Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

ale je "sranda" ze na videu krasne plastenka pasuje 😀
@monik297 ahoj, objednali sme nafukovacie kolieska lebo sme si mysleli ze to bude v kolesach no nakoniec aj na tych sa to rozchadza tak sme ich dali vcera na reklamaciu s tym ze nam najprv vyreklamuju jedny kolesa a potom aj tie druhe,predajca si mysli ze je to v kolesach ale ja pevne verim ze to bude v konstrukcii kedze sa to tak rozchadza, uvidim este ako s tym pochodime lebo zevraj sa s takou chybou este nestretli, inak pouzivame kocik cca 2 mesiace prestava sa mi uz pacit
@janulik2008 ved toto zati sa nato pytam asi setrili foliou 😕
@danky24 , @lucuska22 ďakujem žienky, budem musieť napísať reklamáciu čoho som sa chcela vyhnúť. Myslela som, že robí neplechu len na nerovnom teréne, ale nie len vŕzga, ale aj strašne puká napr. na úplne rovnom teréne ako je zámocká dlažba a to sa už bojím, že sa konštrukcia pomaly rozpadne. Už sa hanbím aj chodiť kočíkovať s takým kočíkom :(
@alexch My tiež kočíkujeme len od februára a je to katastrofa. Myslím, že v kolieskach to určite nebude, pretože my od začiatku jazdíme na nafukovacích, plastové sme ešte ani raz nepoužili a je taký strašný už od začiatku.
Babenky a keby som vás veľmi pekne poprosila odfotili by ste mi ho tie čo ho máte ? Napríklad aj zo zadu a tak hľadala som veľmi veľa kočíkov ale zatiaľ tento vedie
@alexch My sme kupovali kočík z detských túžob, zatiaľ sme ešte nepodali reklamáciu, pretože nemáme druhý kočík, ktorý by sme mohli zatiaľ používať. Ale v priebehu budúceho týždňa to hádam už budeme riešiť a dúfame, že sa spoločnosť vyjadrí kladne. Partner to nechce vôbec riešiť, že to bude na dlhé lakte... Možno keby nahodíme športovú časť by to bolo lepšie, ešte sme neskúšali.
Ahojte maminky.. PREDAVAM EASY GO OPTIMO..
Kupovany 12/2016 ,kocik je stale v záruke, bez poškodení v top stave.. Pouzivany od 3/2017..
Farba sand, v cene su aj nafukovacie kolieska..
Komplet trojkombinacia aj s postou 330..pri rychlom jednani viem znizit cenu..
Dostupny od 6/2017..vtedy mi dojde novy..

@alexch posím ťa ako ste vyriešili to rozchádzanie koliesok? Mne sa zdá, že je celý rozčapený ako kačica a k tomu poriadne vŕzga. Nevieme či je to len zlý kus, ktorý máme reklamovať, alebo to robí viacero kočíkov.