Kočík Easy Go Optimo
Prosim vas s ktorymi kolesami sa vam lahsie jazdilo po snehu? Nafukovacie ci plastove?
Ak by mal niekto nafukovacie kolesa za rozumnu cenu, mam zaujem
@lenka100218 nafukovacie
@mivalik a na plastove sa lepi sneh? Prešmykuju? A ako vobec sa neda s nimi chodit po snehu?
kde doobjednam na nafukovacie len plášte? Lebo mam kolesa od jednej mamicky ale jeden plášt je poskodeny a najlepsie uz vymenit vsetky len sa mi nedari ich nejako zohnat
@lenka100218 ja som plastove na snehu ani neskusala, objednala som ich hned po 1.precchadzke kedy sneh este nebol, ked bol len maly kamienok tak sa velmi zle islo. Plastove su dobre na top dokonaly chodnik. Nie na normalnu cestu. A netusim kde sa da o jednat len plast :/
@lenka100218 Na tych mensich sa plast neda vobec vymenit, ziaden tam nieje a treba kupit nove kolieska, presne pred dvoma tyzdnami som to riesila, kedze sme dostali defekt a objednavala som na e-kociky, tak ako predtym kocik. Za par dni boli aj doma, cena jedneho je 15 eur. Na tych velkych kolieskach skuste poprosit vymenit plast v nejakom bike obchode 😉
Zmestí sa do športového kočíka Graco Evo 2018 aj 15 mesačné dieťa?
Poraďte mi niaky športový kočík s otočnou sedačkou
@matulik1994 vela ich je, napr. tuto spominany Easy Go Optimo, Peg Perego Book, Bebetto Nico, Britax,... ja som si myslela ze ich je malo, podla jednej diskusie tu, ale zistila som vlastnym patranim, ze ich je celkom dost, treba si to len osobne obehat
Kočík Espiro next 2018 dá sa kúpiť len športový?
poraďte, čo máte kočík easy go optimo, športová časť - aký zimný fusak je naj do neho?
@zuzuliennka1 ja som v sportovom mala fusak pinkie,ale aj moose a sedeli oba.
Ponúknite športový kočík pre chlapca otočný v oboch smeroch
@matulik1994 odporucam vam skupinu Kocikovo, kde vam urcite poradia.
a este otazocka na prsiplast na sportovu cast - ten original sa mi vidi akysi maly a uzky, to navleciem tak na prazdny kocik, ale aj s dietatom, tam bude podla mna narvate.. ako ste spokojne s prisiplastom? neoplati sa kupit radsej nejaky univerzalny, napr. v DMke som videla ze predavaju
@zuzuliennka1 veď dieťa sedí vo vnútri v kočíku.. nie je to o nič iné navliecť pršiplášť akoby tam nebolo.. Ja som s ním spokojná, navlečiem ho krásne aj teraz so zimným fusakom a je super.. 🙂
@ellieellie no uz som ho pouzila aj ja a pekne sedi aj na fusaku, len som si na to netrufla, manzel ma úredbehol :D totiz podla videa na youtube, kde ujo navlieka prisplast na tento kocik, to vyzeralo, ze ho tam napasoval nasilu a dieta tam ani nevojde
@zuzuliennka1 neviem, nechápem. Však najskôr posadím dieťa a potom navliekam pršiplášť 🙂
@ellieellie ved ano, ale prsiplast sa mi videl materialovo a velkostou dost maly, vyzeral, ze ho navleciem max. na prazdny kocik 😂 ale nakoniec v pohode aj na fusak som ho napasovala
@ludmila1307 To isté je aj s Graco Evo, taktiež sa tažko manipulovalo, keď som chcela vyjsť na chodník a aj ten vŕzgal, hrkal 🙂 takže ono je to asi o zvyku, niekomu to vyhovuje, niekomu nie 🙂 ja som bola spokojná aj s Graco a som spokojná aj s Optimo 🙂 kupovala som ho kvôli bielej konštrukcii, lebo som mala hlboký kočík v bielej ecco koži s bielou konštrukciou ( milovala som ho ) ale športová časť bola veeeeľmi veľká a hľadala som niečo obdobné 🙂 som spokojná, keď bábika podrastie, mám pre ňu po prvej dcérke odložený babyhome emotion, tej je do 25 kg.
pridam cerstvu skusenost - kocik na nafukovacich kolieskach zvlada sneh uplne paradne 🙂 dost som sa toho bala, kedze kocik mame uz dlhsie, kym syn este nesedel, lebo ved okej da sa dat do lahu a otocit smerom ku mne, to je fajn, ale nie je to prirodzena poloha kocika, tak vtedy je dost nevyvazeny... ale akonahle tam je tazsie uz sediace dieta a je otocene von, ako standardne v sportiakoch - kocik ide super 🙂 na manipulaciu som si uz zvykla, nie je odpruzeny, je to tym, ale da sa to.. fakt ze som teraz zvladla aj kopu snehu a do kopca 🙂 nie je to nejake kocikove terno, ale za tie peniaze je super 🙂
@zuzuliennka1 prosim vas a skúšali ste sneh aj s tými plastovými kolesami? Ak áno išlo to velmi zle?
@zuzuliennka1 ja mam fusak petite cherie
@lenka100218 plastove kolieska ani nahodou 😀

@kaki221 ja predavam ale 3kombinaciu,co vam je asi zbytocne ked mate 9m slecnu. :/