icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
ludmila1307
10. sep 2016

@katrin21 no uvidime, pojdem si ho niekde asi omrknut 🙂

pasarica
10. sep 2016

Žienky, čo ho už máte doma, pridali by ste prosím aspoň jednu foto na nafukovacích kolieskach? Všade je len na penových a rada by som ho videla, ako to ukáže, keď má tie nafukovacie 🙂 Dík

monikastarkova
11. sep 2016

@ludmila1307 fuuha ja mam termin v novembri, takze do jari budem urcite vanicku pouzivat, nanoznik je na zimu podla mna tenky, ale deka by to spravila, to je uz na vas, a ta sietka to sa mi zase paci, vhodne na leto, ze to prefukuje, akurat cez leto budem pouzivat sportovu cast

marian86
13. sep 2016

Ahojte baby.. aj ja som nahodne objavila tento kocik... ale ja iba sportiak chcem.. ale v mravcek.eu bude dostupna az v novembri .. naf. kolesa maju taky isty priemer ako tie " gumene" ... nech uz je november 🙂

marian86
13. sep 2016

@bales1214 skus napisat na aladdin.sk alebo e-kociky.sk

katrin21
13. sep 2016

@marian86 tak nakoniec nebude affinity? podla mna si sa dobre rozhodla. affinity je sice krasny, ale to korytko na zimu nic moc.... budes spokoojna podla mna 🙂

marian86
13. sep 2016

@katrin21 haha ... my sme vsade 😀 nie toto bolo laska na prvy pohlad 🙂 len este muz o tom nevie 😀

katrin21
13. sep 2016

@marian86 ti verim, aj mne sa veeelmi paci ten kocik. v tej sedej farbe

marian86
13. sep 2016

@katrin21 a uz mas alebo iba objednany?

gamitu
13. sep 2016

Ahojte, aj ja som sa prave zalubila do Optima 😀 len sa chcem opytat spokojnych uzivateliek, ci je moznost odvetrania aj v spodnej casti sportovej sedacky, ked je v polohe uplneho lahu. Mam na mysli tu ciernu cast kt.ma babo za hlavou ked v kociku lezi.. podla fotiek a videa to vyzera ze tam ta moznost nie je, ale velmi dufam ze mi poviete ze je 😀 pripadne, ake mate skusenosti pocas leta, nestal tam velmi teply vzduch? Vopred dakujem za info 😉

marian86
13. sep 2016

@gamitu ja mam graco evo.. vetranie pri spani nie je mozne, ale ani to podla mna nie je potrebna... aspon tam nesvieti slnko 🙂 a pri tejto asi staci aj to horne vetranie 😉

katrin21
13. sep 2016

@marian86 ja nie, ja mam teraz dva kociky + hlboky, takze staci 😀 momentalne, ked predam jeden z nich na jar, tak potom bud golfky, alebo tento.. velmi sa mi paci..

marian86
13. sep 2016

@katrin21 jaajjj.. a ake mas 🙂 tusim sme sa stretli vo viacej skupin ohladom kocika 😀

katrin21
13. sep 2016

@marian86 ano 😀
mam ako som tu uz pisala CAsualplay LOOP, ten je super, do mesta ho vozim viacej..
Spokojna som s nim velmi..
a bebetto NICO jazdene ako nove, ale to skor na zimu keby naaahodou bolo nejako vela snehu, mala som ho parkrat v meste, ale je tazky na skladanie a zdvihanie do auta + ta opierka,ale to mi teraz tak nevadi, kedze mala len lezi..... inak je fajn.. ved vies ake ma muchy, mala si ho ...

marian86
14. sep 2016

@monikastarkova prosim ta dcerka kolko ma rokov?

gamitu
14. sep 2016

@marian86 ja som tiez uz mala kocik bez vetrania pri spani a sietkou presne v tej casti ako ma Optimo, ale ta v tomto pripade nepomohla ☹ v lete tam mala dcerka poriadne teplo, velmi sa potila, tak som si vtedy povedala ze uz taky kocik nechcem. Ale je pravda, ze bol z uplne ineho materialu, hrubej eko-koze, ktora nebola ani trochu priedusna, takze je mozne ze v tomto pripade to bude lepsie.. dufajme 🙂

marian86
14. sep 2016

@gamitu no graco evo je tiez bez vetrania , a dcerka sa poti hlavne na chrbte .. anie na hlavicke 😀

monikastarkova
14. sep 2016

@marian86 to je kamoskina malinka, ma 2 roky, uz chodi

marian86
14. sep 2016

@monikastarkova diky, ja ze cca do kolkych rokov to je ok pre dieta.. ale ako vidim tak do 2,5-3 r v pohode

veronicenkaaaa
15. sep 2016

@lenkamydlekova zdravím, dá sa kočík dať do úplného lahu, dokupuje sa ku kočíku aj taška na kočík? Dá sa do kočíka aj vacsie dieťa?

gamitu
16. sep 2016

@lenkamydlekova prosim Ta, po dlhsom pouzivani si stale s kocikom spokojna? Nevrzga, nehrkocu koliecka? A este by ma zaujimalo, ci nafukovacie kolieska nie su o nieco sirsie ako penove, totiz mame dvere 60 cm do komory kde budem kocik skladovat, takze s 59 cm ako uvadzaju ze ma kocik by som presla, ale ak maju len o kusocek viac tie gumene tak sa neprepcham 😀 vopred pekne dakujem za info!

monikastarkova
16. sep 2016

@gamitu gumene kolieska su do 1 centimetra vatsie ako penove, ja mam oboje

ladeja
16. sep 2016

@monikastarkova nemozes prosim poslat foto s gumenými? 😊

gamitu
16. sep 2016

@monikastarkova dakujem, tak to ma moc nepotesilo :-/ ale dalo sa to cakat...

gamitu
16. sep 2016

@monikastarkova este prosim Ta, neviem ci sa spravne chapeme, o 1 cm vacsie priemerom alebo sirsie o 1cm? Ak sirsie tak kazde koliesko +1cm, cize sirka kocika je s nimi 61cm? Sorry za zmatky, dakujem 😀

monikastarkova
Autor odpoveď zmazal
gamitu
17. sep 2016

@monikastarkova dakujem velmi pekne, je krasny aj na gumenych 😉 nech sa Vam v nom dobre vozi!

lenkamydlekova
21. sep 2016

@veronicenkaaaa zdravim aj ja 🙂 my sme kocik kupovali v polsku taska k nemu nebola ale da sa objednat tu na MK dieta sa tam zmesti aj vacsie my mame rok aj mesiac a v pohode sa v nom mala otoci ci postavi 😀 kocik ide do uplneho lahu 🙂

lenkamydlekova
21. sep 2016

Prosim vas poradte mi aky fusak kupit do sportaku ? 🙂 lebo ten co mame je tam strasne siroky :-[:-[

martinkaa299
autor
21. sep 2016

@lenkamydlekova aky mas fusak? Ja so bola dnes okukmut kocik dostali ho na predajnu tak ho ideme zajtra kupit 🙂 🙂 teda ak mamzel zas nezaradi spiatocku. Maju ho v dvoch farbach v sedej a takej riflovinovej. Neviem si vybrat haha a maju aj nafukovacky k nemu tak sa tesim 🙂