Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@hiphop_stawa hej hej ide to ako píše @zamilion 🙂 presne musíš zrolovat celkom dole - podla jej screemu. Super vďaka ani som nevedela . @zamilion palec hore!!!👍
A teda pisete ze 4dni trva dodanie...
ahojte, prosím, niekto na predaj REVERSIBLE tmavozelený s čiernou konštrukciou? 🙂
@hiphop_stawa ano mne presne tak prišlo uz 2 x.
@evik.z super to sa tesim uz mi aj korunky stiahlo uz nech je doma..ale maju v podmienkach ze 2tyzdne aj to by bolo fajn..termin mam v marci a na slovenskom sklade mi uz od juna pisu ze ze nemaju sedy podvozok a vcera som bola v tom sklade a zas im chybal ram na korytko novy..ze daju mi ho s 10 %zlavou 😅no nechajte si dovidenia
@hiphop_stawa ja idem teraz objednat shoping bag. Ale idem tu zo Slovenska. Bude to bez poštovného.
Aj ja by som ju chcela, len nie je uplne top, videla som ju v drobcekovia, ale vcera som bola v ikei a nahodou tam maju taku tasku na x sposobov a jedna uplne zapasovala 😉
predam cierny pouzity raz. cierna konstrukcia cierne potahy. polohovatelny.
@spinoza cierny by nemohol byt?
Nepredavate niekto greentoma?clasik
@mony221 ja https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ixld9f/...
malinko použivany. Mali sme aj ine kočiare, ale hlevne sme ho chceli na leto a bol až v novembri ☹ takže použitý minimálne
(a nepouživali sme ho do auta, takže sme ho raz rozložili a potom až zložili do originál krabice naspäť, ked už nebolo treba)
@najjulinka uz sme pisali na greentom stranke 🙂
@mony221 jáááj .. mne sa to motá.. aj sa mi zdalo.. tu som kukla späť a reku nepisali sme a to na druhej stranke 😀 😀 😀
Utorok vecer som ho obj a dnes mi na infolinke povedali ze bude doruceny tak dufam sa dockam...😍😍inak super rychlost
Všetky spokojné maminky kočíkov greentom, pozývame Vás do novootvorenej skupiny na FB: https://www.facebook.com/Greentom-SKCZ-24723286.... Zároveň, vás prosíme o zdieľanie tejto stránky, aby všetky maminky týchto krásnych kočíkov mohli zdieľať medzi sebou svoje skúsenosti, pripadne svoj kočík predať, alebo kúpiť.
@hiphop_stawa odkial mas kabelu, je super, ja mam bielu konstrukciu a cerveny a mentolovy potah
@iqqi z obag sk
@tinushka13 napíš mi, prosím, stav a cenu do správy dakujem
@spinoza predany 🙂
@hiphop_stawa ona je drahsia ako original greentom 😓
@iqqi netusim kolko stoja tie origos ale sa mi nelubili zato som si pod stromcek (od muza)vyskladala tuto lebo som vedela ze chcem ruzovosedy kocik ..vysla ma 95 asi
@hiphop_stawa ak si to kupovala origo. Tak mna cela zostava vyšla presne 86 €.🙂
@evik.z ja mam te dlhsie usi asi za to ..a to je cena aj s postovnym
Ja mam na predaj greentom 3in1 ak by mal niekto zaujem 😊

@zamilion no ved to prave nikde nemam ale evka mi poradila nech skusim cez pc tak idem na to