Kočík Easy Go Optimo
tak aj ja ho už mám, zatiaľ som spokojná, uvidíme neskôr.. dúfam, že nesklame...
@martinkaa299 @lenkamydlekova @8deni9 @danky24 @monik297 @jenn44 @sibicelka @ludmila1307 @tilly14 - zbezne som sem oznacila z poslednych stranok, teda co najcerstvejsie skusenosti - dievcata, mohli by ste mi napisat, ako ste spokojne po dlhsom case s kocikom (sport. cast)? dakujem (dufam ze som nekupila macku vo vreci, velmi sa mi paci otacanie v smere/protismer a zaroven uplny lah, ale kedze 3komb. mame doma, nechcela som za sportiak davat majland + je dost vysoky pre mna (179cm)
Ja som ho dnes predala a teda bude mi dost chybat, ale co uz ked mala sa nechce vozit mne uplne vyhovoval akurat v zime po snehu som sa s nim viac narobila. Mne vadila akurta mala plastenka musela som dokupit univerzalnu
@martinkaa299 a polohovanie chrbáta? vidí sa mi to také slabšie, pofidérne, keď som sa syna v tom snažila dať z úplného ľahu mierne vyššie 🤔
@zuzuliennka1 bbmne to islo v pohode
@zuzuliennka1 neviem no, je tu veľa názorov, že hrká, rozchádzajú sa im kolieska a tak podobne (teda asi by bolo treba zreklamovať, lebo ja s týmto problém nemám), že baby sú s nim nespokojné, po pár mesiacoch predávajú, no ja som spokojná so športovým. Podľa mňa je ľahký a aj dostatočne veľký, vojde mi tam ešte stále moja dvojročná dcérka a ešte tam má aj dosť miesta a to nieje žiadne drobátko. Akurát čo mu vytknem, je chýbajúce pérovanie, to by bodlo, lebo dosť ťažko sa s ním niekedy manipuluje, hlavne na nerovnom teréne, po kamienkoch, pri vychádzaní na chodník..., lebo je dosť tvrdý a nejako mi v tom nepomohli ani nafukovacie kolieska. Ale za tú cenu u mňa spokojnosť.
@ludmila1307 a kolko cca vazi dvojrocna dcera? zvladne ten kocik deticky do tych 15kg ako pise? a kolieska zadne v pohode? “nerozchádzaju” sa tak od seba? pod zatazou...
@zuzuliennka1 dcera vazi cez 13 kil a s kolieskami a celkovo s kocikom nemam ziaden problem.
@ludmila1307 tak super, ďakujem... tie “rozchádzajúce sa” kolieska asi bude len vecou konkrétnych kočíkov... no nečakám “mercedes na kolieskach”, keď to stálo necelé 3 stovky, ale zas by som nerada reklamovala po mesiaci nejaké vytočené kolieska 😏😏
Moja skusenost s kocikom easy go optimo...mam kocik britax b motion a easy go optimo sa mi velmi pacil a hlavne sa mi na nom pacilo, ze je otocny v oboch smeroch...kupila som ho preto, lebo dcerka sa mi dost casto zachadzala a kedze britax sa neda otocit v protismere, tak som kupila optimo...nie je to zly kocik, ale britax je podla mna ovela lepsi ked ich mam moznost porovnat...kupovala som kocik od jednej maminy a kolieska sa uplne rozchadzaju, vyzera ako rozplestena kacica :D ale nevadi, nie je to az taka vada, prezijem to... nafukovacie kolieska ani nepouzivam, lebo mamicka mi ich poslala v dezolatnom stave (defekt vpredu aj vzadu) a nikde neviem zohnat nove nahradne plaste na tie male predne kolieska..na tie velke som zohnala ale na tie male neviem zohnat..takze asi taka moja skusenost..paci sa mi ten kocik, nie je zly..no len tie rozchadzajuce sa kolieska a mohla byt aj odpruzenie...oproti britaxu je taky tvrdsi 🙂
No ja mam od jednej mamicky easy go a som spokojna. Vyzera moderne, velmi pekny. Ziadne rozchadzajuce kolieska neevidujem.. Akurat mala taska a trosku tazsi je. Vyzera trochu ako joolz. Porovnavala som mnohe a tento ma najviac zaujal.
@8deni9 mozes dat prosim fotku tych koliesok?
@zuzuliennka1 už ho nemám ale celkovo som bola spokojná 🙂 mala som i nafukovacie kolesá,takže fajn celkom... Len mi chýbalo odpruženie :D
Ahojte baby, neviete mi poradiť nejakú podložku do športovej časti ? Nebaví ma to stále čistiť :( Ďakujem 🙂
my mame tento kočiar už vyše roka, maximalna spokojnosť. Máme síce aj nafukovacie kolieska ale vobec nepoužívame, ide lahšie s oyčajnými. Aj po snehu. Chodíme aj po terénoch s ním, maly máuž rok a pol a používame od roka... Uplny luxus za take peniaze 🙂 kúpila by som ešte raz
@majka4848 ja som si nechala ušiť od jednej pani - Lucia Kulich sa volá, pozri na facebooku jej stránku Kulíšek
@majka4848 takze nafukovacie kolieska nie su lepsie, ako tie povodne plastove?
Mam easy go na predaj ak by bol záujem aj s hlbokou časťou ešte v záruke aj s dokladom o kuoe
@jenn44 a je to lepsie s nafukovacimi? ci ani nie
poradte este prosim, ci ist do nafukovacich kolies, alebo sa to neoplati?
nie je na nafukovacich trosku “makksi”, ze by sa mi lahsie na obrubniky vychadzalo?
@zuzuliennka1 my máme nafukovacie a podla mňa je to lepšie lebo to je také mäkšie vďaka nim.
@zuzuliennka1 pre mna nie, kupili sme ich v domnení ze to bude lepsie ale vobec ich nevyuzivame, strasne tazko sa mi tlači... Alebo možno som ai zvykla nato ze ide tak ľahko 🙂
@majka4848 hmm, tak to v tom pripade asi ani nepomoze na to, co som myslela, ze by mohlo - napr. pri vychadzani na obrubniky, alebo cez nerovnosti
@zuzuliennka1 podľa mňa pomôže, veľa báb si tu ich chváli. Len ja som si už asi zvykla na to nadvihovanie. A radšej nadvihnem ľahký ako tlačiť ťažký. Ale to je len môj názor. Aj v zime sme používali tie pogumene a v pohode úplne 😁 musím zas skúsiť gumené, či náhodou nezmením názor. Ale myslím ze nie, vtedy bol malý ešte ľahky teraz je raz toľko ťažký. Tak myslím, že mi to bude dupľom ťažšie :D aj som rozmýšľala, či nemáme nejako sfuknute alebo niečo, aj s dodávateľom som písala a proste ze také majú byť. Sto ľudí sto chutí 🙂
@majka4848 tak to si mi viac pomohla teraz 😊👍🏼 super, tak ja do nich pojdem, ja som praveze z trojkomb. co sme mali, zvyknuta na tazky kocik, sice o tento sa nebudem moct tak opriet pri vychadzani na obrubnik, lebo ta konstrukcia by to podla mna nevydrzala 😂 ale aspon to nebude tak priserne s malym hrkat na vsetkych kamienkoch
@zuzuliennka1 ved áno za pokus to stoji :D my tiež sme mali trojkombináciu ťažkú a potom tento taky ľahký, no rýchlo som si zvykla :D haha nám práve vyhovovalo že to s ním hadzalo lebo skôr zaspal 😂😂
Ahojte. Čítala som si celú diskusiu. A chcela aby som vás poprosiť o radu. Mám 16 mesačnú dcérku ktorá má 84cm a 11 kg. Hľadám kočík ktorý už bude pre ňu pokiaľ bude kočík potrebovať. Aké máte skúsenosti? Dokedy boli ste kocikovali detičky v nom. Zvažujem to hlavne kvôli zime a fusaku či sa tam vojde. Ďakujem za odpoveď 🙂
@zumatejka moja dcera ma 2 roky a 4 mesiace, ma 12 kil a v pohode este ked je to potrebne, ked sa potrebujem rychlo niekde s nou presunut, tak ju tam supnem a ide sa. Uplne v pohode sa tam zmesti. Tento kocik je dost priestranny podla mna.

@sussana2005 priamo od predajcu, vtedy este stali 20€, sestra mala ten isty kocik, kupovala o rok neskor kolesa a platila uz 40€ 🤔🙈