Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Žienky, čo ho už máte doma, pridali by ste prosím aspoň jednu foto na nafukovacích kolieskach? Všade je len na penových a rada by som ho videla, ako to ukáže, keď má tie nafukovacie 🙂 Dík
@ludmila1307 fuuha ja mam termin v novembri, takze do jari budem urcite vanicku pouzivat, nanoznik je na zimu podla mna tenky, ale deka by to spravila, to je uz na vas, a ta sietka to sa mi zase paci, vhodne na leto, ze to prefukuje, akurat cez leto budem pouzivat sportovu cast
Ahojte baby.. aj ja som nahodne objavila tento kocik... ale ja iba sportiak chcem.. ale v mravcek.eu bude dostupna az v novembri .. naf. kolesa maju taky isty priemer ako tie " gumene" ... nech uz je november 🙂
Ahojte, aj ja som sa prave zalubila do Optima 😀 len sa chcem opytat spokojnych uzivateliek, ci je moznost odvetrania aj v spodnej casti sportovej sedacky, ked je v polohe uplneho lahu. Mam na mysli tu ciernu cast kt.ma babo za hlavou ked v kociku lezi.. podla fotiek a videa to vyzera ze tam ta moznost nie je, ale velmi dufam ze mi poviete ze je 😀 pripadne, ake mate skusenosti pocas leta, nestal tam velmi teply vzduch? Vopred dakujem za info 😉
@marian86 ano 😀
mam ako som tu uz pisala CAsualplay LOOP, ten je super, do mesta ho vozim viacej..
Spokojna som s nim velmi..
a bebetto NICO jazdene ako nove, ale to skor na zimu keby naaahodou bolo nejako vela snehu, mala som ho parkrat v meste, ale je tazky na skladanie a zdvihanie do auta + ta opierka,ale to mi teraz tak nevadi, kedze mala len lezi..... inak je fajn.. ved vies ake ma muchy, mala si ho ...
@monikastarkova prosim ta dcerka kolko ma rokov?
@marian86 ja som tiez uz mala kocik bez vetrania pri spani a sietkou presne v tej casti ako ma Optimo, ale ta v tomto pripade nepomohla ☹ v lete tam mala dcerka poriadne teplo, velmi sa potila, tak som si vtedy povedala ze uz taky kocik nechcem. Ale je pravda, ze bol z uplne ineho materialu, hrubej eko-koze, ktora nebola ani trochu priedusna, takze je mozne ze v tomto pripade to bude lepsie.. dufajme 🙂
@marian86 to je kamoskina malinka, ma 2 roky, uz chodi
@monikastarkova diky, ja ze cca do kolkych rokov to je ok pre dieta.. ale ako vidim tak do 2,5-3 r v pohode
@lenkamydlekova zdravím, dá sa kočík dať do úplného lahu, dokupuje sa ku kočíku aj taška na kočík? Dá sa do kočíka aj vacsie dieťa?
@lenkamydlekova prosim Ta, po dlhsom pouzivani si stale s kocikom spokojna? Nevrzga, nehrkocu koliecka? A este by ma zaujimalo, ci nafukovacie kolieska nie su o nieco sirsie ako penove, totiz mame dvere 60 cm do komory kde budem kocik skladovat, takze s 59 cm ako uvadzaju ze ma kocik by som presla, ale ak maju len o kusocek viac tie gumene tak sa neprepcham 😀 vopred pekne dakujem za info!
@gamitu gumene kolieska su do 1 centimetra vatsie ako penove, ja mam oboje
@monikastarkova nemozes prosim poslat foto s gumenými? 😊
@monikastarkova dakujem, tak to ma moc nepotesilo :-/ ale dalo sa to cakat...
@monikastarkova este prosim Ta, neviem ci sa spravne chapeme, o 1 cm vacsie priemerom alebo sirsie o 1cm? Ak sirsie tak kazde koliesko +1cm, cize sirka kocika je s nimi 61cm? Sorry za zmatky, dakujem 😀
@monikastarkova dakujem velmi pekne, je krasny aj na gumenych 😉 nech sa Vam v nom dobre vozi!
@veronicenkaaaa zdravim aj ja 🙂 my sme kocik kupovali v polsku taska k nemu nebola ale da sa objednat tu na MK dieta sa tam zmesti aj vacsie my mame rok aj mesiac a v pohode sa v nom mala otoci ci postavi 😀 kocik ide do uplneho lahu 🙂
Prosim vas poradte mi aky fusak kupit do sportaku ? 🙂 lebo ten co mame je tam strasne siroky :-[:-[
@lenkamydlekova aky mas fusak? Ja so bola dnes okukmut kocik dostali ho na predajnu tak ho ideme zajtra kupit 🙂 🙂 teda ak mamzel zas nezaradi spiatocku. Maju ho v dvoch farbach v sedej a takej riflovinovej. Neviem si vybrat haha a maju aj nafukovacky k nemu tak sa tesim 🙂

@katrin21 no uvidime, pojdem si ho niekde asi omrknut 🙂