Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@monikastarkova super tak nech sa vám dobré vozí 😉 ta vanička je super strasne sa mi paci už sa těším na druhé mimco ako si dokupime všetko 😉
@lenkamydlekova jaaj, no ale mna prave tak vyssie zaujima..dole je to sirsie, ale co hore? kde ma babo plecia ...
@monikastarkova je ovela tazsi s nafukovacimi? ci ani nie? kolko stoja nafukovacie?
odkial zeny objednavate? ved vsade je na objednavku ☹ a vy ich mate doma uz ☹
nafukovacie vobec nie su tahsie, prisli uz nafukane, ja som tiez objednavala a cakala cca mesiac a pol, panko povedal ze pride koncom augusta a tak aj bolo, cena nafukovacich koliesok 20e, a dnes mi odpisal na tasku, za ta nie je v cene, ze sa obj.zvlast za 25e, pritom v kazdom popise je taska ku kociku, to som nepochopila, nevadi uz som si nasla krasnu sivu vzorovanu prebalovaciu tasku, bude takym ozivenim kocika 🙂 objednavala som pre-deticky.sk on je vsade na objednavku
@monikastarkova aku tasku si nasla, daj link 🙂
@monikastarkova fakt? sranda,lebo vacsina kocikov ma tazke tie nafukovacie, tak super, ze nie su 🙂 a cena tiez super, ked si vezmes, ze k Petite&mars Street stoja 80E 😝
Zdravím, my sme tiež objednávali kočik z predetičky.sk a tiež nám prišiel bez tašky, volala som s pánom a ten mi povedal ze co je v popise to je v cene tak som sa nenechala obalamutiť ze taška sa musí dokúpiť za 25€ nadrzo som mu volala asi tri krát a potom uznal ze pochybili a tašku nám pošlú zadarmo ale až v októbri niekedY. Chcela by som sa opýtať na tie nafukovacie kolieska, viete niekto, kde by sa dali doobjednať zvlast? Lebo naše rozbite chodníky nás presvedčili, ze ich budeme potrebovať. Po prvej skúšobnej jazde penové kolieska začali hrkotať 😒
@bales1214
ja mu teda este napisem, dakujem za info
@monikastarkova
Ale dal mi na vyber, ze buď mi vráti peniažky alebo teda tašku objedná, no nechce sa mi čakať do októbra, mal na vyber totiž len tmavomodrú a fialovú, kedže mam grey fox museli by sme čakať. Asi mu tiež radšej zavolám a nech mi vráti peniažky
Zdravím chcela by som si objednať kočík na zimu.. Môžem sa opýtať či vanička je dosť veľká keď dám krpca do fusaku??
kocik je krasny ale nakoniec sme vybrali iny kedze stale sa to posuuuuva co sa tyka objednania
My ho uz mame. Je neskutočný naozaj 😊 Oplatilo sa tak dlho cakat 😊 Malička je vo vaničke ako princezná 😊 Mame ho vo farbe grey fox
Aj mňa by potešila foto 🙂
Viete poradiť kde majú nafukovacie kilecka k tomuto kočaru ? Potrebujem doobjednať .
http://www.pre-deticky.sk/eshop/easy-go-optimo-...
Skús zavolať snáď sa dajú objednať 😊
A si s ním spokojná??
@monikastarkova krásna je, odkiaľ?
ahojte, prosim dievcata, je vo vanicke vyberatelny matrac? dakujem za info
@erikaa28 dara bags
@chlorika ano je tam vyberatelny matrac cca 2cm
@monikastarkova dakujem za fotecky, tiez sa rozhodujem, ci ho kupit, ci nie... chcem sa vas spytat, ked ho uz doma mate, je vhodny aj na zimu??? teda myslim tu sportovu cast. je ten nanoznik dostatocny, aby zakryl dieta a nefukalo na nho velmi??? a z boku nan nebude velmi fukat??? hmm, dilemu mam velku.... akurat co by som vytkla tomuto kociku, je ta strieska, teda ta sietka tam, co vznikne po odzipsovani, toto si tam mohli odpustit, alebo keby sa ta sietka dala aspon prekryt, ale inac fakt suprovo vyzera 🙂
@katrin21 no to by aj mna zaujimalo, ci tam vtrepem malu aj vo fusaku, ci tam nebude velmi natrieskana...
@ludmila1307 no, ak je pravda, co baby merali, ze 33cm opierka , tak by to malo byt velmi prijemne siroke aj na fusak... aj teda dobre odmerali.

@katrin21 nedala som to tak vysie od sedu 🙂