icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
lea_nr
3. aug 2017

prosím Vás aké podložky máte v športovom?

alexch
3. aug 2017

@nelinka158 ano mam na predaj pozrite moj inzerat

majka4848
3. aug 2017

Ahojte, dokupovali sme nafukovacie kolieska z aladdinu a zdá sa mi, že je kočiar oveľa ťažší a normálne nevladzem ho tlačiť. Mali ste aj vy s tým skúsenosť ? Už sme mali raz kočiar s nafukovacími kolieskami a práveže išiel ľahšie jak s obyčajnými, tak nechápem prečo to ide tak tažko. :(

lea_nr
3. aug 2017

@majka4848 je to tak. aj ja som bola šokovaná aký bol s nafukovacími kolesami ťažký. ale po čase som si zvykla, lebo teda je to pohodlnejšie ako s pogumovanými 🙂

iv2017
3. aug 2017

Ak by mal niekto záujem, predám celu trojkombináciu. Použitá len vanicka a vajíčko cca 2 mesiace - ako nové, bez poškodení, športová časť vôbec nepouzita. Farba SAND

majka4848
3. aug 2017

@lea_nr och ale na mna je to strážne tažké. Maly ešte taký bunčko, čo to bude neskôr :( normálne som sklamaná. Veeeeeľi sklamaná :(

ejnik
3. aug 2017

Ťažký je ??? Vazne ??? Ja nad nim rozmyslam len byvam v dedine ktora je v kopci tak kocikujem skoro stale do kopca a z kopca ... joooj
@majka4848

iv2017
3. aug 2017

Ja používam oba druhy kolies a rozdiel vo váhe nevidím. Podľa mňa nie je vôbec ťažký. Čo potom iné druhy koníkov? Tie sú ťažké...

iv2017
3. aug 2017

Druhy kocikov

lea_nr
4. aug 2017

@ejnik nie je ťažký ale keď dáte nafukovačky tak je to rozdiel.oproti pogumovaným....predsa nafukovacie koleso je ťažšie ako obyčajné...ja som si zvykla za 2 dni a to ho vláčim denno denne po schodoch naložený a to nie som žiadny rambo 😄😄
@majka4848 podľa mňa ste nezvyknutá ja som prvý deň bola úplne šokovaná ale tak to bol len šok po 2 mesiacoch jazdenia na umelých. Podľa mňa 2dni jazdenia a hneď si zvykne. A ako vraví @iv2017 čo potom iné kočíky čo majú 15kg? 😫

ejnik
4. aug 2017

@lea_nr ja mam teraz kocik co ma 15 kg... mala ma 10 ... beriem nakup mlieko atd... 🙂 takze vsetko je lepsie ako tento teraz
A este mam otazku nema malo miesta na sedenie ??? Lebo daktore sa my zdaju ze maju viac priestora 🙂

lea_nr
4. aug 2017

@ejnik no vidíš tak vieš porovnať čo je ťažke 😀
My sme ešte vo vaničke tak neviem aký bude športiak ale ano su aj väčšie aj menšie kočíky 🙂

lucuska22
4. aug 2017

Baby ak by ste mali zaujem mam nafukovacie na predaj jazdene asi mesiac.

majka4848
6. aug 2017

@lea_nr My sme mali vaničku s nafukovacími kolieskami a bol to obyčajný kočiar z Poľska nič kvalitné a išiel oveľa ľahšie ako tento. Keby som nevedela porovnať som ticho lebo by som si myslela, že tak to ma byť 🙂

kaki221
17. aug 2017

Chcem sa spýtať či sa tento kočík dá aj hojdať.Ďakujem

danky24
17. aug 2017

@kaki221 velmi malinko, este ked je vanicka tak sama o sebe sa hybe ale ked uz je sportova skoro nie

kaki221
17. aug 2017

@danky24 Ďakujem😉

sussana2005
21. aug 2017

ja ho predavam ak chcete komplet cely za 180 aj s nafukovacimi kolieskami a vsetkymi doplnkami k tomu.ak by ste mali zaujem naposte mi sms alebo zavolajte 0948 252 409.ak by ste nechceli kolieska viem spustit z ceny.

sussana2005
21. aug 2017

@nelinka158 ja ho predavam ak by ste este mali zaujem.dokupila som aj nafukovacie kolieska cize viete si ich menit podla toho do akeho terenu idete.kocik ma cca pol roka je ako novy.Dala by som ho za 180 s tymi kolieskami lebno tir som kupovala zvlast ale ak by ste nechceli tire kolieska viem spustit z ceny.kludne mi zavolajte alebo napiste sms 0948 252 409.nie vzdy som totiz na nete.

nelinka158
22. aug 2017

@sussana2005 ďakujem už som kúpila

andrea0423
26. aug 2017

@monikastraskova chcem sa spytat ako ste spokojna s kocikom easy go optimo po zime a uz skoro aj po lete? ?🙂 isli by ste do kupy tohto kocika este raz?kde ste prosim kupovala zimnu vybavu je nadherna.my mame termin v decembri.dakujem

andrea0423
26. aug 2017

@matulya este mate kocik na predaj?dakujem

matulya
26. aug 2017

@andrea0423 áno stále to je aktuálne..mám ho aj v inzerátoch.. kľudne ma kontaktujte..

tilly14
27. aug 2017

@gamitu ahoj, mozem sa prosim spytat aky typ adapteru mam hladat? Chceme kupit tento kocik, autosedacku mam maxi cosi. A som z tych adapterov zmetena ☹ Ci nahodou nemate foto? Velmi pekne dakujem za pomoc.

danky24
27. aug 2017

@tilly14 adapter na kocar je len jeden a pasuju k nim asi 6 ks vajicok a maxi cosi k nim patri mam ho doma a tu je video kde mas vypisane znacky ktore vajicka pasuju http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombinov...
😉

tilly14
27. aug 2017

@danky24 dakujem velmi pekne za odpoved a tie adaptery ste kde kupovali? Ci boli s kocikom?

danky24
27. aug 2017

@tilly14 v hlohovci Aladin ci ako sa to vola

tilly14
27. aug 2017

@danky24 tam chceme kupit aj kocik! Takze to vybavime jednou cestou 😉 . Dakujem

danky24
27. aug 2017

@tilly14 aj ja som tam kupila a vajko som mala 😉

tilly14
27. aug 2017

@danky24 tak som na ich stranke, ale sa mi nezda, ze tam prave teraz maju ten typ adapterov... A kolko asi stali? Lebo som ich nasla aj na jednej ceskej stranke, ak by neboli v hlohovci, budem musiet objednat odtial