icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
veronicenkaaaa
8. okt 2016

@lenkamydlekova nepáči sa mi strašne tá kabela na cvoky, za jazdy sa mi to hocikedy odopne...to tam mám len plienky, mokre servitky a dudin ... zodpovedá cene, ale neni zlý...ale, čakala som viac od neho to je pravda 🙂

katrin21
8. okt 2016

@veronicenkaaaa krasne to mas zladene 🙂

lenkamydlekova
8. okt 2016

@veronicenkaaaa no co si navyberame pri takej cene dufam ze mna taska nesklame konecne mi dnes napisali po 4 mesiacoch ze je na sklade tak som happy 🙂

martinkaa299
autor
8. okt 2016

@veronicenkaaaa mna tiez irituju tie cvoky, ale mne sa prezmenu tazko zapinaju

marian86
8. okt 2016

@lenkamydlekova ja som mala komb. kocik za 350 eu a sportak bol otras ... ☹

lenkamydlekova
8. okt 2016

@marian86 tsk my uz snim jazdime 4 mesiace a sme spoko aj malicka je spokojna 🙂 mali sme bebeto sportak a ten nam vobec nevyhovoval 🙂

veronicenkaaaa
10. okt 2016

@katrin21 ďakujeeeeem 🙂)

veronicenkaaaa
10. okt 2016

@martinkaa299 hej ide to tazko a ani to nedrží :/

veronicenkaaaa
10. okt 2016

@lenkamydlekova hovorím, zodpovedá cene ...uvidis sama , ja si už zvykám, no nič moc a ten športiak je dost maly...aj uzsky a to maly bude mať 10.m

lenkamydlekova
11. okt 2016

@veronicenkaaaa my maame 13 mesiacov a zattial nam to staci 🙂

katrin21
11. okt 2016

@veronicenkaaaa mne sa uzky nezdal, co ho tu baby merali , tak to vychadzala taka sirka, ako britaxy maju a to su celkom siroke kociky...

veronicenkaaaa
11. okt 2016

@katrin21
@lenkamydlekova tak ja mam potom medvedíka doma 😂😂😂👶🏻❤️

lenkamydlekova
11. okt 2016

@veronicenkaaaa no asi 😝 😝 nasa malicka ma 10 kg a je vysoka takze zatial sa tam v pohode zmesti a aj vyspinka 🙂 a co ma.svagrina britax tak su sirkovo skoro rovnake 😉

martinkaa299
autor
12. okt 2016

@veronicenkaaaa nasa ma 13mesiacov 10kg 76cm a ma v nom tiez este vela placu,ale ona je taky krpcek 🙂

marian86
12. okt 2016

Noo tak moja by sa tam tiez ledva by zmestila..ma 11 mes.9 kg a 76 cm....

veronicenkaaaa
12. okt 2016

Náš Matiasko má dnes 10.m a 11kg , 80cm

marian86
14. okt 2016

Ktora z vas uz predava kocik na Fb?

andulja
19. okt 2016

@monikastarkova
@veronicenkaaaa
@lenkamydlekova žienky, môžem sa opýtať na vase (dlhodobejšie) skúsenosti a pripomienky? Aktuálne zvažujem či ho objednať, naživo ho nemám kde vidieť (pochytať). Videla som ho "na ulici" ako maminky tlačili a tá konštrukcia sa mi zdala veľmi tenká, nezlomí sa to? 🙂 Pošlem <3 za odpovede 🙂 ĎAKUJEM

monikastarkova
19. okt 2016

@andulja kocik je velmi lahky a skladatelny, ked som dala dnu dieta cca 7 kg 😀(synovec na skusku) uz sa mi lepsie kocikovalo, ale urcite sa nezlomi

katharina06
21. okt 2016

Ahojte 😉 prosím vas potrebujem súrne nafukovacie kolesa na tento kocik. Viete mi poradiť odkiaľ ich máte a za akú cenu. Ja ich odkupím aj od vas 😀 ďakujem za každú odpoved 😎

katharina06
21. okt 2016

@katrin21 britax kociky sú najväčšie a najširšie 😉 mala som ho pred týmto a nedajú sa porovnať. Mam hrubý kozusinovy fusak ktorý sa uz spolu s dieťatkom do kočíka uz nezmestí 🙂 britax je fakt neporovnateľný. Tak ze ak máte uz väčšie ci tažšie dieťatko hľadajte radšej iný kocik než Optimo 😉

katrin21
21. okt 2016

@katharina06 ja mam CAsualplay LOOP a som velmi spokojna, je super priestranny... o aj otocny.

marian86
21. okt 2016

@katharina06 to ze su najvacsie nesuhlasim... videla som nazivo ale nejako extra velky rozdiel medzi britax a mojim Graco evo nenasla som..

katharina06
21. okt 2016

Britax B-motion je najväčší co som doposiaľ videla. 😉 možte ma presviedčať koľko chcete. Nehovorím ze nie sú krajšie kociky ale väčšie zrejme nie. Lebo co sú Jane a graco a pod sú možno rovnako široké ale tie "bočné strany sú super riešené ze sú vysoké a aj madlo. Aby sa tam väčšie dieta cítilo pohodlne. A hlavne ma najdlhšiu zadnú časť ( kde ma dieta chrbátik ) 😉

katrin21
21. okt 2016

@katharina06 Petite&Mars street je uplne rovnako velky, akura nema taku ozrutne dlhu opierku na nohy, ako ma B motion plus... ta mi na tom pluskovom vadi fest.

katrin21
21. okt 2016

tu mas foto.. CAsualplay., STREET a MOTION
vobec nie je najvacsi, iba ma najdlhsiu opierku noh 🙂
chrbtovu opierku ma sirsiu o dost cm moj LOOP CAsual...

marian86
21. okt 2016

@katharina06 madlo vobec nie je vyssi ako iny kocik.. som to pozerala 🙂 a videla aj nazivo

katrin21
21. okt 2016

@marian86 veru nie je, suhlasim, to mna velmi zaujimalo, kedze som vysoka... _🙂 moj ma vyssie a aj Street asi

marian86
21. okt 2016

@katrin21 jasne ze nie je.. vysoke su iba s naf. kolesami... inak zas idem kupit bebetto 😀 no som ja normalna 😀 😀 😀 😀

katrin21
21. okt 2016

@marian86 😀 pohoda... :D