Kočík - GB premium C990R
Ahojte. Dnes sme s manželom videli novinku od firmy GB, konkrétne typ Premium C990R. Vyzeral výborne a v dvoch obchodoch nám ho predstavovali ako výborný kočík za výbornú cenu. Trojkombinácia vychádzala okolo 550€. Chcela by som sa spýtať, či ste ho už niekto videli a čo vám na to predajcovia vraveli. Je to holandská značka, konštrukcia je hliníková a veľmi ľahká. Materiál vyzeral tiež kvalitne, len sa obávame, aby sme sa neoklamali, keď nevieme posúdiť s recenziami od rodičov a čakáme prvé bábätko, čiže je to prvá skúsenosť s kupovaním kočíka. Ďakujeme za rady.
@veldinka tak som to pozerala a ako je ta cela sedacia cast to ked date dole z konstrukcie kocika tak to viete zvliect potom aj z tych tyciek co drzia cele to sedadlo.Je tam aj zips aj cvoky.Ale ta chrbtova opierka je vo vnutri v materiali takze asi to budem prat len rucne,Ja som mala peg perego a tam som to vlastne zvliekla tak ze mi len cisto potah zostal v ruke.Musim sa na to potom ked to budem chciet prat pozriet este lepsie ci ta chrbtova cast sa neda este nejak vybrat ale pochybujem.Takze snad som aspon trochu pomohla🙂
Ja som si kúpila hned podložku.Vždy som mala v kočíku.Viete malý papá napr.chrumky všetko je od toho takže by som to mohla každý deň prať.Do tohto som si kúpila takú tyrkysovú emitex, kúpim si aj zelenú a nech môžem striedať.Malý mi chytil črevnú virózu ale ked sme išli von ešte som to nevedela.A v kočiari sa mi strašne vyzvrackal.Našťasie na podložku🙂vyprala som a hotovo🙂)
Ani nie🙂Teraz mam také tenšie.Mala som už aj hrubú Elodie Details tá trošku uberala.Ale tenšie sú ok🙂Teraz mám túto http://www.detickovo.sk/www-detickovo-sk/eshop/... obojstranná.Jedna strana je vzorovaná a druhá jednofarebná.Este kupim takúto zelenú http://www.slnieckoshop.sk/index.php?route=prod... mozno neskor aj bielo-ciernu🙂
Tento kočík ideme kúpiť..Je úžastný! Strieška sa dá prakticky sklopiť a zakryť celý kočiarik..Je pevný a kvalitný..Vanička na obrázku je naozaj plytká, ALE je to športová časť ktorá sa dá jedným klikom prerobiť na túto malú vaničku..Čo je podľa mňa ďalšia výhoda..ďalšia výhoda sú kolesá..Mali sme možnosť skúsiť si ho reálne omakať a je rozhodnuté...U nás v Nových Zámkoch stojí celá sada cca 520 eur a to je za túto športovú časť+autosedačku+hlbokú vaničku.. A toto je naše druhé bábo 🙂
Je akurat🙂 maly ma 10 mesiacov a zmesti sa uplne v pohode🙂 ja mam aj peg perego a ten mi pride kratsi🙂
@veldinka Samozrejme, kolesa sú nafukovacie.
Ahojte. My sme si tento kocik tiez objednali a priznam sa po vyse troch mesiacoch hladania a "checkovania" po internete a aj kamennych obchodoch ma najviac oslovil. Vobec nam neslo o cenu, (ja som bola ochotna investovat 1000 € za trojkombinaciu) ale tento kocik splnal vsetky moje predstavy v praktickosti. Povodne som mala vyhliadnuty Concord Fusion, ale ten mal take 3 negativa, ze nakoniec som od neho upustila...Presne ako tu pisete, sa mi paci na GB, ze je velka vanicka, ze aj ked tam dam fusak, babo bude mat dost miesta....Dalej, ze sportovana cast sa da otacat aj v smere aj v protismere jazdy, (co napr. ten Concord nemal), da sa polohovat do uplneho lahu, a aj ta strieska, ze sa da sklopit teda naozaj poriadne.....Ja dufam, ze s nim budeme spokojni, a poviem pravdu ze aj keby som na nom nasla nejake tie negativa, nebude mi luto tych vyse 570 € ako keby som mala dat za kocik 1000 € a bol by na prd...
Ahojte my v decembri čakáme prvé bábätko a tiež som na nervy z kočíkov. Je ich tak veľa,že človek si nevie vybrať. Už som sa pre bláznivé kočíky v noci nevyspala 😖 😀 Tiež som mala svojich favoritov, jeden bol Neonato - výška super (meriam 170cm), ale kolesá a športová časť sa mi moc nepáčili. Kolesá sú totiž užšie a neviem ako by sa mi s ním chodilo v snehu.A potom cena :( . Ďalší čo sa páčil hlavne môjmu manželovi bol nejaký poľský a hoci majú super ceny, ja mám pred mini rešpekt. Potom som objavila GB Hardy a veľmi sa mi páči. Asi najuniverzálnejšou farbou je tá sivá, hodí sa ku všetkému. Tiež mi trochu vadí tá rúčka, no je to asi jediné negatívum na tento kočík. Chcela by som si ho objednať z netu, ale neviem nájsť nijakú stránku a aj PC mi blbne. Budem vám vďačná ak mi napíšete nejaké e-hopy,odkiaľ si ho objednám.
mňa tento kočík tiež veľmi zaujal, hlavne športová časť a jeho možnosti polohovania a vytvorenia polohlbokej vaničky 🙂
@domenicca11 Ja som objednala odtiaľ, doprava zadarmo http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/sporto...
@pa_mi Ahoj. Ja som spokojná a neľutujem teda vôbec. Je to látka taká hrubšia ale zas nie moc. No myslím, že nebude nepremokavý ale tak na druhej strane, keď prší alebo sneží, dáš pláštenku a máš vybavené. Prať som neskúšala takže v tomto ti neporadím. Úplne v pohode vyčistíš aj handričkou. Kočík nie je zas až tak ľahko ovládateľný, možno je to len môj postreh lebo som mala predtým odľahčenú konštrukciu CAM Dinamica. Robia to tie veľké nafukovacie kolesá, ktoré však oceníš na nerovnom povrchu a určite v zime. Som rada že ho máme 😉 Určite však kúp aj originál vaničku pre novorodeniatko. Tá vanička ktorá sa dá urobiť zo športovej časti nie je až tak pevná. Ja keď budem mať ďalšie babätko, už len dokúpim vaničku a vajíčko.
@sheronka dakuje, urcite trojkombinaciu. mne sa na prvy pohlad pacil vzhladom 😀 😀 😀 inak mi vsetky kocare pridu na jedno kopyto. ale tento je taky elegos 🙂 😀 no a ma svoje poziadavky - nafukovacie kolesa, sportiak v smere a proti smeru, polohovat do lahu. prat potah. tak si ho asi teda pojdeme niekde kuknut aj nazivo 🙂
@domenicca11 Ja som objednala z Aladdinu a doprava bola tiež zadarmo 🙂 Veľmi sú zlatí, príjemná komunikácia, vrelo odporúčam! Ja si s nimi už len dopisujem po mailoch, opýtam sa, a nechám si poradiť...
momentalne maju tento kocik v akcii v predajni LeJa - skuste mrknut na FB maju tam viac info
Tak my už tento kočík (trojkombi) máme tiež doma. Hoci si ho len obzerám lebo batôžtek do neho vložíme až za nejaký mesiac,ale zatiaľ som veľmi spokojná - je pekný a čo je hlavné aj praktický. Na začiatku mi vadila rúčka, ale to bola asi jediná vec a teraz mi už nevadí vôbec nič (len to, že je ešte prázdny 😀 ). My sme ho kupovali v Prievidzi http://www.kocikybarbora.sk/ - majú perfektný prístup k zákaznikom. Všetko vysvetlia, poukazujú, poradia a hlavne vycházdajú v ústrety, keď človek niečo potrebuje.
no my ho uz tiez mame doma, celu trojkombinaciu a som zatial spokojna. sice babo v nom bude az zaciatkom decembra 😉 ale som rada ze ho uz mam nachystany. my sme ho kupili v BA v OC Korzo Predeti. Jedine je, ze nie je k tomu taska, ale tu som dokupila zvlast. Kocik je sice trosku tazsi aj mozno pre niekoho horsie ovladatelny, ale mne to celkom aj vyhovuje, kedze ideme rovno do zimy a myslim si, ze nejaka tenucka hrkalka by mi bola tak na dve veci.... 😀 akurat kukam na nete nejaky poriadny fusak, nech je malinkej teplucko, kedze hlasia dlhu a silnu zimu na tento rok 😝

@monika.ki jasné, keď budete mať čas...veď to nesúri 🙂 Ale budem rada tejto informácii 🙂