Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@lenka100218 sneh nie, ale plastove kolieska su otrasne aj na suchu, na snehu to musi byt este horsie, investovala by som do nafukovacich.. citala som skusenosti, ze je kocik s nimi "tazky" a tazko sa tlaci, s cim ale absolutne nesuhlasim... kocik je sam o sebe lahucky, hlinikovy, co je fajn, na nakladanie do auta a tak, ale tym padom je aj dost nestabilny, syn akonahle zacal byt kusok tazsi a vrtel sa, este kym lezal, ltt som ho udrzala, aby sa mi aj s kocikom neprevratil, este na plastovych... ano, s nafukovacimi je taky "tazsi" ale zaroven stabilnejsi a na snehu ide tento kocik s nafukovacimi na jednicku 🙂
@mivalik tie plastove su dobre asi len na rakusku dialnicu alebo letisko :D tam su dokonale asfalty :D
@zuzuliennka1 plastove davaju len preto, aby nedavali kocik bez kolies 😁 inak su katastrofalne
@nika3136 asi tak 😏👍🏼
Ahojte, mám otázku, aj vám na easy go optimo hrkocú kolesá? ďakujem
Dá sa s tým niečo robiť? Stretla som mamičku s tým istým kočíkom a ona ten problém nemá. Inak je super, len keď vozím, ako by som kufor na koliečkach ťahala, toľko hrmotu
@denah23 Mne nehrkocú, používam ho denno-denne skoro rok a zaťažujem ho teda poriadne, nosí mi ťažké nákupy 👍 ale ja mám nafukovacie kolesá, sú skvelé
Ďakujem🙂
Nemate niektora na predaj nafukovacie kolesa ale cele cierne? Pripadne niektora z vas ste vymienali nove pneu-gumu? Kde ste ju objednavali?
tak pridavam skusenost po asi tristvrte roku s nafukovacimi. dofukavala som ich zatial za ten cas len dvakrat a aj to len velke kolesa, ale jedno predne som asi niekde pichla, vcera som bola dofukat kolieska v servise s bicyklami (to je ten druhy krat) a jedno z tych mensich, nie ze by bolo vyfucane, ale videlo sa mi dost makke,tak mi ho nafukal ale neslo to, ukazoval mi ze mu nejde dofukat do plna, asi je niekde trochu pichnute....
jazdit to jazdi, koliesko nie je vyfucane, len je makksie, uvidime ako to pojde, ak by vyfucalo do prazdna 😂 dam plastove naspat
@lenka100218 tie mensie sme kupovali uplne nove, lebo sa nedal opravit defekt na nich, kedze nema plast vo vnutri a jedno stalo 15 eur. Objednavala som z ekociky 😉
@8deni9 ahoj, podario sa ti nejako vyriesit ten defekt na prednych kolieskach? mam pocit ze aj u nas sa vyskytol, po asi tristvrte roku pouzivania....
@ludmila1307 takze daju sa objednat aj len tie male kolieska? 15€ dokopy?
@zuzuliennka1 ahoj, nepodarilo... Ja som zhanala vsade nahradne plaste a nikde som ich nevedela zohnat... Boli dost zjazdene... Neviem. Co ta mamicka s kocikom robila ked za 5 mesiacov tie predne kolieska totalne zodrala... Defekt bol akurat zalepeny a drzalo to, nefucalo koliesko
@zuzuliennka1 nie, jedno stalo 15 eur a plus postovne samozrejme
@ludmila1307 dakujem za info
ahojte mam na predaj easy go optimo modry 2-kombina + nafukovacie kolesa,taska,plastenka,podlozka...ja som bola s kocikom velmi spokojna bol krasny,velky kos na nakupy...kocik po jednom dietati.viac info sprava 🙂
Od vcera mam nafukovace kolesa. Z pevnej hrkalky pouzitelnej iba na dokonalom chodniku sa razom zmenil na kocik mojich snov. Odporucam 👌
@nika3136 prosim ta kde si ich kupila? Farba? Ja zhanam cele cierne 😬
@lenka100218 celé čierne myslím nie sú ani, ja som teraz kupovala náhradné predné na www.e-kociky.sk
@zuzuliennka1 su z kocika easy go soul cele cierne len nejak sa nemozem k nim dostat. Prosim ta posles mi preslny link na tie kolesa co si objednavala? Dakujem pekne
@lenka100218 myslim, ze tym padom musite pytat kolieska na ten soul a nie na optimo, lebo optimo ma tie kolieska iba biele. Kontaktujte zakaznicku linku na ekociky, tam vam poradia. Inac cisto len kolieska v ponuke nema ziaden eshop, treba si ich vypytat a oni ich pozhanaju priamo od vyrobcu.
@lenka100218
Objednaval ich krstny otec malej, ale nie je ziaden prieskumnik. Urcite to bola prva ci druha stranka na googli. Su klasicky bielo-cierne. Radsej tieto, ako plastovne. Za mna vrelo este raz odporucam
@ludmila1307 no prave ze zhanam na model soul ale nikde ich nemaju. Najlepsie na tom je ze kocik easygo soul sa bezne predava stale za nejakych 600 a kolesa nahradne uz teraz sa nedaju doobjednat 🙈 Porazilo by ma po takej kupe az by sa mi na nom nieco stalo s kolesami
@lenka100218 a ty pouzivas kocik Easy Go Soul? aky je? vies to pripadne aj porovnat?
@zuzuliennka1 Nie ja pouzivam be cool slide 😀 A jeho lacnou kopiou je easy go optimo a na nestatie maju rovnake hrkotave kolesa 😭 Ale to ze pasuju z modelu soul (cele cierne) mam vyskusane lebo od jednej mamicky som kupila uz pouzivane nafukovacie kolesa ale zial vydrzali iba jednu jazdu a praskla jedna pneumatika 😤 A neda sa to opravit

@rubia10 dobry den mám na predaj ale sivy viac v mojom bazari