Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@susinka1007 ak vieš anglicky , napíš na facebook priamo na greentom
@susinka1007 za kolik by byl ten fusak? A posíláte i do Česka? Jakmile vyjde nová verze, budu kupovat modrý Greentom a fusak jsem chtěla brát taky. Proč jste ho nepoužili?
@antoinet dobry den cena je 50 e povodna bola 79 e,kocik mam na reklamacii a fusak som kupila pred mesiacom cize som nestihla este pouzit a kocik na zimu chcem iny som sa rozhodla tak preto
@adebi neviem😁
@susinka1007 popros tu niektorú mamičku, ja tiež neviem, len som im tam posielala fotky nevedela som akej presne farby je ten olivový tak mi poslali fotku
Nebudete predávať fusak? červený, oliva, biely alebo šedý?
@bb111 taky řeším dilema, jestli jejich fusak (sedí tvarově a barevně, ale jinak nic moc) nebo jiný, Elodie details jsou překrásné, já mám oblíbený Lodger bunker, ale ten není nepromokavý. Jinak tohle je ten Chestnut od Mamas and papas🙂
https://www.ondalek.cz/mamas-amp-papas-multifun...
@susinka1007 mala by som zaujem o ten fusak ;)

@mony221 ved to musi to byt vadny kus :(