icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
pauliss1
17. jún 2017

@hranolka22 chápem , no mne by ostal len poťah na vaničku a to by som uz len ťažko predala 😊

momoqui
17. jún 2017

@anjelicek26 ahoj prosim ta ty si mala greentom 2017?
Chcela by som vediet ci sa nan da namontovat skejtik pre starsieho surodencA, neviem to nikde najst na webe ☹

anjelicek26
17. jún 2017

@momoqui podla mna skejtik sa tam bude montovat blbo... mne sa ben ked treba postavi dopredu a drzi sa madla, ide to v pohode, alebo si sadnu jeden za druheho (ked dam sedacku do lahu)

momoqui
18. jún 2017

@anjelicek26 ahaaa no aj to je riesenie 👍😀 prosim ta a nozky sa daju polohovat? Musim ho ist omrknut na zivo ale strasne sa mi paci ajked sme chceli daco este mensie asi neodolam 😀

anjelicek26
18. jún 2017

@momoqui nozky nie ale je na to zaky hack s baby joggeru da sa dokupit... mne osobne to nechyba mala spi v ko iku 3x rocne...

momoqui
18. jún 2017

@anjelicek26 aj mne uz mala moc nespava v kociari
Moc nerozumiem to "je to zaky hack" 😀Ale asi nieco co sa dokupi a daju sa polohovat (?)
Prosim ta este ta strieska je dost dlha? Ajked je kocik v tej polohe na spanie?

anjelicek26
18. jún 2017

@momoqui strieska je dostatocne dlha, viac ako treba... v skupinke greentom mas niekde link na taku podnozku na baby jogger city mini, co funguje aj na greentom, pekne sa to tym da zdvihnut.

momoqui
25. jún 2017

Ako pruzi? Pri vychadzani na maly obrubnik "vyskoci" aj sam alebo treba nahnut? Pytam sa lebo niekto tu nieco spominal s taziskom a s nasim concordom na obrubnik vyjdem bez namahy lebo ten tam vyskoci akokeby sam ale co mame golfac teb musim nahnut aj na mini obrubnik a dakedy zabudnem tak mi skoro malu vykoti 😀😬

Co sa tyka vanicky mate niekto skusenosti?? Ak chapem spravne tak na classic sa dokupi ta korba a vanicka a je z toho hlboky kocik.

sarinka93
6. júl 2017

Ak by ste mali nahodou zaujem tak predavam Greentom Classic 2017 cena 310 s dvomi potahmi, modry a sedy, konstrukcia je seda.

luciaschillerova
2. aug 2017

Ahojte,predáva niekto prosím Greentom polohovatelny?

spinoza
2. aug 2017

@luciaschillerova
ahoj, idem nahadzovat asi zajtra polohovatelny - cierny podvozok a tmavomodry potah, mam ho rok a pol, ale pouzivaný na striedacku aj s inymi kocikmi, cena 149 eur

luciaschillerova
2. aug 2017

@spinoza ďakujem, odsudujem si

tanikaaa
11. aug 2017

@spinoza pekny deň máte ešte kočík na predaj ?

luciaschillerova
12. aug 2017

@tanikaaa veru som ho ani nenašla

spinoza
12. aug 2017

Ano, mam, len som ho tento tyzden nestihla nafotit

tanikaaa
12. aug 2017

@spinoza a pošlete mi fotku mala by som záujem

pauliss1
13. aug 2017

Ahojte Maminy mam na predaj Greentom hlboká vanička farba petrol +reversible poťah farba mint podvozok čierny , kocik je novší typ stymi háčikmi na tašku Greentom /pri veľkom záujem mam aj tu shopku mint/ cena kočíka 310€ s obidvomi poťahmi

pauliss1
22. aug 2017

Pridám k tej cene aj adaptéry na autosedacku /plastenka je samozrejmosť 😊

ja_bb
29. aug 2017

Ahojte, chcem sa spytat, mali ste problem, ze po odbrzdeni bolo stale blokovane jedno koleso? U mna konkretne lave, myslela som,ze je to tam zanesene,ale vyzera,ze nie :( Vrati sa ta brzda tak par milimetrov a bud je to stale zaseknute,alebo to rapka o to ozubenie :( Stretli ste sa s takym niecim? :(

lienka182
30. aug 2017

No nam sa tiez take nieco dialo, vycistili sme brzdu a kolesa a bolo dobre 😊

lienka182
30. aug 2017

@ja_bb zabudla som ta oznacit 😄

anjelicek26
30. aug 2017

@ja_bb hej chce to rozobrat a vycistit, mne to tiez blbne na kociku...preto vacsinou nebrzdim... ale mam novu limitku druhy kocik a kolesa ma ine a brzda sa zda ooomnoho lepsia, tak hadam to uz nebude treba furt cistit.

ja_bb
30. aug 2017

@lienka182, @anjelicek26 dakujem, este zistit,ako to rozoberem :D pozrem sa na to, som rada,ze to nie je nic vazne ;)

anjelicek26
30. aug 2017

@ja_bb na youtube je presne video, nejaky poliak to tam obkecava... u mna zatial stacilo zobrat kärcher a poriadne to vystriekat.

sarinka93
30. aug 2017

Aj ja som kvoli tomu volala na reklamaciu a ze poslu kuriera a vycistia to 😊

evik.z
30. aug 2017

@ja_bb áno. Mala som to isté. Presne aj na ľavom kolese. Čistila som to; kärcherom vydržalo len chvíľku. Rozobrala som to podľa videa toho poliaka. Zatiaľ a to už 2 mesiace super. ( len sa priznám je to docela fuška 😉; rozobrať super ale poskladať- to už bol horor. Bála som sa s tým robiť silovo- predsa je to plast. Ale zmakla som to )👍

mirkolucka
1. sep 2017

Mamicky,nepredavate nahodou polohovatelny ruzovy?Dakujem

sarinka93
1. sep 2017

@mirkolucka Ja predavam polohovatelny ale s modrym potahom plus mam aj sedy potah

yanka1979
1. sep 2017

@mirkolucka tu je na predaj ruzovy https://www.modrykonik.sk/market/kociky/jmrtxb/...
ja zhanam okrem ruzoveho je jedno aky,ale s bielou konstrukciou a predlzenou strieskou a taskou najlepsie.Ma niekto na predaj za rozumnu cenu?Dakujem!

sarinka93
1. sep 2017

@yanka1979 ja mam len so sedou konstrukciou2017 cize s predlzenou strieskou a polohovatelny