Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?
ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?
@saska2208 ahj chcem sa spýtať kde v Tn si si ho bola pozrieť ďakujem 🙂
@miskaamatko ahoj nasla som ho na internete ako ineternetovy predaj. No vieme aka je doba tak som nastojila na tom ze ho chxem najskor vidiet az potom kupit. Kde presne v Tn to bololo uz ozaj netusim. Su tomu uz dva roky. Predavajucej som napisala mail ze mam zaujem ale ze ho chxem vidiet a ona suhlasila. Bol uplne novy. Aj zarucny. Vsetko ako ma byt.
@saska2208 jeejjj dakujem pekne si zlatá, a mi strašne páči ten kočík, aj vzhľadovo aj parametre su dobre, a povedzme si narovinu, ajcena je slušná, lebo niektoré tie kočáre fuuu.... este raz dakujem
Ak by ste mala niektorá záujem ja budem mať na predaj v čierno kvietkovej kombinácii Poppy.. tak za 2 mesiace ..veľmi lacno ,vieme sa aj dohodnúť
@dominika1988 ahoj, cakame dvojicky a tiez uvazujeme nad kocikomDor jan danny sport 3 line twin, nam sa paci ten zeleno - hnedy 🙂 Si s nim úplne spokojna? Pozerali sme ho na nete a stoji 625,- eur (2x vanicka, 2x sportovy, 2x vajicko). Ty si ho kde kupila za taku dobru cenu? Dakujem za info, papa 🙂
prepac som tu len od vcera a nejak sa tu este neviem orientovat 🙂
ahojte
chcela by som si niekde pozriet kocik danny sport (flower) alebo aj iny typ, ale neviem sa dopatrat kde sa da vidiet realne, neodpisuju mi ani na mail -viete poradit?
dik ;)
Ahojte, mne sa tiez velmi pacia kociky Dorjan. Som z BA a som dost sklamana, ze tu nemaju nejaku kamennu predajnu, kde by sa to dalo vyskuat, ohmatat a tak. Co sa tyka tej vahy, zvazujeme aj Teutoniu, ten ma vahu do 15,3 kg. A je o dost drahsi... Este musime pomerat vytah a kufor auta, ale asi z tychto dvoch znaciek si nakoniec niektory vyberieme ;)
zmesti sa ten kočík do výťahu?? dakujeem =)
@lubkabarborka My mame ten malicky cinzakovy vytah a zmestili sme sa🙂 Mozes kuknut u mna v bazariku ze s akym konkretnym kocikom🙂 Ak budes velmi chciet, zmeriam Ti zajtra aj nas minivytah🙂
Ahojte chcela by som sa opýtať kde by som si mohla pozrieť naživo kočík dorjan v trenčíne

@petulka3331 Kociar DorJan bezovo - hnedy butterfly je vystaveny aj v Spišskej Novej Vsi v Madarase