Kočík Easy Go Optimo
@nelinka158 ano mam na predaj pozrite moj inzerat
Ahojte, dokupovali sme nafukovacie kolieska z aladdinu a zdá sa mi, že je kočiar oveľa ťažší a normálne nevladzem ho tlačiť. Mali ste aj vy s tým skúsenosť ? Už sme mali raz kočiar s nafukovacími kolieskami a práveže išiel ľahšie jak s obyčajnými, tak nechápem prečo to ide tak tažko. :(
Ak by mal niekto záujem, predám celu trojkombináciu. Použitá len vanicka a vajíčko cca 2 mesiace - ako nové, bez poškodení, športová časť vôbec nepouzita. Farba SAND
Ja používam oba druhy kolies a rozdiel vo váhe nevidím. Podľa mňa nie je vôbec ťažký. Čo potom iné druhy koníkov? Tie sú ťažké...
Druhy kocikov
@ejnik nie je ťažký ale keď dáte nafukovačky tak je to rozdiel.oproti pogumovaným....predsa nafukovacie koleso je ťažšie ako obyčajné...ja som si zvykla za 2 dni a to ho vláčim denno denne po schodoch naložený a to nie som žiadny rambo 😄😄
@majka4848 podľa mňa ste nezvyknutá ja som prvý deň bola úplne šokovaná ale tak to bol len šok po 2 mesiacoch jazdenia na umelých. Podľa mňa 2dni jazdenia a hneď si zvykne. A ako vraví @iv2017 čo potom iné kočíky čo majú 15kg? 😫
Baby ak by ste mali zaujem mam nafukovacie na predaj jazdene asi mesiac.
Chcem sa spýtať či sa tento kočík dá aj hojdať.Ďakujem
ja ho predavam ak chcete komplet cely za 180 aj s nafukovacimi kolieskami a vsetkymi doplnkami k tomu.ak by ste mali zaujem naposte mi sms alebo zavolajte 0948 252 409.ak by ste nechceli kolieska viem spustit z ceny.
@nelinka158 ja ho predavam ak by ste este mali zaujem.dokupila som aj nafukovacie kolieska cize viete si ich menit podla toho do akeho terenu idete.kocik ma cca pol roka je ako novy.Dala by som ho za 180 s tymi kolieskami lebno tir som kupovala zvlast ale ak by ste nechceli tire kolieska viem spustit z ceny.kludne mi zavolajte alebo napiste sms 0948 252 409.nie vzdy som totiz na nete.
@sussana2005 ďakujem už som kúpila
@monikastraskova chcem sa spytat ako ste spokojna s kocikom easy go optimo po zime a uz skoro aj po lete? ?🙂 isli by ste do kupy tohto kocika este raz?kde ste prosim kupovala zimnu vybavu je nadherna.my mame termin v decembri.dakujem
@matulya este mate kocik na predaj?dakujem
@andrea0423 áno stále to je aktuálne..mám ho aj v inzerátoch.. kľudne ma kontaktujte..
@tilly14 adapter na kocar je len jeden a pasuju k nim asi 6 ks vajicok a maxi cosi k nim patri mam ho doma a tu je video kde mas vypisane znacky ktore vajicka pasuju http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombinov...
😉

prosím Vás aké podložky máte v športovom?