Kočík Easy Go Optimo
@monikastarkova Dobry vecer prosim Vas nebudete posuvat ten set fusak taska rukavnik dakujem.
@september2004 dobry den, to uz som vsetko predala
@monikastarkova dakujem skoda
Ahojte mamičky...chcela by som sa Vás opýtať...tie nafukovacie kolesá k tomu kočíku treba? Nevyznám sa v tom veľmi...dnes nám prišiel už kočík...som veľmi spokojná, ale neobjednávala som k nemu tie nafukovacie kolesá...
Pokiaľ by niektorá mamička mala záujem, tak predám úplne nové, nepouzite nafukovacie kolieska.
@kaki221 Ja som s ním spokojná na pohľad je to krásny kočík...bála som sa, že malému bude tesný, lebo máme 11 mesiacov, 80 cm a 11,5 kg :D Ale zmestíme sa 🙂 No a čo sa týka hojdania to sa nedá vôbec...aj na obrubník ak by ste chceli vyjsť tak len podvihnúť sa dá...len neviem ako Vám to mám vysvetliť lebo napríklad celú váhu dieťaťa nepodvihnete musíte kočík zdvihnúť najskôr na tej strane ako ho držíte za rúčku. Ale inak je ľahko ovládateľný som spokojná....taška sa mi nepáči, ale to je len taký malý detail 🙂
Prosím Vás dievčatá...ako ste spokojné s kočíkom v "teréne"? My sme boli dnes prvýkrát na prechádzke a som strašne sklamaná rozmýšľam, že ho vrátime...strašne je krásny na pohľad ale čo sa týka funkčnosti...preto sa vás chcem opýtať, ak máte tie nafukovacie kolesá netrasie s kočíkom, lebo my máme tie pôvodné a úplne nám hrkotal kočík, kolieska neprejdu ani cez takú malú prekážku musím nadvihnúť kočík ale tak, že sa musím zaprieť o košík na spodu, keďže nie je odpružený tak neviem ☹
@monicka91 aj s nafukovacimi je to to iste. Mala som ho a uz by som ho nechcela. Peave koly tomu . A este aj sa tazko tlacil ja som bola narobena ked som niekam isla. Teraz mam petite mars street a je to tisic a jedno. Tento je lahucko ovladatelny zlvada aj tazky teran. Cerstvo otestovany v tatrach a to aj v snehu. Foto zo soboty
@monicka91 ahoj. Treba nacriet hlbsie do diskusie. Preberali sme to velakrat. Kociar nieje vhodny do terenu. Tazko sa manipuluje aj lahsia prekazka sa rovna dost tazka prekazka. Nafukovacie kolesa su lepsie trosku. Ale nic moc. Ja som ho kupovala kvoli tomu ze ho casto nakladam do auta a chodim s nim len po meste. Tak som potrebovala nieco lahke a lacne.
Ale druhykrat by som.uz nekupila.
A ano. Podobne ako lucudka pise, tazko sa tlaci. Ale mne len posledne tyzdne. Pouzivam rok a pol.
Prosím Vás, za koľko by ste posunuli kočík Easy go optimo hlboká vanička, športiak, nafukovacie kolesá + plastové, vajíčko maxi cosi cabriofix? Kočík kúpený v novembri 2016, jazdený od februára 2017 a pri predaji bude mat presne rok?
Nemám potuchy za koľko to posunúť :-/
@lea_nr ahoj môžem sa opýtať, dalo sa to vajíčko nasadiť aj na kočiar? Lebo niekde som čítala, že MaxiCosi tam pasujú, len je problém zohnať na SVK adaptéry... tak či náhodou ste ho nevyužívali aj takto 🙂 Lebo my už máme kúpene vajíčko MC Pebble a chceme si objednať aj ten kočiar... tak či mi vieš poradiť 🙂 a môžem sa opýtať, ako si bola spokojná s kočiarom? vďaka
@lucyannmary ano dalo sa dat aj na kocik. Ja som si zohnala adaptery az v Cechach lebo tu nebol nikto ochotny ich zhanat.
Ja osobne som s kocikom naozaj spokojna 🙂 poviem to tak ze za tie peniaze splnil co mal. Urcite su aj lepsie ale aj horsie kociky. Osobne si myslim, ze je to lepsi vyber ako nejaky tank v podobe camarelo a podobne. Mne velmi vyhovovalo, ze bol lahky a skladny a nikdy som nemala problem ho vyniest po schodoch 🙂
Dakujem lebo ho idem kupit 🙂
Maminky, nebude niekto predavat hlboku vanicku a vajicko k tomuto kociku???
Je hrozne tvrdý a tazky. Ja som ho mala asi 4 mes a hneď som ho predala. A kúpila najlepši aký som kedy mala. Keď som išla s nim z chodníka alebo ma chodník a mala som ho otočený k sebe som musela vynaložiť kopu sily. Je hrozne ťažký už by som ho nikdy nechcela. A je aj dosť malý. Nepohodlný.
@ludmila1307 chcete len vanicku a vajicko? Bez konstrukcie? Predam Vam 🙂
Tvrdy je. Ale tazky urcite nie. A uz vobec nie hrozne...

@ejnik ja mam britax,s nim som spokojna,len na zimu som chcela otočný 🙂 keď snežiaby som lepsie videla