icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
hiphop_stawa
10. jan 2017

@zamilion no ved to prave nikde nemam ale evka mi poradila nech skusim cez pc tak idem na to

evik.z
10. jan 2017

@hiphop_stawa hej hej ide to ako píše @zamilion 🙂 presne musíš zrolovat celkom dole - podla jej screemu. Super vďaka ani som nevedela . @zamilion palec hore!!!👍

hiphop_stawa
10. jan 2017

A teda pisete ze 4dni trva dodanie...

spinoza
10. jan 2017

ahojte, prosím, niekto na predaj REVERSIBLE tmavozelený s čiernou konštrukciou? 🙂

evik.z
10. jan 2017

@hiphop_stawa ano mne presne tak prišlo uz 2 x.

hiphop_stawa
10. jan 2017

@evik.z super to sa tesim uz mi aj korunky stiahlo uz nech je doma..ale maju v podmienkach ze 2tyzdne aj to by bolo fajn..termin mam v marci a na slovenskom sklade mi uz od juna pisu ze ze nemaju sedy podvozok a vcera som bola v tom sklade a zas im chybal ram na korytko novy..ze daju mi ho s 10 %zlavou 😅no nechajte si dovidenia

evik.z
10. jan 2017

@hiphop_stawa ja idem teraz objednat shoping bag. Ale idem tu zo Slovenska. Bude to bez poštovného.

iqqi
10. jan 2017

Aj ja by som ju chcela, len nie je uplne top, videla som ju v drobcekovia, ale vcera som bola v ikei a nahodou tam maju taku tasku na x sposobov a jedna uplne zapasovala 😉

evik.z
10. jan 2017

@iqqi to vážne? Môžem poprosit foto? A cena?

tinushka13
10. jan 2017

predam cierny pouzity raz. cierna konstrukcia cierne potahy. polohovatelny.

iqqi
10. jan 2017

@evik.z mam ho v aute, len som nenapisala, ze jenlen v cervenej, ale snad identicky ako je cerveny potah na kociku. Zajtra Vam mozem poslat a cena? Fuha...tusim 5e alebo 7e, ja som zobrala asi 2.najmensiu velkost, ma to suchy zips a pripla som to o zahlavok

tinushka13
11. jan 2017

@spinoza cierny by nemohol byt?

mony221
11. jan 2017

Nepredavate niekto greentoma?clasik

najjulinka
11. jan 2017

@mony221 ja https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ixld9f/...

malinko použivany. Mali sme aj ine kočiare, ale hlevne sme ho chceli na leto a bol až v novembri ☹ takže použitý minimálne
(a nepouživali sme ho do auta, takže sme ho raz rozložili a potom až zložili do originál krabice naspäť, ked už nebolo treba)

mony221
11. jan 2017

@najjulinka uz sme pisali na greentom stranke 🙂

najjulinka
11. jan 2017

@mony221 jáááj .. mne sa to motá.. aj sa mi zdalo.. tu som kukla späť a reku nepisali sme a to na druhej stranke 😀 😀 😀

hiphop_stawa
16. jan 2017

Utorok vecer som ho obj a dnes mi na infolinke povedali ze bude doruceny tak dufam sa dockam...😍😍inak super rychlost

ali3k
16. jan 2017

Všetky spokojné maminky kočíkov greentom, pozývame Vás do novootvorenej skupiny na FB: https://www.facebook.com/Greentom-SKCZ-24723286.... Zároveň, vás prosíme o zdieľanie tejto stránky, aby všetky maminky týchto krásnych kočíkov mohli zdieľať medzi sebou svoje skúsenosti, pripadne svoj kočík predať, alebo kúpiť.

hiphop_stawa
17. jan 2017

Ooooch boze uz nech je v nom Mia 😍😍

iqqi
17. jan 2017

@hiphop_stawa odkial mas kabelu, je super, ja mam bielu konstrukciu a cerveny a mentolovy potah

hiphop_stawa
18. jan 2017

@iqqi z obag sk

spinoza
24. jan 2017

@tinushka13 napíš mi, prosím, stav a cenu do správy dakujem

tinushka13
24. jan 2017

@spinoza predany 🙂

iqqi
24. jan 2017

@hiphop_stawa ona je drahsia ako original greentom 😓

hiphop_stawa
29. jan 2017

@iqqi netusim kolko stoja tie origos ale sa mi nelubili zato som si pod stromcek (od muza)vyskladala tuto lebo som vedela ze chcem ruzovosedy kocik ..vysla ma 95 asi

evik.z
29. jan 2017

@hiphop_stawa ak si to kupovala origo. Tak mna cela zostava vyšla presne 86 €.🙂

evik.z
29. jan 2017
hiphop_stawa
30. jan 2017

@evik.z ja mam te dlhsie usi asi za to ..a to je cena aj s postovnym

sarinka93
12. feb 2017

Ja mam na predaj greentom 3in1 ak by mal niekto zaujem 😊