icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
danky24
28. aug 2017

@tilly14 no ked tam ides kupovat kociar oni ti objednaju. Ja si nepamatam kolko stali ale mari sa mi okolo 30, co viem ze cena bola orientacne rovnaka ako vsade inde na nete + - takze by som nespekulovala. Mne objednavali teda vanicku, sportovu a adaptery. Inac prisiel velmi rychlo, mal za 8 tyzdnov a tusim po 3 prisiel.

tilly14
28. aug 2017

@danky24 aha, no tak super. V tom pripade, to cele necham na nich. Dakujem za pomoc 🙂

andulja
28. aug 2017

Dievčatá, prosím, kupovali ste si niektorá podložku do športovej časti? velmi by som chcela, ale ako ju napasovať, ked popruhy ( bodové pásy) sú napevno? Alebo len nevidím, ako ich odmontovat, aby sa dala navliect podložka? Poradíte, prosím?
Podlozku som chcela tuto: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/bp53tq/...

lea_nr
28. aug 2017

@andulja ja mam od nej podlozku a pekne sedi. A ved pasy nemas na pevno. Pekne ich odpojis od bokov a prevlecies cez podlozku a zapnes ich naspat

lea_nr
28. aug 2017
katrin21
28. aug 2017

@lea_nr krasna podlozka, odkial?

lea_nr
28. aug 2017

@katrin21 nad mojím komentom je link andulja ho pridala 🙂 od tej pani som aj ja objednávala 🙂

danky24
28. aug 2017

Je super baby mam v plane to riesit ale az na leto tak ale asi teraz ppriesim aby sedel. 😁

andulja
28. aug 2017

@lea_nr dakujeeeeeeem, uz som to pochopila 😀 😘

katka_br
29. aug 2017

@monikastarkova úplne ma vaše fotky prehovorili, len ešte váham či objednať aj nafukovacie kolesá, neodrali sa tieto velmi

monikastarkova
29. aug 2017

@katka_br ja mam oboje kolesa, som zastanca nafukovacich, ked som mala dostala defekt, tak som len vymenila a jazdila kym manzrl nezalepil, je to cca 20€ navyse za kolesa

katka_br
30. aug 2017

@monikastarkova ďakujem, ja mám tiež radšej nafukovacie

salome51
1. sep 2017

Ahojte, prosím o radu. Musím sa rýchlo rozhodnúť tak nemám čas čítať celú diskusiu. Chcem vymeniť Britax Affinity za Eady go optimo - už používaný ale ešte v záruke. Čo chcem alw vedieť je ako zvláda terén a hlavne sneh. Či je stabilný lebo konštrukcia sa mi zdá "tenká", nezlomí sa? A čo strieška, je dosť dlhá? Je priestrsnný aj pre väčšie dieťa, napr. 2 ročné? K tomu kočíku sú aj nafukovacie kolesá. Ozaj a farba kočíka je taká svetlo hnedá. Nemaže sa velmi, lebo veľa chodíme autom. Vďaka

lucuska22
1. sep 2017

@salome51 ja som kocik kupila v aprili a uz aj predala. Moja mala ma 10m kocik jej bol ltt. V zime by jej nohy trcali uz a strieska je tam velmi nizko 2 r dieta ju bude mat uplne tesne nax hlavickou. Tolko z mojej strane. Ja som kupila iny

salome51
1. sep 2017

@lucuska22 a ak sa smiem spýtať aký si si vybrala?

lucuska22
1. sep 2017

@salome51 mam petite mars street a je s nim aj ovela lahsia manipulacia. Easy go som jednou rukou tazko neutlacila. Temto ide sam

lucyannmary
4. sep 2017

Ahojte baby, chela by som sa spýtať na vaše skúsesnosti s týmto kočiarom, nakoľko zvažujem jeho kúpu, ako by ste ho zhodnotili teraz? Kúpili by ste si ho ešte raz? Konštrukcia je stabilná (nakoľko mi pripadá pomerne krehká...), nevŕzga? Do akého veku dieťaťa ste ho používali? Ďakujem za každý postreh! @lenkamydlekova @martinkaa299 @lenkamydlekova @martinkaa299 @lilu275 @lenka5246 @bales1214 @marian @veronicenkaaaa @sibicelka
@dzubdad @ludmila1307

martinkaa299
autor
4. sep 2017

@lucyannmary ja ho pouzivam stale, je to taka tvrdsia konstrukcia, nepohojhas v nom dieta , ale ja som spokojna je lachky oproti trokomb. Co som mala zlozim ho v kope. Prsiplast sa mi zda maly no ale narvem ho na kocik za tie peniaze som spokojna

majka4848
5. sep 2017

Ahojte aký fusak do športovej časti máte ? 🙂

ludmila1307
5. sep 2017

@majka4848 ja mam z emitexu, aj prechodny a aj zimny a maximalna spokojnost 😉

majka4848
5. sep 2017

@ludmila1307 Dakujem a mohla by si mi prosím ta poslať link že aký asi ? 🙂

sibicelka
6. sep 2017

@lucyannmary ahoj. My pouzivame kociar od narodenia, teraz ma 15m. A kociarujeme dalej. Hojdat sa neda. Nieje tam ziadne pruzenie. Mne osobne to chvilku vadilo, hlavne kym bola dcera malicka. Vanicku som vyuzila 5mes. Potom prisla zima a s fusakom sa mi tam uz nezmestila.
Fusak zimny mam tiez Emitex.
Kociar nakladam a vykladam do auta velmi casto, konstrukcia drzi. Akurat mi zacalo trochu vrzgat jedno koleso. Treba ho dat dole a vycisrit. Moze byt zanesene.
Kociar dostava celkom zabrat, preto keby som este raz kupovala, kupim s rovnakymi kolesami ako su zadne. Alebo ako ma napr. Camarelo, ten ma zadne 12tky a predne 10tky. Tie predne mi pridu male na nase chodniky, zvyknem sa zakliesnit.

No ale chcela som lahky skladatelny sikovny kociar, nie za 1000e . Takze som spokojna v podstate. 😉

ludmila1307
6. sep 2017

@sibicelka tie kolesa aj mne vadia velmi, dost zle sa s nimi manipuluje hlavne v zlom terene...

sibicelka
6. sep 2017

@ludmila1307 veru tak.
Na chate mam camarelo od ruky...
Ten peruje o dušu 😀
Ale je to velke teleso... doma by som to nechcela

michalecka
12. sep 2017

@lenkamydlekova dobrý deň,prosím vás aj my mame tento kocik a neviem ani za svet prísť na to,ako sa tam pripevňuje nanoznik...

sussana2005
12. sep 2017

Dobrý ja som.ho už predala .takže vám ne poradím.

sibicelka
14. sep 2017

@michalecka nanoznik sa pripevnuje trochu blbo. Musite obtocit okolo madla a zacvaknut cvok

tilly14
14. sep 2017

@michalecka tu je super video, kde najdete uplne vsetko 😉 http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombinov...

majka4848
14. sep 2017

A neviete náhodou poradiť nejaký prípravok alebo niečo čo by vyčistilo striesku ? Niečo na ten materiál :(

tilly14
14. sep 2017

@majka4848 myslite striesku na hlboku vanicku? Tu som celu odopla a supla do pracky na 30tku, pouzila praci gel. Krasne sa oprala, ziadne poskodenie.
Co sa sportovej casti tyka, skuste jar, alebo nejaky praci gel. My mame denim. Vyzera to byt dobre udrziavatelny material.