplet je na svetkocikov.sk 439, preco teda 480?

amulienka
8. jan 2012

@lunnka neviem veru, ja som povedala nech pribalia vsetko co sa da prislusenstvo, kupovane pred 2 mesiacmi.

sweeeteee
9. jan 2012

ja som tiez uz kupila Dorjan Flower prestige 2011 daisy. Objednala som ho priamo v kamennom obchodiku v BA, pani ho objednava zo stranky Svetkocikov. Trojkombinacia stala 420 EUR (na nete stal vtedy 410). Ale tych 10 eur mam v cene dovoz, pani ho zlozila, vyskusala ci nema vady, ak by sa pokazil popri reklamacii by som mala dostat nahradny kocik, tiez som k nemu zadarmo dostala fusacik do autosedacky a sietku a plastenku. Takze uz len nech sa mala narodi, kocik berieme z obchodu a ideme brazdit ulice 🙂))) Dufam ze budem spokojna, nazivo je skvely, lahko sa sklada, teraz uz len uvidime ci budu vsetky casti vyhovovat aj malej 🙂

mimuska1115
12. jan 2012

Ahojte, ja sa chcem opýtať či ho náhodou už niektorá nepredávate. Strašne sa mi páči a zháňam na bazárikoch či ho niekto nepredáva. Zelený Danny Sport 3 Line Flower 2011. Ďakujem. 🙂

corrinka2
13. jan 2012

@sweeeteee Ahoj, kde v Bratislave si ho kupila, ked sa smiem opýtať?... Majú tam Dorjan aj vystavený?.. chcela by som ho vidieť aj naživo. Ďakujem za odpoveď.

sweeeteee
13. jan 2012

@corrinka2 kupila som ho v obchodiku v Raci na peknej ceste 3 - http://www.kociky-autosedacky.sk/
Mali ho tam vystaveny v decembri - konkretne flower prestige v cervenej farbe, ked som si bola vyplatit moj. Tak hadam tam este bude 🙂 Respektive moj tam maju zabaleny este urcite, ja si ponho idem az koncom februara 🙂

corrinka2
14. jan 2012

@sweeeteee Ďakujem za odpoved.. určite sa pojdem pozrieť do tej predajne 🙂

lusylienka
14. jan 2012

@lunnka Ahoj smiem sa ta spytat ze v ktorom obchode si ho videla na zivo, lebo ja som tiez pevne rozhodnuta pre tuto znacku akurat len nad modelom a farbou rozmyslam. Dakujem 🙂

zipsy
14. jan 2012

kamoska ma dorjan kocik, sice starsi model (rok stary), ale je to hrozne tazky kocik, tazko sa ovlada, uz sa jej aj rozpadol, ale nejako do po domacky opravili. rozmyslite si to. ☹

lunnka
15. jan 2012

@lusylienka ahoj boli sme v Kosiciach, tam je obchod www.maderna.sk tak sme skusili a akurat ho mali v cerveno-ciernom prevedeni. Ja som nan pocula same chvaly a ovlada sa v pohode 🙂

lusylienka
17. jan 2012

@lunnka aha ja pochadzam z opacneho koncu slovenska 😀 myslela som ze niekde pri nitre si ho skusala lebo mne sa paci velmi a chcela som ho vidiet nazivo 🙂

lusylienka
17. jan 2012

@lenza ahoj len sa chcem spytat , musela si dokupovat aj adaptery k autosedacke, aby si ho mohla napojit na konstrukciu? 🙂

lenza
17. jan 2012

nie nedokupovala boli súčastou kociara ... ide o jeden diel v celku, ktorý sa pripevní na vajíčko ...

lunnka
17. jan 2012

@lusylienka v podstate aj ja len sme cestovali za rodinou 🙂 ale myslim ze ho budu mat v predajniach kde maju kociky dorjan, skus si popozerat

lusylienka
19. jan 2012

@lunnka dakujem, uz som ho nasla v trnave, len tam musim vybehnut pozriet 😉