icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
katrin21
20. mar 2017

@danky24 nie nie, maju ho mat az buduci tyzden pokial viem..
aj ked tam svagrina minuly tyzden volala, tak jej povedali, ze az tento ( vtedy buduci) tyzden ho budu mat.. ja som tam nesla kvoli nemu, ale teda bola som tam a nemali ho..

marian86
20. mar 2017

@katrin21 maju na stranke vypisanu, ze dostupne bude az od od 21.3 v obchode

asiena
20. mar 2017

Ahoj,maminky neviete poradit kde ho zozeniem vo farbe sand?nepredava niekto sportovu cast?dakujem

luciabacia
21. mar 2017

@asiena hnedý mali posledné v obchode kočíky luna

sladkamiki
23. mar 2017

@asiena v pe som ho videla 😉

lea_nr
26. mar 2017

Baby prosím Vás ako sa dajú dole zadné kolieska? Ani za svet si neviem spomenúť 🙈 chcela som ho len potiahnuť a nešlo mi to. A pomohlo Vám nastriekane proti vŕzganiu? Začalo mi vŕzgať zadne koleso 😣

alexch
27. mar 2017

Pouzivame sportak mesiac a rozchadzaju sa nam zadne kolieska robi to este niekomu? Dakujem za odpovede

sibicelka
27. mar 2017

@alexch ja poizivam kociar od juna a je to v pohode
...

lucuska22
27. mar 2017

@sibicelka ahoj a si spokojna s nom? Ako stare mas dieta? Ja rozmyslam nad nim ale neviem sa rozhodnut.

sibicelka
27. mar 2017

@lucuska22 ahoj. Pouzivam od narodenia. Teraz ma 9mes. V sportaku je od 5.5mes. Lebo bola s o eralom a fusakom vo vanicke velmi napraskana.
Som spomojna. Je lahky , spratny ...casto ho nakladam. Preto vaha a rozmery hrali u mna rolu. Na nerovnosti nic moc. Ale da sa zvladnut. Ja by som dalsi kociar kupovala s rovnakymi kolesami(10'') v predu aj zadu....na tie slovenske chodniky

jani255
29. mar 2017

Dievčatá prosim vajíčko sa dá nakliknut na kočík? A kto ho máte je dobré? Treba aj nejaký adaptér či pasuje tam?ďakujem vopred🙂

iv2017
29. mar 2017

Ja ho mam vo farbe sand, celu 3- kombináciu a som spokojná. Zatiaľ bez chýb. Vajíčko ma svoj adaptér a v pohode sa naklikne na konštrukciu.

luckajaku
30. mar 2017

@iv2017 Dobry den mozem sa spytat ci ma aj nejake odpruzenie alebo je uplne bez? A kupovali ste ho ako komplet sadu alebo jednotlivo, pytam sa kvoli tomu ako vas to cenovo vyslo najvyhodnejsie?dakujem

iv2017
30. mar 2017

@luckajaku Odpruženie nemá ako iné kočíky. Hojdat sa nedá. Ale to som ani nechcela, takže neľutujem. Kupovala som naraz celu 3- kombináciu. Co sa týka ceny, to je jedno ci všetko spolu alebo len hlboky ci sportovy. Keďže osobne si myslím, že kociar sa dlho nevyužíva, nechcela som vela investovať. Potom keď bude babo väčšie, tak si kúpim predsa úplne iný, vyslovene športový kočiarik 😉

dohna
30. mar 2017

baby dá sa dať tá športová časť do úplného sedu ? a sedenie je korýtkové či normálne ?

janulik2008
30. mar 2017

@dohna da sa dat do sedu ako vsetky kociky a sedenie je normalne nie korytkove

martinkaa299
autor
11. apr 2017

Baby mam taku otazocku, sice mam sportovy kocik od septembra este.som nevyuzila plastenku az dnes a som z nej sklamana ledva som ju natrepala na nozicky.. aj vy to tak mate? Lebo teraz neviem ci mi nahodou nedali plastenku na hlboku cast fakt sa mi to zda kratke strieska v poho ale ten nanoznik som tam ledva vpratala. Prikladam.foto bordel si nevsimajte vonku prsalo tak som to cvakla v pivnici

lucuska22
11. apr 2017

@martinkaa299 ja som ju eeste nerozbalila 🙂

lea_nr
11. apr 2017

@martinkaa299 určite nemáš na hlbokú lebo tá preistotu nemá vôbec okienko 😫😫

lucuska22
11. apr 2017

baby ake vajico tam pasuje? Ja by som potrebovala na dva mesiace tak by som pozrela na bazare alebo skusila pozicat dakujem.

danky24
11. apr 2017

@lucuska22 pozri si video k tomuto kociaru na aladdinovi a tam ked montuje vajicko mas vsetky znacky vajicok co tam sedia akurat adapter na vajicko potrebujes dokupit. 😉

martinkaa299
autor
11. apr 2017

@lea_nr to ako vazne? Neviem ci nola vada v tom ze som mala na rovno ten drziak na nozicky ma.to rano nenapadlo v rychlosti dat dole nech nalej hompalaju nozky

sibicelka
11. apr 2017

@martinkaa299 tiez to mam tak napraskane... 😒

lucuska22
11. apr 2017

@danky24 dakujem

lucuska22
11. apr 2017

mozes mi poslat link ja som to tam nenasla 😘
@danky24

danky24
11. apr 2017

@lucuska22 najprv prepac pomylila som si stranky, nie aladdin ale mravcek
http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombinov...

lea_nr
11. apr 2017

@martinkaa299 smrtelne...neviem ci mam malej kupit kyslikovu nasku do kocika pre istotu alebo ako si to predstavovali 🤔🤔

martinkaa299
autor
12. apr 2017

@sibicelka aha takze to ma byt normalne podla nich....

martinkaa299
autor
12. apr 2017

@lea_nr to si neviem ani predstavit...

lenkamydlekova
12. apr 2017

@marisha99 my sme ho kupovali v polsku 😉