icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
sheila009
6. dec 2018

@rubia10 dobry den mám na predaj ale sivy viac v mojom bazari

zuzuliennka1
6. dec 2018

@lenka100218 sneh nie, ale plastove kolieska su otrasne aj na suchu, na snehu to musi byt este horsie, investovala by som do nafukovacich.. citala som skusenosti, ze je kocik s nimi "tazky" a tazko sa tlaci, s cim ale absolutne nesuhlasim... kocik je sam o sebe lahucky, hlinikovy, co je fajn, na nakladanie do auta a tak, ale tym padom je aj dost nestabilny, syn akonahle zacal byt kusok tazsi a vrtel sa, este kym lezal, ltt som ho udrzala, aby sa mi aj s kocikom neprevratil, este na plastovych... ano, s nafukovacimi je taky "tazsi" ale zaroven stabilnejsi a na snehu ide tento kocik s nafukovacimi na jednicku 🙂

zuzuliennka1
6. dec 2018

@mivalik tie plastove su dobre asi len na rakusku dialnicu alebo letisko :D tam su dokonale asfalty :D

nika3136
6. dec 2018

@zuzuliennka1 plastove davaju len preto, aby nedavali kocik bez kolies 😁 inak su katastrofalne

zuzuliennka1
7. dec 2018

@nika3136 asi tak 😏👍🏼

denah23
22. jan 2019

Ahojte, mám otázku, aj vám na easy go optimo hrkocú kolesá? ďakujem

nika3136
22. jan 2019

@denah23 ano

denah23
22. jan 2019

Dá sa s tým niečo robiť? Stretla som mamičku s tým istým kočíkom a ona ten problém nemá. Inak je super, len keď vozím, ako by som kufor na koliečkach ťahala, toľko hrmotu

ellieellie
22. jan 2019

@denah23 Mne nehrkocú, používam ho denno-denne skoro rok a zaťažujem ho teda poriadne, nosí mi ťažké nákupy 👍 ale ja mám nafukovacie kolesá, sú skvelé

nika3136
22. jan 2019

@denah23 mne uz pridu nafukovacie, asi jedine takto. To hrkotanie je podobne tomu, ako ked vysli prve kolieskove korcule s plastovymi kolieskami 😁

denah23
22. jan 2019

Ďakujem🙂

lenka100218
24. jan 2019

Nemate niektora na predaj nafukovacie kolesa ale cele cierne? Pripadne niektora z vas ste vymienali nove pneu-gumu? Kde ste ju objednavali?

zuzuliennka1
24. jan 2019

tak pridavam skusenost po asi tristvrte roku s nafukovacimi. dofukavala som ich zatial za ten cas len dvakrat a aj to len velke kolesa, ale jedno predne som asi niekde pichla, vcera som bola dofukat kolieska v servise s bicyklami (to je ten druhy krat) a jedno z tych mensich, nie ze by bolo vyfucane, ale videlo sa mi dost makke,tak mi ho nafukal ale neslo to, ukazoval mi ze mu nejde dofukat do plna, asi je niekde trochu pichnute....
jazdit to jazdi, koliesko nie je vyfucane, len je makksie, uvidime ako to pojde, ak by vyfucalo do prazdna 😂 dam plastove naspat

ludmila1307
25. jan 2019

@lenka100218 tie mensie sme kupovali uplne nove, lebo sa nedal opravit defekt na nich, kedze nema plast vo vnutri a jedno stalo 15 eur. Objednavala som z ekociky 😉

zuzuliennka1
25. jan 2019

@8deni9 ahoj, podario sa ti nejako vyriesit ten defekt na prednych kolieskach? mam pocit ze aj u nas sa vyskytol, po asi tristvrte roku pouzivania....

zuzuliennka1
25. jan 2019

@ludmila1307 takze daju sa objednat aj len tie male kolieska? 15€ dokopy?

8deni9
25. jan 2019

@zuzuliennka1 ahoj, nepodarilo... Ja som zhanala vsade nahradne plaste a nikde som ich nevedela zohnat... Boli dost zjazdene... Neviem. Co ta mamicka s kocikom robila ked za 5 mesiacov tie predne kolieska totalne zodrala... Defekt bol akurat zalepeny a drzalo to, nefucalo koliesko

ludmila1307
26. jan 2019

@zuzuliennka1 nie, jedno stalo 15 eur a plus postovne samozrejme

zuzuliennka1
27. jan 2019

@ludmila1307 dakujem za info

pethoz
30. jan 2019

ahojte mam na predaj easy go optimo modry 2-kombina + nafukovacie kolesa,taska,plastenka,podlozka...ja som bola s kocikom velmi spokojna bol krasny,velky kos na nakupy...kocik po jednom dietati.viac info sprava 🙂

nika3136
30. jan 2019

Od vcera mam nafukovace kolesa. Z pevnej hrkalky pouzitelnej iba na dokonalom chodniku sa razom zmenil na kocik mojich snov. Odporucam 👌

lenka100218
30. jan 2019

@nika3136 prosim ta kde si ich kupila? Farba? Ja zhanam cele cierne 😬

zuzuliennka1
3. feb 2019

@lenka100218 celé čierne myslím nie sú ani, ja som teraz kupovala náhradné predné na www.e-kociky.sk

lenka100218
3. feb 2019

@zuzuliennka1 su z kocika easy go soul cele cierne len nejak sa nemozem k nim dostat. Prosim ta posles mi preslny link na tie kolesa co si objednavala? Dakujem pekne

ludmila1307
4. feb 2019

@lenka100218 myslim, ze tym padom musite pytat kolieska na ten soul a nie na optimo, lebo optimo ma tie kolieska iba biele. Kontaktujte zakaznicku linku na ekociky, tam vam poradia. Inac cisto len kolieska v ponuke nema ziaden eshop, treba si ich vypytat a oni ich pozhanaju priamo od vyrobcu.

nika3136
4. feb 2019

@lenka100218
Objednaval ich krstny otec malej, ale nie je ziaden prieskumnik. Urcite to bola prva ci druha stranka na googli. Su klasicky bielo-cierne. Radsej tieto, ako plastovne. Za mna vrelo este raz odporucam

lenka100218
4. feb 2019

@ludmila1307 no prave ze zhanam na model soul ale nikde ich nemaju. Najlepsie na tom je ze kocik easygo soul sa bezne predava stale za nejakych 600 a kolesa nahradne uz teraz sa nedaju doobjednat 🙈 Porazilo by ma po takej kupe az by sa mi na nom nieco stalo s kolesami

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
24. feb 2019

@lenka100218 a ty pouzivas kocik Easy Go Soul? aky je? vies to pripadne aj porovnat?

lenka100218
24. feb 2019

@zuzuliennka1 Nie ja pouzivam be cool slide 😀 A jeho lacnou kopiou je easy go optimo a na nestatie maju rovnake hrkotave kolesa 😭 Ale to ze pasuju z modelu soul (cele cierne) mam vyskusane lebo od jednej mamicky som kupila uz pouzivane nafukovacie kolesa ale zial vydrzali iba jednu jazdu a praskla jedna pneumatika 😤 A neda sa to opravit