icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
monik297
19. apr 2017

@alexch posím ťa ako ste vyriešili to rozchádzanie koliesok? Mne sa zdá, že je celý rozčapený ako kačica a k tomu poriadne vŕzga. Nevieme či je to len zlý kus, ktorý máme reklamovať, alebo to robí viacero kočíkov.

janulik2008
19. apr 2017

ale je "sranda" ze na videu krasne plastenka pasuje 😀

danky24
19. apr 2017

@monik297 ja by som ho reklamovala lebo som velmi prekvapena ze vrzga. Stretla som par mamiciek co ho maju a nik sa na to nestazoval.

lucuska22
19. apr 2017

@monik297 ani mne nevrzga ani nic s kolieskami nieje. Praveze ja som velmi spokojna 😉

alexch
19. apr 2017

@monik297 ahoj, objednali sme nafukovacie kolieska lebo sme si mysleli ze to bude v kolesach no nakoniec aj na tych sa to rozchadza tak sme ich dali vcera na reklamaciu s tym ze nam najprv vyreklamuju jedny kolesa a potom aj tie druhe,predajca si mysli ze je to v kolesach ale ja pevne verim ze to bude v konstrukcii kedze sa to tak rozchadza, uvidim este ako s tym pochodime lebo zevraj sa s takou chybou este nestretli, inak pouzivame kocik cca 2 mesiace prestava sa mi uz pacit

martinkaa299
autor
19. apr 2017

@janulik2008 ved toto zati sa nato pytam asi setrili foliou 😕

monik297
19. apr 2017

@danky24 , @lucuska22 ďakujem žienky, budem musieť napísať reklamáciu čoho som sa chcela vyhnúť. Myslela som, že robí neplechu len na nerovnom teréne, ale nie len vŕzga, ale aj strašne puká napr. na úplne rovnom teréne ako je zámocká dlažba a to sa už bojím, že sa konštrukcia pomaly rozpadne. Už sa hanbím aj chodiť kočíkovať s takým kočíkom :(

@alexch My tiež kočíkujeme len od februára a je to katastrofa. Myslím, že v kolieskach to určite nebude, pretože my od začiatku jazdíme na nafukovacích, plastové sme ešte ani raz nepoužili a je taký strašný už od začiatku.

marisha99
20. apr 2017

Babenky a keby som vás veľmi pekne poprosila odfotili by ste mi ho tie čo ho máte ? Napríklad aj zo zadu a tak hľadala som veľmi veľa kočíkov ale zatiaľ tento vedie

asiena
20. apr 2017
alexch
20. apr 2017

@monik297 kde si kupovala kocik? Daj vediet ci ti ho vyreklamovali, lebo aj mne puka tiez si mydlim ze pojde cely na reklamaciu nielen kolieska

marisha99
20. apr 2017

@asiena jej ten je krásny keď som ho nikde v Žiline nenašla 😥ho vyskúšať nevieeeem pomoooc a veľmi ďakujem vyzerá super sa bojím len tak objednať bez odskusania

lucuska22
20. apr 2017

@marisha99 ja mam tu purple farbu a som velmi spokojna 😉 uvidime casom ale je pevny dost.

asiena
20. apr 2017

@marisha99 tiež sme ho nemali možnosť odskúšať no som spokojná s ním...jedine sme dokúpili nafukovacie kolesá

danky24
20. apr 2017

@lucuska22 na tu ferbu mam aj ja zalusk len ked pozeram tieto foto tak ja ked som bola pozerat v Alladinovi nebolo tam to okienko ma to prekvapilo 😲

danky24
20. apr 2017

@marisha99 ani v alltoys ho nemaju skus sa tam opytat ci ho nebudu mat

lucuska22
21. apr 2017

@danky24 to je zazipsovane to okienko 😉😉a to v zadubje taky pevny idelit sobsietkou nieje cez neho poriadne aňi vidiet 😉

marisha99
21. apr 2017

@lucuska22 prosím ťa odfotis mi ako vyzerá ťa purpl farba naozaj 😊😘ďakujem mám už nervy s tych kočíkov

denniya
21. apr 2017

@marisha99 skus pozriet pri carrefoure v bambine, ta drevenica. Tam som ho videla par mesiacov dozadu.

marisha99
21. apr 2017

@denniya diky zajtra tam rovno skočím😘😘😘😘😘😘😘😘😘

lucuska22
22. apr 2017

@marisha99 blesk mi to osvetluje v skutocnosti je taka tmavsia pekna

monik297
24. apr 2017

@alexch My sme kupovali kočík z detských túžob, zatiaľ sme ešte nepodali reklamáciu, pretože nemáme druhý kočík, ktorý by sme mohli zatiaľ používať. Ale v priebehu budúceho týždňa to hádam už budeme riešiť a dúfame, že sa spoločnosť vyjadrí kladne. Partner to nechce vôbec riešiť, že to bude na dlhé lakte... Možno keby nahodíme športovú časť by to bolo lepšie, ešte sme neskúšali.

asiena
24. apr 2017

🙂 môžme jazdiť

lea_nr
24. apr 2017

@asiena krásna podložka kupovaná z obchodu či šitá? 🙂

asiena
24. apr 2017

@lea_nr ďakujem 😊 šitá od šikovnice zo sashe 😉

matulya
28. apr 2017

@asiena mozem poprosiť jej meno.. Napisala by som jej.. Veľmi sa mi paci..

asiena
28. apr 2017

@matulya ...ďakujem a na sashe je ako konvalinka (Katarina Kusek) ...látku som si sama objednala a ona ušila 🙂

matulya
28. apr 2017

@asiena Ďakujem pekne.. A môžem sa spýtať na cenu?

asiena
28. apr 2017

@matulya okolo 35€

matulya
28. apr 2017

@asiena Ďakujem

matulya
30. apr 2017

Ahojte maminky.. PREDAVAM EASY GO OPTIMO..
Kupovany 12/2016 ,kocik je stale v záruke, bez poškodení v top stave.. Pouzivany od 3/2017..
Farba sand, v cene su aj nafukovacie kolieska..
Komplet trojkombinacia aj s postou 330..pri rychlom jednani viem znizit cenu..
Dostupny od 6/2017..vtedy mi dojde novy..