icon

Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?

lucia1981
8. mar 2011

ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?

Strana
z7
kellnerova.s
11. feb 2013

@petulka3331 Kociar DorJan bezovo - hnedy butterfly je vystaveny aj v Spišskej Novej Vsi v Madarase

miskaamatko
10. jan 2014

@saska2208 ahj chcem sa spýtať kde v Tn si si ho bola pozrieť ďakujem 🙂

saska2208
11. jan 2014

@miskaamatko ahoj nasla som ho na internete ako ineternetovy predaj. No vieme aka je doba tak som nastojila na tom ze ho chxem najskor vidiet az potom kupit. Kde presne v Tn to bololo uz ozaj netusim. Su tomu uz dva roky. Predavajucej som napisala mail ze mam zaujem ale ze ho chxem vidiet a ona suhlasila. Bol uplne novy. Aj zarucny. Vsetko ako ma byt.

miskaamatko
11. jan 2014

@saska2208 jeejjj dakujem pekne si zlatá, a mi strašne páči ten kočík, aj vzhľadovo aj parametre su dobre, a povedzme si narovinu, ajcena je slušná, lebo niektoré tie kočáre fuuu.... este raz dakujem

anka12
26. jan 2014

Ak by ste mala niektorá záujem ja budem mať na predaj v čierno kvietkovej kombinácii Poppy.. tak za 2 mesiace ..veľmi lacno ,vieme sa aj dohodnúť

martinazv
21. feb 2014

@dominika1988 ahoj, cakame dvojicky a tiez uvazujeme nad kocikomDor jan danny sport 3 line twin, nam sa paci ten zeleno - hnedy 🙂 Si s nim úplne spokojna? Pozerali sme ho na nete a stoji 625,- eur (2x vanicka, 2x sportovy, 2x vajicko). Ty si ho kde kupila za taku dobru cenu? Dakujem za info, papa 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
martinazv
21. feb 2014

prepac som tu len od vcera a nejak sa tu este neviem orientovat 🙂

13nyssa13
13. apr 2014

ahojte
chcela by som si niekde pozriet kocik danny sport (flower) alebo aj iny typ, ale neviem sa dopatrat kde sa da vidiet realne, neodpisuju mi ani na mail -viete poradit?
dik ;)

sziwi
11. jún 2014

Ahojte, mne sa tiez velmi pacia kociky Dorjan. Som z BA a som dost sklamana, ze tu nemaju nejaku kamennu predajnu, kde by sa to dalo vyskuat, ohmatat a tak. Co sa tyka tej vahy, zvazujeme aj Teutoniu, ten ma vahu do 15,3 kg. A je o dost drahsi... Este musime pomerat vytah a kufor auta, ale asi z tychto dvoch znaciek si nakoniec niektory vyberieme ;)

lubkabarborka
23. júl 2014

zmesti sa ten kočík do výťahu?? dakujeem =)

ask
23. júl 2014

@lubkabarborka My mame ten malicky cinzakovy vytah a zmestili sme sa🙂 Mozes kuknut u mna v bazariku ze s akym konkretnym kocikom🙂 Ak budes velmi chciet, zmeriam Ti zajtra aj nas minivytah🙂

mirka86
7. okt 2014

Ahojte chcela by som sa opýtať kde by som si mohla pozrieť naživo kočík dorjan v trenčíne

Strana
z7