icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
lenkamydlekova
25. aug 2016

@katrin21 nedala som to tak vysie od sedu 🙂

lenkamydlekova
25. aug 2016

@monikastarkova super tak nech sa vám dobré vozí 😉 ta vanička je super strasne sa mi paci už sa těším na druhé mimco ako si dokupime všetko 😉

katrin21
25. aug 2016

@lenkamydlekova jaaj, no ale mna prave tak vyssie zaujima..dole je to sirsie, ale co hore? kde ma babo plecia ...

katrin21
25. aug 2016

@monikastarkova je ovela tazsi s nafukovacimi? ci ani nie? kolko stoja nafukovacie?

janulik2008
26. aug 2016

odkial zeny objednavate? ved vsade je na objednavku ☹ a vy ich mate doma uz ☹

monikastarkova
26. aug 2016

nafukovacie vobec nie su tahsie, prisli uz nafukane, ja som tiez objednavala a cakala cca mesiac a pol, panko povedal ze pride koncom augusta a tak aj bolo, cena nafukovacich koliesok 20e, a dnes mi odpisal na tasku, za ta nie je v cene, ze sa obj.zvlast za 25e, pritom v kazdom popise je taska ku kociku, to som nepochopila, nevadi uz som si nasla krasnu sivu vzorovanu prebalovaciu tasku, bude takym ozivenim kocika 🙂 objednavala som pre-deticky.sk on je vsade na objednavku

katrin21
26. aug 2016

@monikastarkova aku tasku si nasla, daj link 🙂

katrin21
26. aug 2016

@monikastarkova fakt? sranda,lebo vacsina kocikov ma tazke tie nafukovacie, tak super, ze nie su 🙂 a cena tiez super, ked si vezmes, ze k Petite&mars Street stoja 80E 😝

bales1214
27. aug 2016

Zdravím, my sme tiež objednávali kočik z predetičky.sk a tiež nám prišiel bez tašky, volala som s pánom a ten mi povedal ze co je v popise to je v cene tak som sa nenechala obalamutiť ze taška sa musí dokúpiť za 25€ nadrzo som mu volala asi tri krát a potom uznal ze pochybili a tašku nám pošlú zadarmo ale až v októbri niekedY. Chcela by som sa opýtať na tie nafukovacie kolieska, viete niekto, kde by sa dali doobjednať zvlast? Lebo naše rozbite chodníky nás presvedčili, ze ich budeme potrebovať. Po prvej skúšobnej jazde penové kolieska začali hrkotať 😒

monikastarkova
28. aug 2016

@bales1214
ja mu teda este napisem, dakujem za info

bales1214
28. aug 2016

@monikastarkova
Ale dal mi na vyber, ze buď mi vráti peniažky alebo teda tašku objedná, no nechce sa mi čakať do októbra, mal na vyber totiž len tmavomodrú a fialovú, kedže mam grey fox museli by sme čakať. Asi mu tiež radšej zavolám a nech mi vráti peniažky

vivien1990
30. aug 2016

Zdravím chcela by som si objednať kočík na zimu.. Môžem sa opýtať či vanička je dosť veľká keď dám krpca do fusaku??

janulik2008
30. aug 2016

kocik je krasny ale nakoniec sme vybrali iny kedze stale sa to posuuuuva co sa tyka objednania

lenka5246
3. sep 2016

My ho uz mame. Je neskutočný naozaj 😊 Oplatilo sa tak dlho cakat 😊 Malička je vo vaničke ako princezná 😊 Mame ho vo farbe grey fox

katrin21
4. sep 2016

@lenka5246 daj foto 🙂 skusala si aj s fusakom? zaujimalo by ma , kolko tam ma s nim dieta miesta 🙂

vivien1990
4. sep 2016

Aj mňa by potešila foto 🙂

bales1214
5. sep 2016

Viete poradiť kde majú nafukovacie kilecka k tomuto kočaru ? Potrebujem doobjednať .

vivien1990
5. sep 2016

http://www.pre-deticky.sk/eshop/easy-go-optimo-...
Skús zavolať snáď sa dajú objednať 😊

lenka5246
5. sep 2016

Nech sa páči baby 🙂

lenka5246
5. sep 2016

@katrin21 Fusak som ešte nedavala, ale myslím, že to bude v pohode 🙂

vivien1990
5. sep 2016

A si s ním spokojná??

monikastarkova
Autor odpoveď zmazal
katrin21
5. sep 2016

@lenka5246 mna zaujimala prave ta sportova cast s fusakom 🙂 hlboka uz pre nas nie je 🙂 ale diky aj tak

erikaa28
5. sep 2016

@monikastarkova krásna je, odkiaľ?

chlorika
6. sep 2016

ahojte, prosim dievcata, je vo vanicke vyberatelny matrac? dakujem za info

monikastarkova
6. sep 2016

@erikaa28 dara bags

monikastarkova
6. sep 2016

@chlorika ano je tam vyberatelny matrac cca 2cm

ludmila1307
9. sep 2016

@monikastarkova dakujem za fotecky, tiez sa rozhodujem, ci ho kupit, ci nie... chcem sa vas spytat, ked ho uz doma mate, je vhodny aj na zimu??? teda myslim tu sportovu cast. je ten nanoznik dostatocny, aby zakryl dieta a nefukalo na nho velmi??? a z boku nan nebude velmi fukat??? hmm, dilemu mam velku.... akurat co by som vytkla tomuto kociku, je ta strieska, teda ta sietka tam, co vznikne po odzipsovani, toto si tam mohli odpustit, alebo keby sa ta sietka dala aspon prekryt, ale inac fakt suprovo vyzera 🙂

ludmila1307
9. sep 2016

@katrin21 no to by aj mna zaujimalo, ci tam vtrepem malu aj vo fusaku, ci tam nebude velmi natrieskana...

katrin21
9. sep 2016

@ludmila1307 no, ak je pravda, co baby merali, ze 33cm opierka , tak by to malo byt velmi prijemne siroke aj na fusak... aj teda dobre odmerali.