icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
adebi
24. mar 2017

a v oteplovákoch sa šmýka a niekto si dáva ešte podložku tak neviem ako?? veď to dieťa aj keď nemá 60ch ako žena okolo pásu tlačiť ho to nemôže

adebi
24. mar 2017

@mony221 na spodné pásy som dostala odpoveď:,, No keď sa to tak zoberie, bolo to zbytočne dlhé. Keď dospelá žena v ideálnych mierach má obvod pása 60 cm (to sú tie modelky), dieťa má oveľa menší obvod pása. K tomu aj keď sa pripočíta navrch vetrovka a ešte vôľa pre fusak (dieťa je aj tak zapnuté vo vnútri fusaku nie cez fusak) tak stále je tam ešte vôľa. Zrejme museli riešiť nejaké EN, pre ktoré musí každý jeden komponent spĺňať predpísanú normu...

adebi
24. mar 2017

@mony221 si zober, že rozdiel v max roztiahnutí popruhu okolo pásu je 44cm 2016 mal max 110cm tento 66cm- choré

adebi
24. mar 2017

@mony221 môj malý má keď sadne na zem a zmeriam cez pás-bruško-lebo je malý tak pás sa nedá merať 56cm a to len v tričku

mony221
24. mar 2017

@adebi nemam ho doma ale skusim kuk foto ale tam som pasy este stahovala..no sak drobcekovia neochotny ako vzdy ja to idem priamo cez greentom riesit

adebi
24. mar 2017

@mony221 teraz uvažujem , Pani písala , že bez fusaku ?? ako veď popruh ide cez fusak aspoň zo zadnej časti to sú ďalšie cm. Poprosím ťa daj vedieť, ja neviem anglicky , použi aj moje foto , lebo to v zime fakt nič nezapnem a a malý vypadne v oteplovákoch a ak ešte vo fusaku

mony221
24. mar 2017

@adebi pani trepe.kamoska s nou mala panty to drobcekovia su neoochotny nezapne tam isto 5rocne dieta mozno pri tych dlhych pasoch ale pri tychto kratkych nie..oki sak ak budes chciet tak ti pomozem potom pri reklamacke uvidim co mi odpisu uzbsom im pisala

adebi
24. mar 2017

@mony221 oni podľa mňa , zistili, že 2016 popruhy okolo pásu sú moc dlhé tak zadali skrátiť, len číňankovia ich neprestrihli a nenašili ako na 2016 po stranách /asi veľa roboty/ len do stredu a tým pádom sú krátke

adebi
24. mar 2017

@mony221 ja som sa jej výslovne pýtala na tie okolo pásu , tie horné nepoužívam/a mám ich už dlhé/ a odpoveď bola na tie okolo pásu s vetrovkou

adebi
24. mar 2017

@mony221 odfoť im malého naobliekaného na zimu a aj teraz bez oblečenia.. neviem či to skúšali na číňankoch???

mony221
24. mar 2017

@adebi pockam co odpisu a potom uvidim

adebi
24. mar 2017

@mony221 ok pošlem Ti potom na porovnanie detalnejšie foto- písala si aj o pásových popruhoch???

mony221
24. mar 2017

@adebi ja som im napisala len ze.mam kratke popruhove pasy proste ze neobtiahnu a uvidim co napisu

adebi
24. mar 2017

@mony221 posielam foto rozdielov podľa polstrovania zbadas ktorý je 2016. Podľa mňa ti odpovedia , že sú prerobené ale nespomenu spodné len vrchné

adebi
24. mar 2017

To polstrovanie popruhov 2017 by som ja lepšie ušila, otras

anjelicek26
24. mar 2017

@mony221 ale spodne nevylepsovali zatial, stale su take kratke esteze ide leto a bude bez bundy.

adebi
24. mar 2017

Za tie peniaze som očakávala kvalitu prevedenia aká bola s vylepšeniami niektoré vylepšenia sa podarili no na úkor kvality

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 veď to a v zime ako? S bundou a fusakom?

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi nijako... ja si ho na jesen-zimu nebudem nechavat, to sa dat nebude... Elodie ruzovucky co vyjde na trh v maji si idem kupit a ten budem pouzivat...

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 fasa kočík na leto😝na zimu asi urobia iný😅

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi na leto spravia ine pasy cez brucho hadam 😂 Ach jaj logika toto Neriesim nasa sa vozit potvora nechce sliape celkom slusne ale ideme o par dni na slovensko tak kocik musi byt, detto najblizsie tyzdne stale v terene kopa vyletov, mini dovoleniek och joj... nie, ze by sa netesim, ale neznaaasam z duse balenie furt... pri takej bande

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 tak na zimu reklamujeme😅

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26
@mony221 ináč by som rada vedieť, kde to kontrolovali podľa akej normy. Teraz riešili vypadnuté dieťa do výťahovej šachty nebolo pripútané a my ho pripútať nebudeme môcť - asi len cez ramená - hlavne , že je tam nálepka že musí byť pripútané. Dvôležitejšie pripútanie je cez pás ako cez ramená

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi mne praveze pisali, ze vdaka/kvoli sklonu kocika mozu mat pasy len urcitu maximalnu dlzku inak hrozi prevazenie a ze sa toho drzali. Ono ked neviem, ci si mala v rukach quinny zapp, tam to s tymi pasmi tiez nie je najstastnejsie, aj ked predsalen lepsie riesene.

mony221
24. mar 2017

@adebi uz odpisali ze budu to riesit napisu mi ze odkial som

anjelicek26
24. mar 2017

Ja uz ich customer service neriesim... nasraty su na mna, ze som im napisala, ze spravili s mintu chalansku verziu 😂 Ze to je vraj krasne dievcenske s tym sedym 😂 Uz sa na tom v podstate len smejem.. uzijem si s nim jar, leto a potom sa vrhnem na nove kociky 😂

adebi
24. mar 2017

@mony221 ja som im posielela foto a tak prekladačom popis už 2dni dozadu a nič , žiadna odpovd..a vyjadrili sa aj k pásom okolo pásu?

adebi
24. mar 2017

@anjelicek26 to hej chápem ale preto sú tam tie časti na zväčšenie a zmenšenie , ale tu je max cca 66cm a horné max na obra. Vďaka tomu sklonu čo je na 2017 sa mi malý šmýka dolu keď zaspal po sediačky v 2016 v 45°v pohode bez popruhu

adebi
24. mar 2017

@mony221 písala som na email a Ty???

anjelicek26
24. mar 2017

@adebi vraj bezpecnostny prvok pri takomto sklone kocika, aby dieta neprepadlo stranou... vravim zapp je podobny sklon a podobne pasy