icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
chlorika
26. sep 2016

@vivien1990 no ja som mala v ZA stastie ze si ho jedna pani objednala na predajnu a ked prisiel, mohla som si ho prist okuknut, inak ho nikde nemaju

chlorika
26. sep 2016

@monikastarkova to skor len mne vadilo, tak som hladala nieco na suchy zips, a vanicku ma vario dlhu 80cm, co je super, keby som mala letne mimco tak si isto kupim easy go. 😉

marian86
27. sep 2016

@chlorika ja mama novembrove babo a vanicku sme mali nieco cez 80 cm, a zmestilo sa do toho este aj teply fusak aj deka 🙂

lea_nr
29. sep 2016

ahojte.....ja som ho tiež objavila pred pár dňami a teda poviem Vám som z neho unesená....priestranný ale zároveň skladný, ľahký keď to porovnávam napr. s Moon Nuova čo má 17kg 😒

Ale mám otázku kočky, ktoré ste kupovali športiak + vanička brali ste vajíčko priamo ich? Lebo ja som googlila a som sa dopátrala k tomu, že naň sedí aj vajíčko Maxi Cosi s adaptérmi a teda cenovo je skoro rovnako a príde mi kvalitnejšie (ale možno len môj dojem) v ALL toys mi to predavačka zisťovala a teda Macxi Cosi naň sedí ale adaptéry sú na SVK nedostupné :( ALE vyhrabala som ich na českom eshope za 14,76€ 🙂 tak možno niekomu pomôžem aj touto informáciou 🙂

a ešte sa spýtam ak si objednám ku kočíku nafukovacie kolieska automaticky mi prídu aj tie gumené? či len jedny z nich?

vivien1990
29. sep 2016

Baby sportak A vajíčko maju aj nánožník?? Na žiadnej foto som nevidela

lea_nr
29. sep 2016

@vivien1990 pokiaľ ja viem športiak má určite a vajíčko myslím tiež ale tým si niesom istá

katrin21
29. sep 2016

@vivien1990 sportak ma

gamitu
29. sep 2016

@lea_nr na adaptery by mala sediet nielen Maxi Cosi, ale aj ine znacky kvalitnych a najma bezpecnych autovajicok, napr. Cybex alebo Kiddy, tato informacia je viditelna aj v promo videu na tento kocik, kt.najdes na youtube v casti kde ten pan nasadzuje tieto adaptery. Len tuto informaciu (neviem z akych dovodov) neuvadzaju nase weby. Mal by to byt podla mna dokonca ten isty adapter, na kt.sa nasadzuje aj vajicko Easy go (tak to vyzera podla toho videa), takze si skus preverit aj tuto vec, aby si ich zbytocne nekupovala zo zahranicia ak to nie je nutne. A byt Tebou, urcite si kupim ine vajicko, take ktore ma vysoke hodnotenie v ADAC testoch. Toto nie je vec, kde by mala rozhodovat nizsia cena. Urobili sme tak ako neznali pri prvom dietati, nastastie sme nehodu nemali, ale ked sa mi otvorili neskor oci, mala som vycitky, ze sme zvolili lacne vajicko ktore testovane snad ano nebolo ☹ takze za mna urcite vajicko od spol., ktore sa specializuju na vyrobu bezpecnych autovajicok 😉

lea_nr
29. sep 2016

@gamitu ďakujem za info o tom, že by mala pasovať aj na obyč adaptér ma ani nenapadlo musím to nejako prezistiť....áno túto info som postrehla pri pozeraní videa ale na SVK stránkach o tom ani zmienka preto ma to zmiatlo.....a tiež sa držin toho názoru ako ty, že radšej kvalitné overené vajco ako nejaké obyč keď viem, že mi v tom dieťa straví dlhé hodiny lebo veľa cestujeme.....ďakuje ešte raz za info 🙂

ladeja
29. sep 2016

Neviem prečo ale strašne sa mi pači ten kočík no ale keď je v ležmo tak sa mi hrooozne nepáči 😞 tak uz asi 2 mesiace rozmýšľam či kúpiť alebo nie 😩

gamitu
2. okt 2016

@lea_nr nie je zac, dufam ze sa nemylim a je to tak. Pisala som kvoli tomu aj priamo do Euro-cart co je vyrobca kocika, a tiez mi potvrdili ze tam pasuju aj Cybex aj Kiddy 😉

vivien1990
3. okt 2016

lea_nr prosím ťa A V ktorej predajni si to fotila???

vivien1990
3. okt 2016

To malo byť katrin21 😊

katrin21
3. okt 2016

@vivien1990 to bolo v alltoys BA avion, ale uz ho tam nemaju.. uz sa im predal

veronicenkaaaa
4. okt 2016

Už sa vozíme v Easy go Optimo 🙂

marian86
4. okt 2016

@veronicenkaaaa a ako ? si spokojna?

veronicenkaaaa
4. okt 2016

@marian86 no tak takto...mala som kocik hlboký Monza Classic, ked som išla na patnik , dvihnutie bolo uplne lahke, takmer to islo samo, potom som mala jané, tiez parada aj prudké pohyby, manipulácia na 1*, tento kocik je taky ,,tvrdý,, ked idem dvihnúť, ze na patnik, ručná tak pruzi, ze myslim, ze v kĺbe rupne, no hádam je to domyslené a má to tak byť...inak je krásny, lahko skladateľny...nepáči sa mi zapínanie kabele na cviky a este na nerovnom teréne kolecka štrajkujú, asi by som doňho 2x nešla, ale účel na zimu splní ;)

marian86
6. okt 2016

@veronicenkaaaa no si ma znepokojila , ci kupit alebo nie 😒

veronicenkaaaa
6. okt 2016

@marian86 už si nanho zvykám , asi som mala po Jané vysoké nároky.Začína sa mi pàčiť, aj keď sú aj lepšie kočíky , to je jasné!

marian86
6. okt 2016

@veronicenkaaaa inak to zdvyhanie na patnik ide tazsie ak mas rucku uplne hore nastavenu, alebo aj ked mas na rovno?lebo vidim ze na fotke to mas uplne hore

katrin21
6. okt 2016

@veronicenkaaaa jaaj, no Jane nemozes porovnavat, to je inak odpruzene a aj cena je inde :D

marian86
6. okt 2016

@katrin21 ze by som zase kupila bebetto 😀

janulik2008
6. okt 2016

@marian86 my sme tiež chceli tento len stále sa prekladalo naskladnenie tak sme vzali bebetto a trz jak sme v alltoys videli tak sa nám zdal malý :D

marian86
6. okt 2016

@janulik2008 ja som mala bebetto nico s line ale hnevalo ma to zasekavanie polohovanie chrbatika.. , + to ze dieta v kociku sa smykalo dole k smere madla, ale kedze moja uz sedi, tak to az taky velky problem by nebolo.. len to polohovanie aoch... nemala som na to nervy tak som vratila..

janulik2008
6. okt 2016

@marian86 veru ta strieska je dost zle vyriesena ale tak nasa ma uz rok takze v pohode aj posedi 🙂

lenkamydlekova
6. okt 2016

@veronicenkaaaa to nehrkaju koliecka ale na rucke co su tie gombiky na polohovanie rucky tak to hrka 😀

monikastarkova
Autor odpoveď zmazal
lenkamydlekova
6. okt 2016

@monikastarkova krasne tiez som uvazovala nad pinkie fusakom ale nakoniec som objednala gimini 🙂 aj rukavniky do sportovej casti je super 🙂

veronicenkaaaa
8. okt 2016

@katrin21 viem, ze nemôžem, no je to nezvyk ;)

veronicenkaaaa
8. okt 2016

@marian86 to dvíhanie ide vždy ťažšie, nech màm rúčku , ako kolvek...