icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
iqqi
8. apr 2017

Slubila som, ze neprezradim. Treba ist do obchodu 😉

anjelicek26
8. apr 2017

@iqqi ako keby bol vsade obchod s greentomami 😂 No ved si nechaj tajomstvo len to trochu nechapem 🙈

iqqi
8. apr 2017

Ja som z BA a sla som zkrz greentom do pd. A necham, ja drzim slovo, pani je tu dokonca v skupine 😉

domka3008
8. apr 2017

Tak ja mam aj aj🙂ked mal maly do dvoch rokov vozil sa v časti revisible a potom uz Classic ten je vacsi priestrannejší 🙂a teraz vyšla novinka Greentom 2017 vylepšený vo vsetkom co je super!!!!classic sa da dat uz do úplného lahu co pri staršom type nie,nove tašky na kociky,fusaky,predlžujúcu strieška a videla som ze aj no e velke kolesa oveľa vacsie no mne osobne sa to nepáči pekny vecer

jesetera
17. apr 2017

Ahojte mam takmer dvojrocne dieta a zvazujem vymenit sportovy kocik z trojkombinacie za nieco skladnejsie a lahsie
Padol mi do oka Greentom classic, ale nieco som citala o kratkych popruhoch ako to je? je to problem?
A inak ste spokone s kocikom keby niekto predaval tiez sa moze ozvat 🙂 alebo poradte kde si ho pozriem nazivo v BA? Vidim, ze maju v Hlohovci v Aladdin no nechce sa mi cestovat

anjelicek26
17. apr 2017

@jesetera popruhy su presite, predlzene, vyzera to divne - ale staci a funguje to tak omnoho lepsie... zmestim tam skoro 4 rocneho teraz zapnut...len pozeraj kociky pred oktobrom 2016 (nepolohovatelne) alebo po marci 2017 (dlhsie popruhy) ... to medzi tym je rizikove.. popruhmi aj kvalitou kolies.

jesetera
17. apr 2017

@anjelicek26 teraz citam postupne prispevky vo fore
vlastne my mame rovnako stare deti 🙂 a preco pises, ze chces po lete vymenit greentom za iny kocik? asi rada prestriedas vsak 🙂 ale tym padom aj vies lepsie zhodnotit a porovnat

ja inak nie som velmi kocikovy maniak mam jednu trojkombinaciu od kedy mam dieta! nesudte ma :D haha

a urcite chcem polohovatelny lebo moja rada pospi v kociku takze len nove modely musim pozerat ok

anjelicek26
17. apr 2017

@jesetera jj pozri radsej co najnovsi... oni radi vynovuju a kazdy dalsi co od nich vyjde ma bez varovania "nejake to vylepsenie" xixi A ano rada striedam + mam akosi pocit, ze s fusakom a hrubou bundou v zime a Rosalie je velka (86-87cm uz teraz) a ze to bude ako sardinka co ja viem... ona sa aj tak uz nechce vozit, dnes presla 5km pesi bez kecov, tak si len chcem na jesen spravit radost a kupit tie nove elodie details golface ruzove na hodenie do auta... mozno necham aj oba, jeden muzovi a jeden mne do auta, on ju bude vozit rano, ja ju vyberat po praci.... a bude asi utahana... kedze ju budem bravat pred obednym spankom z jasli....

iqqi
17. apr 2017

Baby, mam reversible model 2016, ale ten starsi, teda ten, co nema napr drziak na tasku a pod, chcem sa opytat, ja musim kupit cely novy kocik klasik aj s konstrukciou, alebo mi staci iba kupit ten potah na klasik, ak stacilen ten potah, bude mi sediet na moj model? Diky

anjelicek26
17. apr 2017

@iqqi potah ti bude sediet. Kosik novy je inak uchyteny, ale da sa namontovat. Ale uprimne lacnejsie ta vyjde predat model 2016 - kupit model 2017... ten potah stoji 120e osobitne... lebo model 2016 podvozok uz v dohladnej dobe nikto nekupi, teraz ho este slusne predas... myslim...

mony221
17. apr 2017

@iqqi staci ti len potah ten das na konstrukciu do tych cuplikov co mas na konstrukcii

selina.liana
18. apr 2017

@iqqi tiez som tak urobila predala 2016 a kupila 2017 lepsie sa to oplati.

selina.liana
18. apr 2017

@iqqi ale samotny potah ti pasovat bude do 2016

kikuskab
18. apr 2017

ahojte baby skusene uz som sa pytala aj v skupinke greentom skusim este sem niekto skusenost s nanoznikom nejakym ktory by pasoval na reversible? ze vraj pinkie nepasuje tak by som chcela nejaky 🙂 mam deku od emitex 🙂 🙂 zatial, ale chcela by som aj ten nanoznik nejaky 🙂

sonulka8
18. apr 2017

@zamilion dobry den,mozem sa prosim opytat ako ste spokojna s tym greentom kocikom? Uplne som sa stratila v tejto komverzacii..a zvazujem jeho kupu,poradite mi? DAKUJEM krasne

anjelicek26
18. apr 2017

@kikuskab na co je dobry nanoznik 🤔

kikuskab
18. apr 2017

@anjelicek26 ked prsi alebo fuka vietor ja byvam na vychode ta tu furt je take zle pocasie :(

anjelicek26
18. apr 2017

@kikuskab ale v golfaci kde ide dieta stale dnu von to ma este nejaky vyznam? Ako na mieru ti krajcirka spravi hocico ale..

kikuskab
18. apr 2017

@anjelicek26 mala ma este len pol roka tak mi v nom aj buvinka 🙂

zamilion
18. apr 2017

@sonulka8 ja som ho predala. Pre mna jedina vyhoda bol dizajn a tichost koliesok.
Inak to bol pre moje dieta dost nepohodlny kocik, ona je skor korytkovy typ, tak v nom sedela cela skrutena. To korytko z greentom reversible je totiz male, tak do roka a v greentom classic sa jej nepacilo.
Mojho pohladu ma greentom classic aj zle tazisko ked je celkom v lahu a dieta v nom lezi, lahko sa prevrati dozadu. Hlavne pri obrubnikoch trebalo dat pozor pri nadvihovani prednych koliesok vtedy a nemohla som mat nakup zaveseny na rucke kocika a do kosika kocika nic nevojde. Zaroven malej chybalo polohovanie noh.
Po poskladani kocik nie je az taky maly, ako som si ja predstavovala a ani sa nesklada lahko.
Takze som sa vratila ku kociku quinny zapp xtra2. Chodim sice s dost hlucnym kocikom (v tichosti je greentom fakt neprekonatelny), ale dcera je v nom spokojnejsia a odnesiem v kosiku aj mensi nakup

anjelicek26
18. apr 2017

@zamilion no jo ten mini kosik a tazisko vyriesil shopper taska dolu..tam sa nema co ako prevazit. Ale ano na rucky nic nevesat radsej.

sonulka8
18. apr 2017

@zamilion och..si ma "nemilo" prekvapila..neskutocne sa mi paci,ale dam na tvoje rady..ja mam zatial casualplay len je dost velky,zabere cely kufor,preto uz hladam nieco mensie..pozrem ten quinny.s nim si spokojna?

zamilion
18. apr 2017

@sonulka8 ja som pri troch detoch vystriedala presne 20 kocikov. Pri druhej dcere som skoncila pri quinny zapp. Pri tretej som ako golfky zas mala quinny zapp xtra, ale predala som a kupila greentom. Na tom som vyuzila reversibile sedak 3 mesiace ale po prejdeni na classic som rychlo hladala nahradu a vratila sa opat k overenemu quinny zapp xtra2.
Tolko moja odpoved.
Ale ak byvas na dedine bez chodnikov, zapp by som nebrala.

anjelicek26
18. apr 2017

@zamilion inak toto ano zapp je tiez velmi fajn. Mali sme xtra aj klasik, ale uz nie zapp xtra2... mne sa zda strasne labilny rozkyvany ta konstrukcia haha Ale zas omnoho skladnejsi a polohovanie ma lepsie, to ma velke plus (hlavne to tazisko)... sedak chranenejsi - greentom zas vacsi a aj pre starsie dieta...striesky maju obaja rovnake teda super dlhe... tazko vybrat... greentom ma dozivotnu zaruku, tot zas plus.. to cistenie kolesovych lozisk u greentomu zas minus... ale prejde lepsie teren ako zapp... pasy ma lepsie zapp... fusak drzi lepsie v greentome co sa tyka smykania..

iqqi
18. apr 2017

Ja som zatial max spokojna, mam bielu konstrukciu a mentol a cervene prevedenie, bola som v predajni drobcekovia.sk a ked som videla nazivo aj tu petrol farbu, tak som sa tiez do nej zamilovala, tak rozmyslam, ze klasik by som si dokupila ten petrol, ale bojim, ze mi nebudu pasovat tie dierky.
Inak ja mam 3v1 retro kocik zkrz velke kolesa a tiez nedam dopustit, ale potrebovala som nieco skladnejsie a lahsie a zalubila som sa do greentomu mentol. Dokupila som si kabelu bebejou, ktora uplne super doladila.

hiphop_stawa
19. apr 2017

@kikuskab ja som si dala usit podla pinkie a na classik a na revisible tiez akurat som ho kazala usit o 10cm mensi na dlzku..a k tomu ci je nanoznik zbytocny... pinkie maju zips krizom teda ked chceli ist decka von tak som rozopla zips iba..nanoznik som nemusela davat dole vobec a hlavne ked prsalo nepotrebovala som igelit😉😉😉

hiphop_stawa
19. apr 2017

A k tomu tazisku a preklapaniu..nosila som na rucke kvalitny nakup zaveseny kym dieta sedi je vsetko ok..a do kosika som napchala toho vzdy dost(na to ze je taky maly)..je to tetris 😂😂😂

kikuskab
20. apr 2017

@hiphop_stawa nevieš mi povedať kto ti ho šil? Ďakujem ;)

lienka182
22. apr 2017

Ahojte mozete mi prosim poradit 🙂 velmi sa nam s manzelom paci tento kocik, ja som najprv zvazovala classic, ale viac by nam vyhovovalo otocenie dcerky smerom k nam, preto teraz zvazujeme revisible... Mozete mi prosim poradit - Ake su vyhody, nevyhody, ako dlho sa da realne tento kocik vyuzit? Dcerka ma 6 mesiacov...
Dakujem 🙂

hiphop_stawa
25. apr 2017

@lienka182 do roka max