Kočík Easy Go Optimo
Ahojte, predávame športiak vo fialovej farbe. Kto by mal záujem, kľudne píšte 😉
Chcem sa opytat ciste tam mali dietatko aj ťažie ako 15 kil ? A je pevny stabilny a dobre odpruzeny ??
Ahojte,predavam vanicku,spodna cast cierna,strieska tmavomodra jeansovina,nanoznik,plastenka k nej 😉
@ejnik ak chcete odpruzeny tak skoe bebetto nico
Dobry den prosim vas ma niekto skusenost s tymto kocikom aj s hlbokovou vanickou? Je dost pevny? Nie je labilny..a kolieska sa nenicia? Dakujem🙂
@iv2017 ahoj uz ste predali ten kocik ????
@iv2017 ahoj mate este ten kocik v ponuke
Ja budem posúvať sportiak easy go aj s nafukovacimi kolesami
Môj maly ma 10 m teraz mu je tak akurát ale nechcem ho meniť 🙈 Bola to láska na prvy pohľad 😭 Viete poradiť niečo iné? Tomu podobne ?
Moja dcéra ma rok a pol, cez 13 kíl a v pohode mi tam vojde ešte.
@majka4848
@ludmila1307 verím tomu, že aj moj tak bude 🙂 nechce sa mi zháňať další. Len už teraz ma 11 kíl
@majka4848 myslim, že nebude treba, jedine žeby ste mali doma malého Golema 😆😂😁 ale nie, smejem sa 😉😆😊 detičky už po roku nerastú tak rýchlo, ani nepriberajú a tým, že už začínajú aj chodiť, tak ani kočiarik nebudete už tak často potrebovať. My už berieme kočík len vtedy, keď ideme niekam na dlhšie trasy, alebo na nákup, že ju tam šupnem, keď vystrája, ale ináč sa učí pekne chodiť za ručičku, aby vedela ako sa má vonku správať a samozrejme nech ju zmordujeme čo najviac 😉
@majka4848 ináč naša mala rok a mala 11 kíl a odvtedy sa to nejako spomalilo, už tak nepriberá, lebo už to všetko pekne vybežká, takže ozaj sa nemusíte ničoho báť a teraz máme aj fusačik v kočíku a má tam stále dosť miesta 😉
maminky ja tiež po ňom poškulujem ale trojkombináciu ale pravdu povediac dosť sa bojím koliesok..ešte som nemala možnosť vidieť ho na živo ani skúsiť jazdu..je moc tvrdý ? ked by som dala naň nafukovačky tak je to trošku jemnejšia jazda ? ako zvláda kočík sneh ? Ďakujem za odpovede..
@ludmila1307 prosím ťa neda sa ti vložiť foto ako vyzera v kočíku aj s fusakom?Moc by mi to pomohlo....Ďakujem a mali ste s nim jazdu aj v snehu?Pekný večer
@mamina06 v snehu sa mi nejazdilo dobre s ním, ani na nafukovacich kolesách.
@ludmila1307 ďakujem pekne,potrebujem hlavne na zimu...

@tilly14 ospravedlňujem sa, zabudla som napísať že mame športiak 🙂 my mame sivý a akože dosť to na ňom vidno. A to striesku dávam hore dole ja čistými rukami, neviem sk predstaviť čo to bude keď tam bude maly capkať :( ďakujem skusim tu jar 🙂