Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@zamilion Prosím a o kolko cm asi je vačšia plocha na spanie u classic oproti reverznej časti?
Este som dnes bola s reversibile, zajtra to uz asi prehodim, tak pomeriam
Dievcata je tu aj skupina Greentom, pridajte sa.
https://www.modrykonik.sk/group/8484/
Dnes som zistila,že sedák u reversible je o cca 2cm dlhší ako u classic.myslím chrbtovú opierku.Niektoré ste písali,že reversible vám je už malý,že idete do classic,ale ten je menší podla mier,či ako to vlastne je?Ja som z toho jelen.
@petrahankova urcite nie 🙂 pridam ti foto clasik a reversible maly tam ma rovnako vek...u clasik je strieska ovela vyssie
@mony221 aha,tak sedak je kratší,ale strecha vyššie,Teda na sedenie sa zmestí vyššie dieťa,ale na spanie nie.
@petrahankova toto je v reversible
@petrahankova aj na spanie sa zmesti vacsie dieta uplne rovnako hlavicku drzi potah a sedak sa automaticky predlzi tym ze sa da do takeho pololahu
@mony221 ja mam ešte jeden iny kočík,ten sa takto polohuje,ale ma chrbat len 48cm výšku a ked ho dám ležať,malý má hlavu presne na kraji a to ho už tlačí,tak toho sa obávam,či to tu tak nebude,moj v kočíku hlavne spí,denne.Teda inde nespí
@petrahankova no tlacit ho v clasiku isto nebude moj ma 97cm a hlavu tam veru netlacil..skusim najs foto kde lezka ale to neni kocik na spanie sice mne tam spaval ked mi v meste zaspal ale neda sa dat do lahu jedine ten novsi model
@mony221 u nas je to s tým spaním zvláštne,syn má 2,5roka,kočík mám v kuchyni,len tam malého dám a o chvilu spí,bez vozenia..Inak som s kočíkom veeelmi spokojná,stále sa tam zmestí na spanie,no to sedenie je už tesnejšie.Tak neviem či ísť do classic
@petrahankova takto spal v clasiku
@petrahankova no a ty mas reversible ci aky kocik?
@petrahankova nemas sa coho bat clasik je ovela ovela vacsi ..
Tak moj polohovatelny classic je na predajhttps://www.modrykonik.sk/market/kociky/2qg9hj/...
ahojte tiež predávam svoj reversible orange (s novou konštrukciou) https://www.modrykonik.sk/market/kociky/fn3wdx/...
Potrebovala by som vyzistit, ci by sa dalo nakliknut na konstrukciu moje vajicko piere cardin. Mohla by mi prosim niektora z vas odfotit to nakliknutie? Dakujem
@zamilion prosim ta ako objednam..kocik.vlozila som si ho do kosika ale nimde mi neukazuje ikonku kosika nakupneho .. ci to zato ze som na telefone mi neukazuje celu plnu verziu stranky?dakujem pekne a prepac ze otravujem
@hiphop_stawa ano ani mne to na MT nešlo. Cez tablet aj PC áno.
@evik.z dakujem za info
klikni na tri pruzky, otvori sa ti ponuka a tam dole mas, ze 1 item napr. podla toho, co si dala do kosika
a na to kliknes a to je tvoj nakup
@hiphop_stawa
pridam printscreen

4 dni