icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
mony221
6. okt 2016

@bb111 ja????nie dakujem 🙂

evik.z
18. okt 2016

Ak by mal niekto záujem. Predávam rám na reversible.

petrahankova
4. nov 2016

@mony221 este predavas?

mony221
4. nov 2016

@petrahankova uz je predany

petrahankova
5. nov 2016

Prosím kde sá dokupiť čiste poťah do sedačky reversible?Dakujem

petrahankova
9. nov 2016

Posuvame kočiarik v peknom stave

spinoza
9. nov 2016

@petrahankova cena, prosím?

petrahankova
10. nov 2016

@spinoza 180eur,ešte v záruke,bez poškodení

spinoza
10. nov 2016

@petrahankova popremýšlam, dakujem pekne

petrahankova
10. nov 2016

@spinoza kludne premyslite,priložím i doklad o kúpe,ale na kočíku sa ani nemá čo pokaziť,už je pekne zabehnutý,ja ked som ho zvažovala kupit,bola som v aladdine predajni a tam mi predavačky nevedeli nič na nom ukazať ako funguje,ani zložit,proste nič nešlo,resp. šlo ťažko,ale používaním sa to pekne upravilo a všetko ide dobre 🙂

petrahankova
20. nov 2016

@spinoza a za 160 by si nemala záujem?
🙂

petrahankova
20. nov 2016

Prosím chcem sa ešte spýtať,ked mám reversible a chcela by som len classic,musím niečo dokupovať?

zamilion
20. nov 2016

@petrahankova classic sedak za 119€

petrahankova
20. nov 2016

@zamilion aha,ja som myslela,či nahodou ked z mojej sedačky reversible odopnem sedak latkový,či by nepasoval na podvozok len tak,takže nie ☹

zamilion
20. nov 2016

@petrahankova urcite nie, ved to ma celkom iny rozmer

mony221
20. nov 2016

@petrahankova ano potahy ktore sa len zacvaknu na konstrukciu..

mony221
20. nov 2016

Aha uz to tu je napisane 🙂

miabucekova1997
20. nov 2016

Je otrasný 👿👿👿

petrahankova
20. nov 2016

@miabucekova1997 ale jazdi sa s nim užasne ticho a hladučko

miabucekova1997
21. nov 2016

@petrahankova to možno ale podľa mňa nieje to kočík na naše podmienky do zimi ... Hlavné mi ide o to aby bolo dieťatko v teple a pohodlne lezkalo a nie to co chce mama a myslím si že každý kočík je teraz už ako tak ľahučký a ticho .... Nemá motor jediné z neho môžete počuť dieťa 😑😑😑😑😑

mony221
21. nov 2016

@miabucekova1997 a ake mame podmienky na SR???podla mna tu uz zima ani neni a chodniky odhrnute a a snehu rok co rok menej 🙂 za mna to bol super kocik tichucky nic nepraskalo isiel uplne tichucko co si dovolim oponovat ine kociky hrkaju vrzgaju tak u tohoto to skutocne neni..a s lahkostou tiez greentom ma 6,5kg co ine sportiaky okolo 10kg..

mony221
21. nov 2016

Ja mam bugaboo bee a aj v zime sa mi s nim slo uuuplne v pohode a to su mensie kolieska ako greentom s tym sa mi slo najlepsie

mony221
21. nov 2016

@petrahankova takze za mna super kocik ;)

najjulinka
21. nov 2016

@miabucekova1997 nie každe dieťa v kočiku ležka....... jasne, že nekupim novorodencovi sportak. .a zas ak kupujem novorodencovi tak kupim hlboku korbu..... do každeho kočiara do zimy treba fusak.... a ked je fusak, tak je teplučko...

teda kočikovala som deti 8 a pol roka nonstop.... a greentom je super.... momentalne predavam, lebo nam už netreba teraz.... lahulinky , spratný (do výťahu)....

akože neexistuje dokonalý kočiar, aby jedne kočiar mal všetko, bol spratny, pre decko priestraný, lahky a zaroven mohutný a tak podobne..... ide o to čo každa maminy preferuje a aký ma životný štýl.. ."pešomaminy" čo vybavuju všetko s detmi , tak kočiar použivaju o vela dlhšie ako tie čo použivaju kočiar od brany k autu a od auta k obchodu , k lekarke a pod....

greentom je lahulinky, vojde sa všade a je vhodný aj pre vacsie deti.. ideal pre pešomaminy 😉 (aj s deckom do schodov nie je taký velký problem vdaka nizkej hmotnosti)

lenkamaxim
21. nov 2016

Maminy nenatlacia sa kamienky do koliesok? Nehrkocu vam? Mala som kocik s pu kolesami a ked sa dostal kamienok uplne sa kolieska triasli... :(

mony221
21. nov 2016

@lenkamaxim je to pena ale veru mne sa netlacili co mamas papas urbo mal tiez len penu a tam som mala kopuuuu kamienkou

mony221
21. nov 2016

@najjulinka presneeee tak ...takze urcite nesuhlasim s nazorom ze je otrasny

petrahankova
21. nov 2016

@miabucekova1997 Práve,že teraz tie kočíky sú obyčajné traslavé hrkálky,či je to Britax,Valco,Monza....A tento je to jediný,čo netrasie,teraz myslím šporťák bez nafukovacích kolies.Ale ak viete o nejakom konkrétnom,ktorý nemá nafukovačky a nehrkoce ,poradte,radi vyskúšame 🙂 .Tento kočík má ešte 2vrstvovú strechu,teda je dobrý i do zimy,je stabilný.To korýtkové sedenie sa odporúča deťom napr. s refluxom,alebo bolesťami bruška,tá poloha sa preto aj nazýva uvoľnujúca.Inak Novorodenci by nemali počas prvých mesiacov spať na chrbáte na rovnej ploche!To len,ak by si niekto myslel,že práve rovná plocha v kočíku je vhodná,omyl.Dieťa bolo 9 mesiacov v brušku skrútené do klbka teraz sa má nasilu narovnať hned ,ako príde na svet.

miabucekova1997
21. nov 2016

Ženy neoznacujte má prosím vo vašich názor aj tak to nečítam...myslím si že každý má právo na svoj názor😘